IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха, ама обичам жените
    Хайде сега женомразец. И ги приемам каквито са, нали имам котка

Всъщност верно е, че е виновен оня мъжа й. Хем се поддал на глупави съвети, хем не е проучил въпроса и се хвърлил с главата надолу.

Ама таз негова жена. нали жените са уж по-умни. Алчност и това е.....

Не обичам алчни хора

Коментар

• щото не му пускат

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
        Първоначално изпратено от уплашена
        Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
        Уважаема госпожо, вашият случай си е типично в един тип женски стил да завидите как някой друг мъж изкарал МНОГО пари и да пилите на половинката си, че нищо не прави.

Ами трябва да си понесетеотговорността хем за алчността, хем за лековатостта, хем за това, че сте прехвърлили отговорността на мъжа си като сте го убедили за неговите пари, а не сте дали вашите.
        Не искам да ви охарактеризирам с една дума, че все пак се стремя да бъда културен
        Ха! Оказа се, че инокенти бил и женомразец! Е то па кво се учудвам и аз...

Коментар

• не съм, скъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от optimistka
            inokentii, ти си и...т!
            Пълен!

Коментар

• Първоначално изпратено от optimistka
              inokentii, ти си и...т!
              mersi, това било прословутата женска солидарност
              да не си готи писала това

Коментар

• inokentii, ти си и....т!

Коментар

• Първоначално изпратено от уплашена
                  Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
                  Уважаема госпожо, вашият случай си е типично в един тип женски стил да завидите как някой друг мъж изкарал МНОГО пари и да пилите на половинката си, че нищо не прави.

Ами трябва да си понесетеотговорността хем за алчността, хем за лековатостта, хем за това, че сте прехвърлили отговорността на мъжа си като сте го убедили за неговите пари, а не сте дали вашите.
                  Не искам да ви охарактеризирам с една дума, че все пак се стремя да бъда културен

Коментар

• Първоначално изпратено от market
                    Тъпо е да се казва така на начимаещи. Още повече от дилетанти. А Васко не е необхоимо да ме намира, ние сме състуденти и се познаваме чудесно.
                    На следващия искам да кажа, КАПМАН съзнават, че на един неликвиден пазар като нашия с малко пари можеш да направиш много нещо. За това се вкючват.
                    Ей МАГАЗИНЕР ,като си му съученик , защо го обиждаш? Не знаеш ли , че мрази да го наричат ЧЕРЕПА ? Още повече , че и за убийство говориш! ДИЛЕТАНТ и начиМаещ си ТИИИИИ.

Коментар

• Тъпо е да се казва така на начимаещи. Още повече от дилетанти. А Васко не е необхоимо да ме намира, ние сме състуденти и се познаваме чудесно.
                      На следващия искам да кажа, КАПМАН съзнават, че на един неликвиден пазар като нашия с малко пари можеш да направиш много нещо. За това се вкючват.

Коментар

• Уважавам КАПМАН , но с тези големи обеми на покупките при падащ пазар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????? ???????????????????????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                          ОНЕ 23 предполагам че това което си написала е ясно на всички, затова и не го обяснявах аз.
                          Още един съвет от мен - направете си по една сметка в някои сайт за залагания и всеки ден пускайте права колонка с всички мачове за деня. Примерно с по 5 евро. Коефицента ви трябва да става поне 200 -300 така че ако спечелите ще си купите една две акции на пътища. А че няма да спечелите е ясно, но ще свикнете с губенето на пари. А това е много важно при инвестиций от какъвто и да е род.
                          Ако не можете да си позволите да губите по 5 евро на ден, залагайте с по 2, но ако не можете да си позволите да кубите по 2, тогава е по добре да не се занимавата с бизнес, инвестиций и т.н. ПО добре си работете тма нещо си и тва е.
                          Xaxaaxaxaxa

Коментар

monopola, много ми е интересно, когато препоръчваш, какво да прави дамата, какво ще и кажеш вместо пътища, когато утепат черепа. а че ще го утепат и той си знае.
                            Ти внимавай Бате Васко да не те намери и МАРКЕТИРА!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

monopola, много ми е интересно, когато препоръчваш, какво да прави дамата, какво ще и кажеш вместо пътища, когато утепат черепа. а че ще го утепат и той си знае.
                              Леле,леле... Некои направо полудеха от тая борса...тц,тц,тц...

Коментар

• маркет,
                                изключително се надявам уникалното ти расъждение да е нещо ново за теб и да си си купил пътища на да речем 7000 лв. Или и тогава си разправял такива неща а?

Коментар

Working...
                                X