IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кво става днес?Колко сме отгоре 4-5%????

Коментар

• http://pazari.dnevnik.bg/show/454799/
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от nkolev
        Въпреки HDPAT, MOSTS, FZLES, които днес са минус,
        Капман е +0,28%
        Много ми е интересно това от къде го видя, като Капман не побликуват резултати в сряда?
        Въпроса е днес какво ще покажат?

Коментар

• Въпреки HDPAT, MOSTS, FZLES, които днес са минус,
          Капман е +0,28%

Коментар

• Пичове да ви питам нещо отностно закона:

Имайки в предвид че Капман Мах и Капитал имат по много неликвидни позиции, ще има ли проблем да се вдигат с 20-30%, а пък после да се свалят и междувременно да си купуваш дялове и да си ги продаваш?

Коментар

• niakoi znae li koga izlizat godishnite otcheti na firmite

Коментар

• Първоначално изпратено от Nasko 1
                Някой знае ли подробности за портфейла на този фонд. В кои компании са инвестирали? Аз знам само за Холдинг Пътища, Мостстрой, ПИБ и Химимпорт. А другите кои са?
                А имате ли дялове в Капман?

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
                  Mitkodatcom blagodaria ti za infoto, no az sam na zverska zaguba(za moite standarti) i mi se iska da se ka4vat zdravo.Pak i jenata me bazika, zashtoto predi Koleda biah na + i tia mi vika tegli gi, JENSKO 4uvstvo, a az I vikam darja AKO SHTE TURSKO DA STANE, i sega si rafam....................
                  че защо им се ядосваш на Капман-излез си и се радвай на живота,ако не могат да ти издържат нервите на само 3 месеца на корекция- едва ли си за такав пазар.не знаеш ли че подобна инвестиция не е със цел спекула-потрай поне 1 година след като си влязал във фонд-назависимо Капна или някой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nasko 1
                    Някой знае ли подробности за портфейла на този фонд. В кои компании са инвестирали? Аз знам само за Холдинг Пътища, Мостстрой, ПИБ и Химимпорт. А другите кои са?
                    http://download.bse-sofia.bg/finance....18%20M.10.pdf

Това e от преди 3 месеца. Емитентите вече не са длъжни да пращат тази информация до борсата и честно казано не знам Капман къде са я публикували, ако са я публикували изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                      Име на компания Дата на придобиване Доходност
                      ДФ ЕБЕФ 28.6.2006 12,75
                      ЕЛАНА ВИСОКОДОХОДЕН 10.8.2007 1,00
                      ДФ КАПМАН МАКС 02.7.2007 18,74
                      КАПМАН КАПИТАЛ 21.9.2007 -0,72

БЕЗ ДА СЪМ ИМ АДВОКАТ, "КОЙ ВСЕ ОЩЕ Е НОМЕР ЕДНО"
                      я погледни хубаво годишната им доходност. http://66.102.9.104/search?q=cache:Y...lnk&cd=1&gl=bg

Коментар

• Име на компания Дата на придобиване Доходност
                        ДФ ЕБЕФ 28.6.2006 12,75
                        ЕЛАНА ВИСОКОДОХОДЕН 10.8.2007 1,00
                        ДФ КАПМАН МАКС 02.7.2007 18,74
                        КАПМАН КАПИТАЛ 21.9.2007 -0,72

БЕЗ ДА СЪМ ИМ АДВОКАТ, "КОЙ ВСЕ ОЩЕ Е НОМЕР ЕДНО"

Коментар

• Някой знае ли подробности за портфейла на този фонд. В кои компании са инвестирали? Аз знам само за Холдинг Пътища, Мостстрой, ПИБ и Химимпорт. А другите кои са?

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                            Много станаха добрите фонд менажери, с ниски резултати
                            ще видим от тук нататък колко ще имат добра доходност.

Коментар

• Alee написа:

Как няма да продават, уплашено тръгнаха да си теглят дяловете и обезкървиха Макса още повече точно в момента когат си беше за пазаруване.
                              Липсата на кеш е наложила продажбата на позиция като БСТР на Райфа. Направо се учудвам как има хора, които винаги взимат неправилните решения.

Всички уплашени и стреснати-изтеглените пари в имоти и в банков депозит!
                              Не-наиграли се.
                              Продават БСТР защото предполагам ,че при създалата се ситуация , за другите няма кой да им даде поносима цена.... и трябва да изсипват , Булбанк пък нямат акции и не могат да потдържат ниска цената на Булстрад.

Коментар

• Много станаха добрите фонд менажери, с ниски резултати

Коментар

Working...
                                X