Hora az li sam poslednia investiral v maxa,ne se li zapitva niakoi za6to sme na -,sled kato i hdpat i monbat sa nagore
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nespokoxА ако и фондовета бяха продавали какво щеше да стане,а?
Ако фондовете бяха продавали тогава щеше да стане това, което и без това ще стане малко по-късно... На борсите ВИНАГИ става това което има да става, независимо дали някой се прави на маркет мейкър или не!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nespokoxА ако и фондовета бяха продавали какво щеше да стане,а?
Ако аз съм акционер в един фонд, какво ме интересува какво щяло да стане като цяло с борсата? Аз не съм инвестирал в борсата! Аз съм инвестирал точно в този фонд и мен ме интересуват моите инвестиции в този фонд да бъдат максимално защитени! Изчакването на 40% спад си е мърлявщина и аматьорщина откъдето и да се погледне!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от BigBearТака че фондовете които са създадени за покупки на български акции в 95 % от времето трябва да правят основно това - да купуват, задържат и продават акции.
Мисля че са избрали по-малкото зло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newcastleнякои от вас има ли инфо как се дьржат фондовете от този тип при кариза на фондовите пазари като тази.и вьзможно ли е практически тази година с колебанията и ниската ликвидност на нашата борса да не регистрират печалба.до колкото разбирам кризата в сащ се задьлбочава.ще влияе ле все още това на бфб.
Коментар
-
някои от вас има ли инфо как се дьржат фондовете от този тип при кариза на фондовите пазари като тази.и вьзможно ли е практически тази година с колебанията и ниската ликвидност на нашата борса да не регистрират печалба.до колкото разбирам кризата в сащ се задьлбочава.ще влияе ле все още това на бфб.
Коментар
-
Равновесие уважавам мненията и с удоволствие ги чета - прав си абсурдно е да се обсъжда това. Просто явно имах повече свободно време днес и не можах да не подмина провокацията на Форекс. Фондовете не могат да фалират, защото заявките се подават без цена и после се изпълняват, а акциите все ще имат някаква цена.
Инвеститорите на нашия пазар са все още малко 5-6 хиляди директни и 20 - 30 хиляди чрез фондове. Това се е насъбрало за последните 5-7 години растеж, пострадалите от кризата сега ще са 500 - 2000 инвеститора последни влезли през октомври и ноември 2007 ... Буря в чаша вода.
А колко пари ще насъберат фондовете тази година пак като се рекламират с миналогодишните си резултати. За миналата бяха около 300 милиона. И тази да са толкова поне, а ще са повече. Това прави по 1 - 2 М кеш на работен ден за влагане... И това е без пенсионните фондове които си имат гарантиран приток на пари които ще расте заради повишаването на заплатите и избелването на счетоводството на фирмите. Въпрос на време е въпросът "Останаха ли дружества с надежден менджмънт, растящи пазари и добри показатели които да се търгуват на изгодни за покупка цени" да стане актуален и отново да се затърси нова стока...Така че фондовете няма да останат без активи защото имат именно и от тези дружества, макар и да имат и доста шума.
Може би се уморих да чета разни реплики от Клонинги на никове за срив борсата, имотите и на света и затова пиша днес. Нищо общо няма с Капман и нямам нищо общо с тях. Клонингите се забелязват лесно - рядко пишат повече от два реда, за сметка на това пишат навсякъде и най-важното никога не грешат :-). В момента в които се компрометират се клонират. Такова нашествие на имаше от тях напоследък, че аргументираните мнения напълно изчезнаха. За това реших да напиша нещо което мисля, защото за да получиш първо трябва да дадеш...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieНаправо не мога да повярвам, от това че един фонд държи почти на 90% в акции се стигна до въпроса за фалити. Ако някой си купува фонд заради кеша, който държи, ами да си държи парите в буркан банкhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebГотов съм да се обзаложа, че именно той ще има най-висока доходност за 2008 г. считано от днес.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от lglpbima zakon za garancia na fondovete,v koito se garantirat vlojeniata na investitorite po nominal.tova mnogo malko hora go znaiat,no vse pak e niakakva nadejda,che ne mogat da si praviat fondovete kakvoto si iskat.
В този случай си абсолютно прав. Гарантиран номинал - хахаха
Коментар
Коментар