Абе депозитния професор, кво хубаво си пишеше в другата тема. Айде продължи там ако обичаш. Ти въобще в час ли си като ги говориш тия неща, да били продавали, тренд било. Айде помисли умнико какво щеше да стане ако точно капман продаваха в началото и другите фондове също. И кога се купува според теб. Я ни осветли нас дето не разбираме от депозити.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от c.r.e.a.mПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от c.r.e.a.mПървоначално изпратено от wow5ако бяха продали преди 6 месеца щяха да имат кеш
Именно по това се различава професионалиста от аматьора на една борса... Да може да си направи овреме изводите от движението на пазара!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от c.r.e.a.mПървоначално изпратено от wow5ако бяха продали преди 6 месеца щяха да имат кеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от c.r.e.a.mПървоначално изпратено от wow5ако бяха продали преди 6 месеца щяха да имат кешСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Макса днес върна още 2.7% и сега е някъде на нивата от началото на август 2007!!!
Според мен тази година фонда с най-голяма доходност за 2008 едвали ще може да достигне 50%.
Може би е дошло времето да забравим печалби от над 100% на година!
Аз влезнах тук на 19 лв и ако още месец нещата продължават в съшият дух мисля да прехвърля средствата в други активи!
Успех на капман,дано скоро пак ни радват!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от nespokoxА ако и фондовета бяха продавали какво щеше да стане,а?
Ако фондовете бяха продавали тогава щеше да стане това, което и без това ще стане малко по-късно... На борсите ВИНАГИ става това което има да става, независимо дали някой се прави на маркет мейкър или не!
НИЩО НЕ Е ПИСАНО ! ПИШЕ СЕ ПЕРМАНЕНТНО !
Коментар
Коментар