Първоначално изпратено от Пепи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Много му се иска на чирака мастер да паднат цените и той да си купи,
затова пише по цял ден във форумите и тъй като в темата за
оптимизма стана за смях, дойде тук да бълва, дано изплаши няколко
баби цените да паднат , той да си развали депозита и да купува, купува.......................,
СМЕХ, СМЕХ, ГОЛЕМ СМЕХ,
дявоското изчадие Мастера усеща, че наближава скоро обръщане и
става по -нетърпелив и изнервен по цял ден пише глупости, и
не се усеща, че страхливите душички отдавна отлетяха, и сега плаши
САМО ГАРГИТЕ.......хахахахахахаха.................:-)))
И най смешното е , че поучава финансовите анализатори на Капман,
абе смех, голем.............:-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaДнеска каква доходност направи от депозита мастъре?
Първоначално изпратено от monopolaОбясни на мен, жалкия доверяващ се на фонове наивник, защо е по добре да си държа парите в банка, а не да работя с тях.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorpheusЧовека по-долу ти го каза! Разсъждаваш като първокласник.
Първоначално изпратено от MorpheusА ако всички бяха продавали сега хартийките щяха да стават само за бърсане на .......
Това го знае всяко хлапе!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Днеска каква доходност направи от депозита мастъре? Питам с огромно уважение към изключителните идеи и свежи инвестициони схеми които прилагаш ти. Обясни на мен, жалкия доверяващ се на фонове наивник, защо е по добре да си държа парите в банка, а не да работя с тях. Обясни ми моля те как си излязъл от борсата октомври и си на кеш през цялото време. Предупреди ме моля те като стигнем дъното та да си купя и аз. Много искам да приличам на теб О инвестисионен вожде. Обясни ми и на форекса ли падат пазарите та ти седят парите в Банка. Обясни ми най вече кои щеше да купува ако бяха продавали фодовете и чужденците. но първо ми кажи на колко си години и с какво образувание си ти кумире мой!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от katя ми обясни какво са виновни капман, че ни отрязаха парите от европейските фондове за пътищата.
Да не би индекси по целия свят да падат, защото са им спрени пътните фондовете от Брюксел? :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от katя ми обясни какво са виновни капман, че ни отрязаха парите от европейските фондове за пътищата.
Да не би индекси по целия свят да падат, защото са им спрени пътните фондовете от Брюксел? :lol:Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от katя ми обясни какво са виновни капман, че ни отрязаха парите от европейските фондове за пътищата.
Да не би индекси по целия свят да падат, защото са им спрени пътните фондовете от Брюксел? :lol:Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaАйде помисли умнико какво щеше да стане ако точно капман продаваха в началото и другите фондове също.
2. Щяха да изпреварят чужденците, а не да се оставят чужденците да им продават на тях при падащ пазар! Така печалбите от БФБ вместо да заминават зад граница щяха да си останат в България!
3. Сега чуждите капитали хем се изнесаха от БГ, хем се изнесаха и с огромни печалби оставяйки горещия картоф у умньовците, които умуват от 6 месеца дали да продават...
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola...чуждите инвеститури щяха да избягат по бързо от зайци и какъв щеше да е резултата те питам аз и те предизвиквам да отговориш !
2. Чуждите инвеститори ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ РАЗПРОДАДАХА, ПРИБРАХА СИ ПЕЧАЛБАТА И СИ ЗАМИНАХА по живо по здраво. Капман и такива като тях, купувайки през цялото това време, само помогнаха на чужденците да си приберат печалбите на супер изгодни нива. Всичко това разбира се стана ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ВЛОЖИЛИ ПАРИТЕ СИ ВЪВ ФОНДОВЕ НА КАПМАН И НА ТАКИВА КАТО ТЯХ!
3. Капман и тези като тях останаха с пръст в г... Наивна карикатура на излъганите камилчета наивно самооправдаващи се, че като са купували при падащ пазар през последните месеци са спасявали борсата от по-нататъшно падане... Резултатът е само, че са спасили печалбите на чужденците и нищо друго!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaАйде помисли умнико какво щеше да стане ако точно капман продаваха в началото и другите фондове също.
2. Щяха да изпреварят чужденците, а не да се оставят чужденците да им продават на тях при падащ пазар! Така печалбите от БФБ вместо да заминават зад граница щяха да си останат в България!
3. Сега чуждите капитали хем се изнесаха от БГ, хем се изнесаха и с огромни печалби оставяйки горещия картоф у умньовците, които умуват от 6 месеца дали да продават...Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaАйде помисли умнико какво щеше да стане ако точно капман продаваха в началото и другите фондове също.
3. Сега чуждите капитали хем се изнесаха от БГ, хем се изнесаха и с огромни печалби оставяйки горещия картоф у умньовците, които умуват от 6 месеца дали да продават...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар