За лихите по банковия депозит слушаме отдавна , аз го питам останалите 363 дни от годината как ги докарва ?? ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Анакин СкайуокърПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaЯ гледай ти, мастера бил способен на учтиво поведение. Изненадваш ме с тази реакция пич! Даже съм възхитен, аз ти се подигравам открито на глупостите, а ти джентълменски ми пожелаваш успех. Браво! Всъщност и аз ти пожелавам успехи пич, моля те само да не пишеш такива работи по форума, ако целта ти е да се заяждаш го прави както трябва поне, ако искаш да споделиш мнение защитавай позиция. Айде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Анакин СкайуокърПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaЯ гледай ти, мастера бил способен на учтиво поведение. Изненадваш ме с тази реакция пич! Даже съм възхитен, аз ти се подигравам открито на глупостите, а ти джентълменски ми пожелаваш успех. Браво! Всъщност и аз ти пожелавам успехи пич, моля те само да не пишеш такива работи по форума, ако целта ти е да се заяждаш го прави както трябва поне, ако искаш да споделиш мнение защитавай позиция. Айде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анакин СкайуокърПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaЯ гледай ти, мастера бил способен на учтиво поведение. Изненадваш ме с тази реакция пич! Даже съм възхитен, аз ти се подигравам открито на глупостите, а ти джентълменски ми пожелаваш успех. Браво! Всъщност и аз ти пожелавам успехи пич, моля те само да не пишеш такива работи по форума, ако целта ти е да се заяждаш го прави както трябва поне, ако искаш да споделиш мнение защитавай позиция. АйдеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaЯ гледай ти, мастера бил способен на учтиво поведение. Изненадваш ме с тази реакция пич! Даже съм възхитен, аз ти се подигравам открито на глупостите, а ти джентълменски ми пожелаваш успех. Браво! Всъщност и аз ти пожелавам успехи пич, моля те само да не пишеш такива работи по форума, ако целта ти е да се заяждаш го прави както трябва поне, ако искаш да споделиш мнение защитавай позиция. Айде
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaЯ гледай ти, мастера бил способен на учтиво поведение. Изненадваш ме с тази реакция пич! Даже съм възхитен, аз ти се подигравам открито на глупостите, а ти джентълменски ми пожелаваш успех. Браво! Всъщност и аз ти пожелавам успехи пич, моля те само да не пишеш такива работи по форума, ако целта ти е да се заяждаш го прави както трябва поне, ако искаш да споделиш мнение защитавай позиция. АйдеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Я гледай ти, мастера бил способен на учтиво поведение. Изненадваш ме с тази реакция пич! Даже съм възхитен, аз ти се подигравам открито на глупостите, а ти джентълменски ми пожелаваш успех. Браво! Всъщност и аз ти пожелавам успехи пич, моля те само да не пишеш такива работи по форума, ако целта ти е да се заяждаш го прави както трябва поне, ако искаш да споделиш мнение защитавай позиция. Айде
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaА не така! Академията в Симеоново е според мен едно от най престижните бизнес училища на Балканите. поне за БГ е 10 пъти по добро от MBA, контактите които създава гарантират лесно финансиране и безпроблемно менажиране на доста видове бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaДа вярно забравих един от основните аргументи за спор в този форум - правописната култура. Извинявам се много кредиторе на банки ти си напълно прав, този отговор напправи на пух и прах моята тези и те затвърди в съзнанието ми като изключителна личностСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaА не така! Академията в Симеоново е според мен едно от най престижните бизнес училища на Балканите. поне за БГ е 10 пъти по добро от MBA, контактите които създава гарантират лесно финансиране и безпроблемно менажиране на доста видове бизнес.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaна колко си години и с какво образувание.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Пепи,
ако знаеш как ми липсват твойте коментари в стил - " Ех тия Капман - ... милиона активи" , " Много са добри Капман+ ... милиона активи" и т.н. Аиде дано скоро пак да се включващ така в тази тема.
мастъре отговори моля те на въпроса на колко си години и с какво образувание.
Да ти отговоря и аз. Инвестицията ми в капман е определен процент от портофейла ми. инвестирам на борсата и сам, инвестирам и в други неща освен акции. Знаеш ли кое е странното обаче. На депозит нямам един лев. Даже си пазарувам с кредитна карта. Абе изобщо леквидна криза ме е обхванала отвсякъде та за тва ти се дразня на мненията - страх ме е че ти си прав, а аз греша много и ще загубя всичко, от стрес ще ме уволнят от работа и ще свърша като ........... барман в слънчев бряг и пак ще изкарвам 30 пъти повече от теб
Коментар
Коментар