50mil.lv ne sa li pari
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ChubakaКажете поне как мога да разбера за деня пичовете от МАКСА какво са продали/купилиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Абе кво се дърлите тука всичките. Кофти период е на БФБ, повече от очевидно е вече. Голяма работа! След година, две ще се оправят нещата или пък ще сме си загубили парите. Айде ся драми ще правим. Нали са ви учили да участвате с толкова колкото можете да загубите, кой е крив че всички искат с 5 лева да си купят яхта.
Може пък и да греша и от утре да сме нагоре. И от 5 лева да ми останат и за самолет
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panteraInsider-a, ne e li po-dobre da organizirash drujinkata pri Corp, wmesto da plashish horicata po drugi mesta???
stranno udowletworenie izpitwash, insider-aМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от AmatyorПървоначално изпратено от INSIDER-AПепи, вземи сформирай един екип от Капман да си пишете във форума, както правихте едно време. Виж Юга, как пишат дружно и вдигат самочувствието на вложителите - хем са си купили дялове, хем четат бисери и вицове безплатно :-) Може и на вас от Капман да ви се усмихне щастието. Знае ли човек :-)
Аз го отдавам и на доста по ниския капитал с който борави първия де. Все пак като ти цъфне някой мастит вложител и ти каже - вади 10 млн. че искам да продавам дялове.... лоша работа. Ама това е то - както са казали хората - лесно се изкачва върха, трудно се брани. Не е лесно да си слон в стъкларски магазин
Тонев - Ялъмов -> къде е връзката между двете персони?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПепи, вземи сформирай един екип от Капман да си пишете във форума, както правихте едно време. Виж Юга, как пишат дружно и вдигат самочувствието на вложителите - хем са си купили дялове, хем четат бисери и вицове безплатно :-) Може и на вас от Капман да ви се усмихне щастието. Знае ли човек :-)
Аз го отдавам и на доста по ниския капитал с който борави първия де. Все пак като ти цъфне някой мастит вложител и ти каже - вади 10 млн. че искам да продавам дялове.... лоша работа. Ама това е то - както са казали хората - лесно се изкачва върха, трудно се брани. Не е лесно да си слон в стъкларски магазин
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиМного му се иска на чирака мастер да паднат цените и той да си купи,
затова пише по цял ден във форумите и тъй като в темата за
оптимизма стана за смях, дойде тук да бълва, дано изплаши няколко
баби цените да паднат , той да си развали депозита и да купува, купува.......................,
СМЕХ, СМЕХ, ГОЛЕМ СМЕХ,
дявоското изчадие Мастера усеща, че наближава скоро обръщане и
става по -нетърпелив и изнервен по цял ден пише глупости, и
не се усеща, че страхливите душички отдавна отлетяха, и сега плаши
САМО ГАРГИТЕ.......хахахахахахаха.................:-)))
И най смешното е , че поучава финансовите анализатори на Капман,
абе смех, голем.............:-)))МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Анакин СкайуокърПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от monopolaЯ гледай ти, мастера бил способен на учтиво поведение. Изненадваш ме с тази реакция пич! Даже съм възхитен, аз ти се подигравам открито на глупостите, а ти джентълменски ми пожелаваш успех. Браво! Всъщност и аз ти пожелавам успехи пич, моля те само да не пишеш такива работи по форума, ако целта ти е да се заяждаш го прави както трябва поне, ако искаш да споделиш мнение защитавай позиция. АйдеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовЗа лихите по банковия депозит слушаме отдавна , аз го питам останалите 363 дни от годината как ги докарва ?? ....
Коментар
Коментар