kato gledam dneska BHC dove4era dohodnosta koqto ste opovestqt pak ste me zaradva
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Финансовият гений на капман отново се прояви, чудих се защо подяволите купуват този избушеняк BHC, но явно задълбоченуя фундаментален анализ е показал, че това ще бъде печалбата. Гледам и TCH купуват, дали и там няма да проявят своя гений??? Ттцтцтцтц мале...
Коментар
-
Първоначално изпратено от robbiewА тогава някой може ли да ни каже колко е таксата за управление на нашите приятели от Капман Макс?
5% е максималното разрешено според закона. Много малко са фондовете с по-малък процент - тези на Карол например (без да правя реклама).
При Адванс Източна Европа процента е само 2.5%. На мен ми се вижда доста малко де ама .....
http://www.karoll.net/bg/?section=in..._advance&id=34
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПрави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от robbiewАз имам един въпрос, който от доста време ме "тормози". Всички тези инвестиционни фондове събират комисионна/такса за управление. Например при Капман Макс тя е 0.70 + 0.70 = 1.40 %. Само от това ли печелят фондовете или има някакъв друг механизъм? Питам от чисто любопитство, защото просто ми се струва малко това като норма на печалба...
А иначе за Капман Макс - стискам ви палци и тази година да е като предишната... Така и аз ще спечеля малко
Може фонда да няма никакви такси за покупка/продажба но да е с 5 % разходи за управление, а друг да има по 1% такса пък управлението да им е 2.5%. В този случай втория фонд е по на сметка от стана на такси, но повечето хора се заблуждават, че първия е по-добър щото няма такси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DimchoПървоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от robbiewАз имам един въпрос, който от доста време ме "тормози". Всички тези инвестиционни фондове събират комисионна/такса за управление. Например при Капман Макс тя е 0.70 + 0.70 = 1.40 %. Само от това ли печелят фондовете или има някакъв друг механизъм? Питам от чисто любопитство, защото просто ми се струва малко това като норма на печалба...
А иначе за Капман Макс - стискам ви палци и тази година да е като предишната... Така и аз ще спечеля малко
Може фонда да няма никакви такси за покупка/продажба но да е с 5 % управление, а друг да има по 1% такса пък управлението да им е 2.5%. В този случай втория фонд е по на сметка от стана на такси, но повечето хора се заблуждават, че първия е по-добър щото няма такси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от robbiewАз имам един въпрос, който от доста време ме "тормози". Всички тези инвестиционни фондове събират комисионна/такса за управление. Например при Капман Макс тя е 0.70 + 0.70 = 1.40 %. Само от това ли печелят фондовете или има някакъв друг механизъм? Питам от чисто любопитство, защото просто ми се струва малко това като норма на печалба...
Може фонда да няма никакви такси за покупка/продажба но да е с 5 % управление, а друг да има по 1% такса пък управлението да им е 2.5%. В този случай втория фонд е по на сметка от стана на такси, но повечето хора се заблуждават, че първия е по-добър щото няма такси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robbiewАз имам един въпрос, който от доста време ме "тормози". Всички тези инвестиционни фондове събират комисионна/такса за управление. Например при Капман Макс тя е 0.70 + 0.70 = 1.40 %. Само от това ли печелят фондовете или има някакъв друг механизъм? Питам от чисто любопитство, защото просто ми се струва малко това като норма на печалба...
Може фонда да няма никакви такси за покупка/продажба но да е с 5 % разходи за управление, а друг да има по 1% такса пък управлението да им е 2.5%. В този случай втория фонд е по на сметка от стана на такси, но повечето хора се заблуждават, че първия е по-добър щото няма такси.
Коментар
-
Аз имам един въпрос, който от доста време ме "тормози". Всички тези инвестиционни фондове събират комисионна/такса за управление. Например при Капман Макс тя е 0.70 + 0.70 = 1.40 %. Само от това ли печелят фондовете или има някакъв друг механизъм? Питам от чисто любопитство, защото просто ми се струва малко това като норма на печалба...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HunterПървоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от ОКПрави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeanICKПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от ОКПрави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава
Коментар
Коментар