IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес Капман продаде над 790 000 акции на 11,90.Каква част са на Макса не знам.
    Life won't wait for you.

Коментар

• btc nqma v portfeila kolega,ako ima e s mnogo malko teglo
      az ot ot4eta ot mai sam izvadil 20-te kompanii s nai-golqmo teglo i BTC ne e tam

Коментар

• и с 8-те милки от БТК днес.
        Life won't wait for you.

Коментар

• lele lele s BSTR i HDPAT utre minavame 40 % ot nachaloto na godinata i minavame Status

Коментар

• Правиш, батка, първо "копи" на дървеното кодче, после "пейст" в поленцето за търсене на Гугъл... И така за всеки от тях. Мисля, че това ти достатъчно като упътване
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Здравейте, може ли някой да ми каже откуде да намеря портфейлана капман макс, за да знам при движенията на борсата каква цена да очаквам и кои акции да следя.

Благодаря.

Коментар

• Ot kude svalihte otcheta za mai.Na borstata ne go namiram,na saita na capman sashto

Коментар

• АЛБАА = ALB
                  МОВЕА = MOMKR
                  БЪКАА = ROZA
                  ЕЛЛОА = ELTOS
                  ЕЛПАБ = ELHIM
                  ПЕСОБ = PET
                  НЕДИА = NEOH
                  ПОДЕА = POLIM
                  БЪКАБ = SEVTO

BHC = BG1100001988

Коментар

• Едно от съкращенията трябва да е Българска Холдингова Компания ( BHC),там имат много голяма експозиция

Коментар

• Това са старите кодове от масовата приватизация, първите две букви са първите две от името на дружеството, вторите две букви са първите две на града в които е регистрирано а последната пета буква е индекс - по памет

АЛБАА = АЛбена БАлчик
                      ЕЛЛОА = ЕЛтос ЛОвеч,
                      ЕЛПАБ = ЕЛхим Искра ПАзарджик,
                      НЕДИА = НЕохим ДИмитровград,
                      ПОДЕА = ПОлимери ДЕвня

за другите трябва да проверя за да не те подведа...
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Гледам отчета и на фонда и ме обзема кофти съмнение, ама да питам по-знаещите, може някой да открехне заблудената душа... Та въпросът ми е: Някой знае ли кой са тези дружества в портфейла на фонда с кодове на кирилица(повечето нали са BG11... и цифри и букви след това), че не мога да ги открия никъде и в страницата на депозитара също:
                        АЛБАА, МОВЕА, БЪКАА, ЕЛЛОА, ЕЛПАБ, ПЕСОБ, НЕДИА, ПОДЕА, БЪКАБ
                        Ще съм благодарен за всякаква информация за тези дружества, че като гледам доста имат в такива!
                        Благодаря предварително!

Коментар

• Не мога едно нещо да разбера. Финансов гений ...???... BHC - продават Полимери от 3 години, а последното тримесечие усилно, въпрос на проста сметка...печалба... и какво след това...дивиденти???...през крив макарон...а най-ценния им актив (акциите на Полимери) ги няма... и в момента, в който всички го осъзнаете, Капман ще започнат да крепят цената. И какво се оказва, че имате дялове във фонд, който до известна степен е надут с вашите пари...(включая и други техни инвестиции, които се крепят само и единствено от тях). Ако погледнете по-сериозно една статия за инвестициите на пенсионните фондове, ще разберете за какво става дума.
                          А Никола с това изказване определено много ме изненадваш. Надяван се, че не съм уловил сърказма в думите ти.
                          Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• Някои знае ли какво е станало на общото събрание днес?

Коментар

• ne bqha izchislqvali v petak i opovestiha v4era , i dnes sashto kakto e po prospekta obqvqvat ceni.ot v4era razlikata e 1.53 %

Коментар

• Първоначално изпратено от boev4eto
                                kato gledam dneska BHC dove4era dohodnosta koqto ste opovestqt pak ste me zaradva
                                nqma da e dnes.v4era preoceniha akitvite si

Коментар

Working...
                                X