IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Първоначално изпратено от ОК
    Прави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава
    подготвя се за дълъг скок от понеделник до петък, затуй)))
    Saglasen sam s OK.Napravi mi vpe4atlenie o6te v na4aloto na Mai.Ina4e dnes se pokaterihme dosta sastoqtelno.Taka 6te e.NEIZBEJNOTO SHTE SE SLUCHI. KIS-ovete na Ud Kapman sa obre4eni na uspeh i tazi godina.4estito na povqrvalite prez tezi 3 meseca i smelo napred.

Коментар

• Е, този понеделник нещо не се върза в тая логика ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
        Прави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава
        подготвя се за дълъг скок от понеделник до петък, затуй)))

Коментар

• Абе тия от Капман са големи пичове.Купуват с устрем и настървение като истински бикове

Коментар

• Прави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Капманите се нагрухтяват яко с Албени и планини.Скоро ще има резултат от това.
              Може би си прав. Но мисля че добрите резултати ще дойдат предимно от нагрухването им с Монбат!
              Там като нищо може да направят дубъл до края на годината!
              Сигурно.Идеята ми беше че ALB и CENHL ще проявят ефекта си по скоро.Монбата е як няма спор.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Може би си прав. Но мисля че добрите резултати ще дойдат предимно от нагрухването им с Монбат!
                Там като нищо може да направят дубъл до края на годината!

Коментар

• Абсолютно.Там ще има развитие в началото на юни.А може още и в края на май.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Съгласен съм с теб B.Graham

Коментар

• Да pana_bg ,и аз това си мисля,вероятно са тръгнали да преструктурират портфейла.
                      Относно свръх печалбите,не съм сигурен дали пак няма да има добри времена за спекуланти и инвеститори през втората половина на годината.И не визирам само Капман а и всички други играчи-малки и големи.Общо взето съм оптимист по отношение на бъдещите печалби,въпреки настоящата ситуация.

Коментар

• Статус е с 2.9% под върха си, но от началото на годината е с над 30% печалба.

Коментар

• Капманите се нагрухтяват яко с Албени и планини.Скоро ще има резултат от това.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• А какво ще кажете за Статуса? Я как потъна днес! Уж най-успешния от началото на годината /все още де/, с инвестиции в Сърбия, Румъния и Хърватия. Ама и там няма постоянна приказка...
                            А Капман ако не се преструктурират портфейлно своевременно, както впрочем май са тръгнали, ще берат ядове...
                            Тази година така или иначе вероятно няма да има свръх печалби , както за фондовете, така и за отделните играчи...
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от djaza
                              Активност, но доходността им от 26.01.2007 до днес е 0 %.
                              Ми те имат главно пътища. От къде да дойде тази доходност??

За мен това е фонд с неоправдано голям риск за постиганата доходност. За това когато избирах фондове в началото на годината и им видях портфейла веднага ги отписах от списъка ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от djaza
                                Активност, но доходността им от 26.01.2007 до днес е 0 %.
                                Не коментирам доходността,тя е ясна,но ми направи впечатление голямата активност по доста позиции,в разрез на стратегията на голяма част от другите играчи на БФБ,съсредоточени в предстоящите ИПО-та.

Коментар

Working...
                                X