Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОКПрави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава
Коментар
-
ОК
Прави ми впечатление, че цената на Мостстрой се вдига във вторник и петък, и се понижава в понеделник, сряда и четвъртък. Може би е добре за спекуланти да се възползват от такава възможност. Иначе не мога да си обясня защо така се получава
Коментар
-
Първоначално изпратено от БорисПървоначално изпратено от B.GrahamКапманите се нагрухтяват яко с Албени и планини.Скоро ще има резултат от това.
Там като нищо може да направят дубъл до края на годината!Life won't wait for you.
Коментар
-
Да pana_bg ,и аз това си мисля,вероятно са тръгнали да преструктурират портфейла.
Относно свръх печалбите,не съм сигурен дали пак няма да има добри времена за спекуланти и инвеститори през втората половина на годината.И не визирам само Капман а и всички други играчи-малки и големи.Общо взето съм оптимист по отношение на бъдещите печалби,въпреки настоящата ситуация.
Коментар
-
А какво ще кажете за Статуса? Я как потъна днес! Уж най-успешния от началото на годината /все още де/, с инвестиции в Сърбия, Румъния и Хърватия. Ама и там няма постоянна приказка...
А Капман ако не се преструктурират портфейлно своевременно, както впрочем май са тръгнали, ще берат ядове...
Тази година така или иначе вероятно няма да има свръх печалби , както за фондовете, така и за отделните играчи...* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от djazaАктивност, но доходността им от 26.01.2007 до днес е 0 %.
За мен това е фонд с неоправдано голям риск за постиганата доходност. За това когато избирах фондове в началото на годината и им видях портфейла веднага ги отписах от списъка ми.
Коментар
Коментар