IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NE SUM GI DRUPNAL- TE SE PODOBRIHA I NAPRAVIHA DOBRA DOHODNOST, NO TRJABVA DA SE ZNAE 4E AKO OT TOGAVA SASANAZPRAVILI 30 PROCENTA, AZ SUM NA-PRAVIL 45-50 PROCENTA. POZDRAVJAVAM GI I IM POJELAVAM DA SA VINAGI PURVI FOND....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
      DOBRE DE, RAZBRAHME KOLKO SA VELIKI KAPMAN. MOLJA VMESTO MNOGOTO PRIKAZKI DA UPRAVLJAVAT EFEKTIVNO FONDA, ZA6TOTO AKO I VTORIJA MESEC NJAMAM DOHODNOST 6TE SI DRUPNA PARITE.
      Кире, какво стана? Дръпна ли парите? Мисля, че направихме 30-тина процента оттагава Дано си изчакал!

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg
        Първоначално изпратено от cyberdude
        Тук не говорим дали е рисков (в което няма нищо лошо), а дали спазва закона. Не мисля, че можем да си позволим да казваме "той не спазва закона, ама пък иначе колко добре се справя" [img] Иначе може и някой фонд за инвестиции в макови полета да се появи - нали е доходно.[/img]
        Прав си не спазват закона. Ама само какво ще стане ако Капман започне да разпродава пътищата и мостовете... язък за другите акционери в тези дружества.
        Брей, разни прокурори се навъдиха в тоя форум Къде са ви доказателствата, бе момчета? Тая работа не е като оная

А относно Пътищата и Мостовете, смятам че има кой да им ги купи на мига.

Коментар

• Кире, гледам, че Капман макс нещо гони 30-така в мил. , разбира се !:-))

Коментар

• Уважавам чуждите мнения,но само когато те са подплатени с достоверна информация. Усещам тук голям процент на предположения. Все пак има органи на този пазар, който да следи нередности по доверителниите фондове. А това какво ще продава и като го продаде какво ще става е в ръцете на Капман, който им нема доверие да ходи при други! Въпрос на избор!

Коментар

• Айдеееее, сега вече ги обявихме за не-читави и незаконни.

Къде е КФН да ги обяви извън закона?
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg
                Първоначално изпратено от cyberdude
                Тук не говорим дали е рисков (в което няма нищо лошо), а дали спазва закона. Не мисля, че можем да си позволим да казваме "той не спазва закона, ама пък иначе колко добре се справя" [img] Иначе може и някой фонд за инвестиции в макови полета да се появи - нали е доходно.[/img]
                Прав си не спазват закона. Ама само какво ще стане ако Капман започне да разпродава пътищата и мостовете... язък за другите акционери в тези дружества.
                Язък,я,затова съм си избрал по читав /законен/и не по лош фонд.

Коментар

• Добре, синко, приемам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur
                    Колеги, дължа извинение за неточностите, отнасящи се до относителните дялове на отделните емисии в портфейла на CAPMX, посочени от мене по-долу.Месечният отчет за м.юни е публикуван на сайта на БФБ и всеки може да го види. Специално бих искал да се извиня на SeanICK за по-острия тон от моя страна при предната дискусия, но все пак бих препоръчал да е по-прецизен в обръщенията си. Желая на всички ви успехи на БФБ и в живота. Бъдете здрави!
                    Извинението ти е прието-все пак всички грешим.Но следващия път не защитатвай толкова пламенно теза, която само ти подкрепяш-сигнална лампичка!.............

Коментар

• Колеги, дължа извинение за неточностите, отнасящи се до относителните дялове на отделните емисии в портфейла на CAPMX, посочени от мене по-долу.Месечният отчет за м.юни е публикуван на сайта на БФБ и всеки може да го види. Специално бих искал да се извиня на SeanICK за по-острия тон от моя страна при предната дискусия, но все пак бих препоръчал да е по-прецизен в обръщенията си. Желая на всички ви успехи на БФБ и в живота. Бъдете здрави!

Коментар

• Не аз, а май ти...Кълве ли, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                          Колеги,без да имам претенции на разбирач ми обяснете ако все пак закона ги задължи да влязат в нужните параметри и 7-8 големи фонда започнат да разпродават дори и профисионално.Със сигурност десетина водещи дружества ще се окажат с доста оферти продава.
                          Няма да разпродават.Правят се на ударени и понеже активите им непрекъснато растат след месец - два относителното тегло на въпросните компании в портфейлите им ще падне.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur
                            Първоначално изпратено от SeanICK
                            Колега, мисля, че и фондовия мениджър г-н Ангел Домозетски би ти завидял на относителните дялове на уж почти достоверните позиции в структурата на Макса. Едно е сигурно-за последните месец активите нарастват с около 7 млн. лв, което е ръст с около 38% на месечна база.......................... ;-)
                            За "последните" или "за последния месец"? Снеси още малко инфо, очевидно си инсайдер. В Монбат, значи; а някакъв друг акцент?...
                            ти май са праиш на луд

Коментар

• Колеги,без да имам претенции на разбирач ми обяснете ако все пак закона ги задължи да влязат в нужните параметри и 7-8 големи фонда започнат да разпродават дори и профисионално.Със сигурност десетина водещи дружества ще се окажат с доста оферти продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK
                                Колега, мисля, че и фондовия мениджър г-н Ангел Домозетски би ти завидял на относителните дялове на уж почти достоверните позиции в структурата на Макса. Едно е сигурно-за последните месец активите нарастват с около 7 млн. лв, което е ръст с около 38% на месечна база.......................... ;-)
                                За "последните" или "за последния месец"? Снеси още малко инфо, очевидно си инсайдер. В Монбат, значи; а някакъв друг акцент?...

Коментар

Working...
                                X