NE SUM GI DRUPNAL- TE SE PODOBRIHA I NAPRAVIHA DOBRA DOHODNOST, NO TRJABVA DA SE ZNAE 4E AKO OT TOGAVA SASANAZPRAVILI 30 PROCENTA, AZ SUM NA-PRAVIL 45-50 PROCENTA. POZDRAVJAVAM GI I IM POJELAVAM DA SA VINAGI PURVI FOND....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KiroDOBRE DE, RAZBRAHME KOLKO SA VELIKI KAPMAN. MOLJA VMESTO MNOGOTO PRIKAZKI DA UPRAVLJAVAT EFEKTIVNO FONDA, ZA6TOTO AKO I VTORIJA MESEC NJAMAM DOHODNOST 6TE SI DRUPNA PARITE.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от cyberdudeТук не говорим дали е рисков (в което няма нищо лошо), а дали спазва закона. Не мисля, че можем да си позволим да казваме "той не спазва закона, ама пък иначе колко добре се справя" [img] Иначе може и някой фонд за инвестиции в макови полета да се появи - нали е доходно.[/img]
А относно Пътищата и Мостовете, смятам че има кой да им ги купи на мига.
Коментар
-
Уважавам чуждите мнения,но само когато те са подплатени с достоверна информация. Усещам тук голям процент на предположения. Все пак има органи на този пазар, който да следи нередности по доверителниите фондове. А това какво ще продава и като го продаде какво ще става е в ръцете на Капман, който им нема доверие да ходи при други! Въпрос на избор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от cyberdudeТук не говорим дали е рисков (в което няма нищо лошо), а дали спазва закона. Не мисля, че можем да си позволим да казваме "той не спазва закона, ама пък иначе колко добре се справя" [img] Иначе може и някой фонд за инвестиции в макови полета да се появи - нали е доходно.[/img]
Коментар
-
Първоначално изпратено от DinosaurКолеги, дължа извинение за неточностите, отнасящи се до относителните дялове на отделните емисии в портфейла на CAPMX, посочени от мене по-долу.Месечният отчет за м.юни е публикуван на сайта на БФБ и всеки може да го види. Специално бих искал да се извиня на SeanICK за по-острия тон от моя страна при предната дискусия, но все пак бих препоръчал да е по-прецизен в обръщенията си. Желая на всички ви успехи на БФБ и в живота. Бъдете здрави!
Коментар
-
Колеги, дължа извинение за неточностите, отнасящи се до относителните дялове на отделните емисии в портфейла на CAPMX, посочени от мене по-долу.Месечният отчет за м.юни е публикуван на сайта на БФБ и всеки може да го види. Специално бих искал да се извиня на SeanICK за по-острия тон от моя страна при предната дискусия, но все пак бих препоръчал да е по-прецизен в обръщенията си. Желая на всички ви успехи на БФБ и в живота. Бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Колеги,без да имам претенции на разбирач ми обяснете ако все пак закона ги задължи да влязат в нужните параметри и 7-8 големи фонда започнат да разпродават дори и профисионално.Със сигурност десетина водещи дружества ще се окажат с доста оферти продава.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DinosaurПървоначално изпратено от SeanICKКолега, мисля, че и фондовия мениджър г-н Ангел Домозетски би ти завидял на относителните дялове на уж почти достоверните позиции в структурата на Макса. Едно е сигурно-за последните месец активите нарастват с около 7 млн. лв, което е ръст с около 38% на месечна база.......................... ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeanICKКолега, мисля, че и фондовия мениджър г-н Ангел Домозетски би ти завидял на относителните дялове на уж почти достоверните позиции в структурата на Макса. Едно е сигурно-за последните месец активите нарастват с около 7 млн. лв, което е ръст с около 38% на месечна база.......................... ;-)
Коментар
Коментар