IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dianka
    ако ПФ-тата изтеглят активите си от този фонд (при обща криза), ще го принудят да продава акции от ХД Пътища и Мостстрой, защото те ще са по над 10% от активите му и ще трябва да продава, режейки клона на който седи

не е препоръка за каквото и да е особено за покупка или продажба
    "Ако"..."при обща криза"....така де "ако стане война също може би"....
    Хайде да си говориме за факти и близки до реалността преспективи.
    Засега тренда е положителен и предприятията се развиват в повечето случаи успешно.

ПФ-тата надали ще се разделят лесно с точно тези си активи.

Коментар

• ако ПФ-тата изтеглят активите си от този фонд (при обща криза), ще го принудят да продава акции от ХД Пътища и Мостстрой, защото те ще са по над 10% от активите му и ще трябва да продава, режейки клона на който седи

не е препоръка за каквото и да е особено за покупка или продажба

Коментар

• ами днес имаше сделка на 33 доколкото видях, дано това да е цената в петък.

Коментар

• Простете за въпроса, като всеки "новобранец" доста неща не са ми ясни. Но така и не мога да разбера, какъв е смисъла почти всеки ден DFCAPMX да извършва сделки от типа:
          "продавач > 132 - купувач > 132".

Най - често се случва с MOSTS, CORP, но забелязвам, че се прави почти всеки ден?!
          Каква е ползата от такива сделки и защо се осъществяват?

Коментар

• поне левче според мен,така си мисля
            основните позиции са яко нагоре

Коментар

• DALI..

Коментар

• с тези цени от вчера и днес утре по левче на дял

Коментар

• samo da ne stane gaf s HDPAT ,ina4e dneska pochti vsi4ko e nagore

Коментар

• Айдеее , Капман Макс с активи от 30 милиончета, до края на годинаята 40-ка му е в кърпа вързан ! :-)))

Коментар

• ей, благодаря много! била съм на крачица от информацията, но реших, че не е точно там

Коментар

• Първоначално изпратено от Cherry
                        ще ме ориентирате ли къде точно да търся?
                        http://www.bse-sofia.bg/download/fin...0M.06.2007.doc

Коментар

• Обмислям възможността да инвестирам чрез Капман Макс. И гледах, гледах, рових, но така и не успях да им открия портфолиото. С риск да ми се смеете - ще ме ориентирате ли къде точно да търся? Искам да видя в кои акции инвестират, а не проценти по отрасли.
                          Хи, и аз съм от абсолютно начинаещите

Коментар

• Откак ХДПАТ мина 10К, а Мостс 1К, вече няма ниво което да ме учуди, относно тях...НО ако на тези нива сега се купува на сляпо, тогава не знам...

Коментар

• Ако закарат Моста на 3000 и ХДПАТ на 40000 лева нищо чудно.
                              Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• Кире и добре си направил, хората сериозно работят, не е изключено до края на годината да видим Капман Макс с активи 40- мил.лв. :-))

Успех на повярвалите на Капман Макс. :-))

Коментар

Working...
                                X