IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Странното днес е че Капман продадоха от любимият им ХДПАТ и купуваха Албена.
    Life won't wait for you.

Коментар

• 1001 ако купиш през Кобос, можеш да го направиш по всяко време, но ще платиш комисионна и не е ясно дали цената няма да е по-висока от тази на Капман.
      Освен това, за да получиш дялове при Капман трябва да отидеш на крака и да подпишеш поръчката. Дори да си превел парите по-рано, докато не направиш това, реално няма да получиш дяловете.
      Ако им се обадиш по телефона и им пратиш банковата бележка по факс, може би биха ти оформили покупката, дори и да отидеш по-късно. Обикновено ДФ се съгласяват на такова нещо.
      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от gotin
        Да видим колко ще бъде след две седмици при голямата корекция...
        готин, стига с тия корекции. Само това ви е в устата от три месеца насам.
        Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Дяловете се закупуват в дните в които се обявява цена (вторник и петък) до 16:00 часа по цената в края на деня. В другите дни се закупуват по цена на следващия ден, когато ще се обявява такава (както казах вторник или петък) до 17 часа.
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Влез в сайта и погледни проспекта.

Коментар

• Здравейте! Някой би ли ми казал, след като внесеш сума по сметка на фонда (Капман), има ли установен срок в който да ти запишат дялове и дали има някаква обективна пречка да не го направят веднага, т. е. на същия ден ? И има ли разлика дали ще отидеш в техен офис или при някой инвестиционен посредник , който да ти купи техни дялове от кобос-а например.
              п.п. няма нужда от язвителни забележки -- който има желание и време да ми отговори --- и без това се вижда , че съм много "бос" в тази материя.

Коментар

• Благодаря! И, надявам се, интереса ми към Капман да се окаже за добро... Пък, в крайна сметка, каквото, такова...

Коментар

• Първоначално изпратено от commodore.vanderbilt
                  Първоначално изпратено от call-151
                  Простете за въпроса, като всеки "новобранец" доста неща не са ми ясни. Но така и не мога да разбера, какъв е смисъла почти всеки ден DFCAPMX да извършва сделки от типа:
                  "продавач > 132 - купувач > 132".

Най - често се случва с MOSTS, CORP, но забелязвам, че се прави почти всеки ден?!
                  Каква е ползата от такива сделки и защо се осъществяват?
                  Преоценка
                  Явно много ги разбираш, Комодоре!

На въпроса на Call - 151, с номер 132 НЕ са DFCAPMX, а ИП Капман АД. DFCAPMX е договорен фонд и колкото и да се напъва, никога няма да получи борсов номер.
                  Кросови сделки /тези, при които и от двете страни е един ИП/ прави всеки посредник. Някои дори са много активни, но наблюдателността ти е избирателна. Явно интересът ти е специално към Капман, за добро или лошо, не знам... Та, относно "кросовете", много често заявките на различни техни клиенти са с параметри, които позволяват участието им от двете страни на сделката. Ползата е, че и двамата им клиенти са доволни /имат сделка/ и така ще използват ИП в бъдеще.

Коментар

• Айдеееее, Капман Макс с

Нетна стойност на активите: 33 894 647.3200 лв.

Коментар

• SEANICK следващата НСА не ме интересува особено,изтеглих по-голямата част от инвестицията,а ти ходи на гледачка за НСА във вторник ,аз не мога да ти помогна

Коментар

• Първоначално изпратено от call-151
                        Простете за въпроса, като всеки "новобранец" доста неща не са ми ясни. Но така и не мога да разбера, какъв е смисъла почти всеки ден DFCAPMX да извършва сделки от типа:
                        "продавач > 132 - купувач > 132".

Най - често се случва с MOSTS, CORP, но забелязвам, че се прави почти всеки ден?!
                        Каква е ползата от такива сделки и защо се осъществяват?
                        Преоценка
                        Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• Да видим колко ще бъде след две седмици при голямата корекция...

Коментар

• Първоначално изпратено от boev4eto
                            почти познах.
                            1.14 на дял за 25 , 26 и 27 -и.
                            че ти си бил неподозирания медиум на борсата.а колко ще е следващата НСА след преоценката във Вторник-пиши лично, ако знаеш.И не забравяй-няма да е така винаги

Коментар

• Месец и половина - 20%!
                              Портал за интернет пазаруване

Коментар

• почти познах.
                                1.14 на дял за 25 , 26 и 27 -и.

Коментар

Working...
                                X