IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от SeanICK
    Mai tuka samo nqkoi se izkazvat kolkoto da kajat ne6to, pak bilo i to bezsmisleno.Ne razbirate li 4e po tozi na4in pravite neplatena reklama na Maksa i predpolagam 4e slujitelite v UD-to biha vi okurajili da prodaljite da go pravite. A kolkoto do ikonomi4eskite otrasli, kam koito sda se naso4ili...................po-perspektivni ot tqh nqma. Savetvam pove4eto forumci da sednat i pro4etat malko strategi4eski programni dokumenti.
    На мен химическия сектор ми харесва ама Химко не си купувам ;-)

Теб те съветвам да седнеш и да прочетеш малко материали относно пазарните манипулации и последствията от тях ;-)

Надявам се да си ме разбрал правилно!
    ei, vatre6niq, mnogo Golemanski go davame(ako znae6 koi e tozi geroj vaob6te). Ai prepora4ai ne6to, kasae6to otpravenata preporaka, pak da te vidq kvo 6e predloji6...................6toto vseki moje lae, ma kervana si varvi............................xaxaxaxaxaxa

Коментар

• pravilno Has, i az sam im klientka i az sam dovolna.

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK
        Mai tuka samo nqkoi se izkazvat kolkoto da kajat ne6to, pak bilo i to bezsmisleno.Ne razbirate li 4e po tozi na4in pravite neplatena reklama na Maksa i predpolagam 4e slujitelite v UD-to biha vi okurajili da prodaljite da go pravite. A kolkoto do ikonomi4eskite otrasli, kam koito sda se naso4ili...................po-perspektivni ot tqh nqma. Savetvam pove4eto forumci da sednat i pro4etat malko strategi4eski programni dokumenti.
        kakwo to4no ima6 predvid???
        za6to da pravya reklama?
        4e az sam si predovolen ot rasta im-klient sam i sam dovolen,za 1g. i 7m rast nad 230%-ti bi li bil dovolen,az sam predovolen..

Коментар

• Първоначално изпратено от SeanICK
          На мен химическия сектор ми харесва ама Химко не си купувам ;-)

Теб те съветвам да седнеш и да прочетеш малко материали относно пазарните манипулации и последствията от тях ;-)

Надявам се да си ме разбрал правилно!
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ...i neka nashto lqto prodylji...
            Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Айдееее, Капман Макс к'ви ги върши,

Нетна стойност на активите: 38 251 829.8800 лв,

не е далеч времето и на 40-ка ! ;-)

Коментар

• Mai tuka samo nqkoi se izkazvat kolkoto da kajat ne6to, pak bilo i to bezsmisleno.Ne razbirate li 4e po tozi na4in pravite neplatena reklama na Maksa i predpolagam 4e slujitelite v UD-to biha vi okurajili da prodaljite da go pravite. A kolkoto do ikonomi4eskite otrasli, kam koito sda se naso4ili...................po-perspektivni ot tqh nqma. Savetvam pove4eto forumci da sednat i pro4etat malko strategi4eski programni dokumenti.

Коментар

• ne mislya 4e tryabva da se sravnyava goleminata na fonfa na banka s IP,SAVSEM RAZli4na kategoriya sa.
                  kakvo lo6o ima da se hvalyat s postignatoto-bilo s rast na fonda ili dohodnost.

Коментар

• Капман са станали специалисти в PR статиите 300% ръст на активите ... ами на Статус например са повече от 300%, но хвалят ли се? Или на всеки милион да има поръчкова статия? Същото мисля, че важи и за фондовете на ДСК, които са общо почти 100 млн. лв.
                    ... а другарчетата им от Юг Маркет даже се хвалеха че са минали 3 млн ... но така е...

Коментар

• Юг Маркет
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• КОИ ДРУГ НАДУВА КАТО ТЯХ

Коментар

• Първоначално изпратено от commodore.vanderbilt
                          Да са им честити, само да не им се налагат да ги разкешват, защото 50% от портфейла им е надут единствено от тях . Но пазарът е нагоре всички са доволни и на никой не му се мисли за ДЕНЯТ СЛЕД УТРЕ... Успех на всички, които могат да пресметнат риска на една инвестиция.
                          Така е, последните ще понесат най-големите загуби, но това си има и положителните страни и е неизменна част от играта... Лошото е,че има фондове,които ги следват в политиката им по раздуване на цените на акции на определени компании.
                          Но това е неизбежно на този етап от развитието на нашия капиталов пазар.

Коментар

• Да са им честити, само да не им се налагат да ги разкешват, защото 50% от портфейла им е надут единствено от тях . Но пазарът е нагоре всички са доволни и на никой не му се мисли за ДЕНЯТ СЛЕД УТРЕ... Успех на всички, които могат да пресметнат риска на една инвестиция.
                            Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• “Капман Взаимни Фондове” с нарастване на активите от 300%
                              (CAPTL, DFCAPMX)
                              06.08.2007 11:23

Взаимните фондове, управлявани от финансова група “Капман”, отчетоха нарастване на активите в размер на 300%, считано от началото на годината. Към днешна дата размерът на средствата, привлечени от “Капман Взаимни Фондове”, възлиза на 50.6 млн. лв.

Инвестиционно дружество “Капман Капитал” АД има привлечени 13.8 млн. лв. Фондът е с балансиран инвестиционен профил. Съгласно проспекта си той може да инвестира до 50% в акции, а останалите разпределя в държавни ценни книжа и облигации.

Към момента разпределението на инвестициите в портфейла на “Капман Капитал” е както следва: 49.98% акции на Българска Фондова Борса, 7.05% - държавни ценни книжа, 16.78% - облигации, 6.74% - акции на дружества със специална инвестиционна цел, а 19.45% - парични средства и техните еквиваленти. Доходността на “Капман Капитал” от началото на 2007 г. досега е в размер на +43.99%.

“Капман Макс” е втората колективна инвестиционна схема, в семейството на финансова група “Капман”. Договорният фонд инвестира основно в акции. Обемът на привлечените от него средства възлиза на 36.7 млн. лв. Към момента 60.44% от активите на фонда са инвестирани в акции, търгувани на Българска Фондова Борса, 6.01% в акции на дружества със специална инвестиционна цел, 2.15% - в други договорни фондове, а останалите 31.40% са в парични средства и техните еквиваленти. Доходността на “Капман Макс”, считано от началото на 2007 г., е в размер на +66.67%.

Под името “Капман Взаимни Фондове” управляващо дружество “Капман Асет Мениджмънт” дистрибутира акциите/дяловете на “Капман Капитал” и “Капман Макс”. Дружествата са част от финансова група “Капман” – една от водещите небанкови финансови институции на българския капиталов пазар.

Финансова група “Капман” е сред 500-те български и световни марки и компании, които бяха удостоени с титлата “супермарка” при независимото проучване, осъществено от глобалната програма Business Superbrands у нас.

Business Superbrands е проект на световната организация Superbrands, която осъществява едноименната промоционална програма в повече от 60 страни и отличава най-силните брандове в рамките на националния пазар. Марката Business Superbrand е символ на надеждност, качество и познаваемост.

Коментар

• moje i klienti da sa bili, ili HDPAT sa nad 10% ot aktivite

Коментар

Working...
                                X