Първоначално изпратено от martokus
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Големи активи и голяма доходност са несъвместими неща на нашето ниско ликвидно пазарче. Единствения изход за да постигат и двете е да продължават порочния кръг на надуване на собствените си балони. Но докога може да продължи това. Може би докато някой мажоритар не реши че е достатъчно изгодно да им продаде акциите си - тогава вече ще стане интересен случай
Коментар
-
http://www.investor.bg/?id=54913
Капман са чак пети в класацията!
Не виждам защо през ден им следите активите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от CleoНе си ме разбрал - става дума не да намеря на страницата на линка, който ми е пратил dninja DFCAPMX, a да намеря от страницята на БФБ къде да кликна, за да стигна до downloads.
Много благодаря за информацията - успях да се справя!Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
ОК
Е то и при днешните ралита не купуват ли само те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от CleoПървоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от CleoПървоначално изпратено от dninja
25-ти ред от горе на долу!
Доста тъпо при положение, че това е една от най-важните информации, която трябва да предоставя БФБ и според мен линка трябва да е ГОЛЯМ и ЛЕСНО ЗАБЕЛЕЖИМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CleoНе си ме разбрал - става дума не да намеря на страницата на линка, който ми е пратил dninja DFCAPMX, a да намеря от страницята на БФБ къде да кликна, за да стигна до downloads.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от CleoПървоначално изпратено от dninja
25-ти ред от горе на долу!Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
Коментар