IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от martokus
    Вчера вкарах малко парички и се надявам на добра доходност, преди мечките да стигнат до тук
    Ти стискай палци, мечките да не изядат HDPAT и MOSTS или да не стане някаква издънка с тях, че малко кофти ще се получи...

Коментар

• Вчера вкарах малко парички и се надявам на добра доходност, преди мечките да стигнат до тук
      EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

Коментар

• Големи активи и голяма доходност са несъвместими неща на нашето ниско ликвидно пазарче. Единствения изход за да постигат и двете е да продължават порочния кръг на надуване на собствените си балони. Но докога може да продължи това. Може би докато някой мажоритар не реши че е достатъчно изгодно да им продаде акциите си - тогава вече ще стане интересен случай

Коментар

• Много ясно защо се следи през ден. Ако се увеличават активите ще има пари за крепене на мостове и пътища. Както е било при едни други финансови схеми, популярни през 90-те години.

Коментар

• Какво ще се случи с Капманчетата, когато Мостчетата рухнат...Момент, който приближава с всеки изминал ден, апропо...Внимавайте с Капман, много...Препоръка е!

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=54913
              Капман са чак пети в класацията!
              Не виждам защо през ден им следите активите.

Коментар

• Капманци се отправиха към 60-ка,

CAPMX е само с:

Нетна стойност на активите: 56 715 460.7200 лв. ЗАСЕГА! :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                  Първоначално изпратено от Cleo
                  Не си ме разбрал - става дума не да намеря на страницата на линка, който ми е пратил dninja DFCAPMX, a да намеря от страницята на БФБ къде да кликна, за да стигна до downloads.
                  Лика Счетоводни отчети на емитентите се намира долу дясно на главната страница на БФБ.
                  Много се радвам, че сте ме разбрали какво питам - бях решила, че не мога да се изразя добре.
                  Много благодаря за информацията - успях да се справя!
                  Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Е то и при днешните ралита не купуват ли само те?

Коментар

• Днешните ралита ясно показват защо Капман купуваха ALBHL, CENHL и BLABT. Трябва да се прави доходност и то трицифрена на годишна база. Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo
                        Първоначално изпратено от Леонид
                        Първоначално изпратено от dninja
                        dninja а можеш ли да ми кажеш къде точно на сайта на БФБ е линка? Доста го търсих, но не го намерих сама...
                        DFCAPMX
                        25-ти ред от горе на долу!
                        Не си ме разбрал - става дума не да намеря на страницата на линка, който ми е пратил dninja DFCAPMX, a да намеря от страницята на БФБ къде да кликна, за да стигна до downloads.
                        И аз съм го търсил и така и не го намерих .
                        Доста тъпо при положение, че това е една от най-важните информации, която трябва да предоставя БФБ и според мен линка трябва да е ГОЛЯМ и ЛЕСНО ЗАБЕЛЕЖИМ!

Коментар

Лика Счетоводни отчети на емитентите се намира долу дясно на главната страница на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                            dninja а можеш ли да ми кажеш къде точно на сайта на БФБ е линка? Доста го търсих, но не го намерих сама...
                            DFCAPMX

Коментар

DFCAPMX

Коментар

• Първоначално изпратено от dninja

Коментар

Working...
                                X