имам един въпрос които може и да ви се стори глупав, но не мога да разбера защо при 2% ръст на капман макс за петък доходността от началото на годината от 96,82 скача на 100,84?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капман Макс (C8A1 / DFCAPMX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vitanВсеки ден фондовете на Капман генерират страшно много пари за пазар какъвто е БФБ. Разполагайки с огромен паричен потензиал Капманите са способни да направят ракета почти всяка акция, която се търгува на БФБ. И най-важното е , че въднъж изстреляли дадена акция имат възможност да подържат и цената и. В края на годината ще обявят минимум 100 % доходност, а това ще доведе до страшен интерес към дяловете им в началото на 2008г. А щом има интерес ще има и интересни цени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Michelangeloосвен огромен паричен потенциал, очевидно имат и огромно количество вътрешна информация
Мисля, че ако съберат достатъчен ресурс (задача, с която очевидно се справят добре) и не го изтряскат за строежи на звездни пътъща и мостове, а напълнят нещо друго с добър фундамент и потенциал (нещо, с което също май доста добре се справят напоследък), няма да имат сериозни проблеми, дори и при негативно разитие
Аз не бих подценявал Ники Ялъмов - макар, че не одобрявам всички практики, мисля, че умеят да хващат добре момента и знаят кога какво да правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от vitanВсеки ден фондовете на Капман генерират страшно много пари за пазар какъвто е БФБ. Разполагайки с огромен паричен потензиал Капманите са способни да направят ракета почти всяка акция, която се търгува на БФБ...
Коментар
-
Всеки ден фондовете на Капман генерират страшно много пари за пазар какъвто е БФБ. Разполагайки с огромен паричен потензиал Капманите са способни да направят ракета почти всяка акция, която се търгува на БФБ. И най-важното е , че въднъж изстреляли дадена акция имат възможност да подържат и цената и. В края на годината ще обявят минимум 100 % доходност, а това ще доведе до страшен интерес към дяловете им в началото на 2008г. А щом има интерес ще има и интересни цени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kamikatzekissinger, Според Вас логично ли е по този начин да се опитвате да влияете на авторитета на обсъждания тук фонд. Давайки препоръки е задължително същите да бъдат подкрепени с аналитичен материал, а именно - Защо? давате препоръката да се внимава. Ще бъда благодарен да ме осветлите по въпроса.
PS
Не съм служител на Капман, както и нямам никакви инвестиции в техните фондове. Позволявам си да изразя мнение единствено заради неетичното, според мен поведение на някои от участниците във форума.
Коментар
-
kissinger, Според Вас логично ли е по този начин да се опитвате да влияете на авторитета на обсъждания тук фонд. Давайки препоръки е задължително същите да бъдат подкрепени с аналитичен материал, а именно - Защо? давате препоръката да се внимава. Ще бъда благодарен да ме осветлите по въпроса.
PS
Не съм служител на Капман, както и нямам никакви инвестиции в техните фондове. Позволявам си да изразя мнение единствено заради неетичното, според мен поведение на някои от участниците във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от martokusВчера вкарах малко парички и се надявам на добра доходност, преди мечките да стигнат до тукLife won't wait for you.
Коментар
Коментар