IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спестявания какво да ги правя ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
    Честно, смятам, че нямаше да продължи надолу.. Онова се случи заради социоогическите проучвания преди седмица, където уж повечето били за излизане. Падна малко, големите риби си накупиха и сега вече или са продали или чакат да скочи още след референдума.
    Aми сега?
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

http://www.investor.bg/novini/130/a/...godina-219446/

Да ! Още повече ме хваща яд... Ауу, ще се изям. И то като цяло не говорим за много пари. Ставаше дума за някакви 100-200-300 лв., но ме е яд, че не направих въпросната операция. Щях повече да се накефя на самото чувство от успешна операция, отколкото другото.

А ти защо казваш, че още. Освен повишаването на паунда и друго ли имаш предвид ?
      и мене ме е яд че не пуснах тото.дадоха 6 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
        още ще те яд (и за другите "схеми")
        http://www.investor.bg/novini/130/a/...godina-219446/

Да ! Още повече ме хваща яд... Ауу, ще се изям. И то като цяло не говорим за много пари. Ставаше дума за някакви 100-200-300 лв., но ме е яд, че не направих въпросната операция. Щях повече да се накефя на самото чувство от успешна операция, отколкото другото.

А ти защо казваш, че още. Освен повишаването на паунда и друго ли имаш предвид ?

Коментар

...Ако бях направил тая схема щях да изляза напред. Сега щях да продам и ......

Как ме е яд...
          още ще те яд (и за другите "схеми")

Коментар

• Семинар със свободен достъп във Варна

Привет!

Да Ви информирам, че във Варна на 3 юли 2016 г. ще се проведе семинар "Как парите могат да работят за нас: специфика и подходи за управление на спестявания". Разглеждат се реалистичните доходи от различен вид инструменти и каква е тяхната специфика, не се промотират и рекламират конкретни продукти на организаторите. Събитието е със свободен достъп и изцяло с образователна и информативна цел.
            Подробна информация за програмата, експертите и онлайн регистрацията

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              А какво щеше да направиш ако беше купил и това към дълбокото беше продължило?
              Честно, смятам, че нямаше да продължи надолу.. Онова се случи заради социоогическите проучвания преди седмица, където уж повечето били за излизане. Падна малко, големите риби си накупиха и сега вече или са продали или чакат да скочи още след референдума.

Коментар

Нагледен пример как изпуснах момента и ме е яд.

Днес панда се купува за 2.5190 и се продава за 2..5440 в Тавекс.

Ако бях направил тая схема щях да изляза напред. Сега щях да продам и въобще нямаше да чакам референдума....

Как ме е яд...
                А какво щеше да направиш ако беше купил и това към дълбокото беше продължило?
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз лично смятам, че няма да падне. Незаивисимо от това какво ще стане на рефенрендума.
                  Last edited by Iburg; 23.06.2016, 14:29.
                  Оползотворяване на отпадъци

Коментар

Ако бях направил тая схема щях да изляза напред. Сега щях да продам и въобще нямаше да чакам референдума....

Как ме е яд...
                    Не знам какво си мислиш, че си изтървал ... но като ти гледам хъса - виждам , че брокерчетата не са те изтървали
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                      Ми не е много ясно... Всички сънуват, че щяла да падне с 10%.... Аз не залагам на тоя сценарии. (При условие, че излязат)

То всички залагаха и на шнб-то на 1.20, че е бетон, ама не стана баш така.
                      А тогаз залагах наобратно и на Томас Джордан(да се свети името му ) после му целувах и ръцете и краката.

Как ме е яд...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Добро утро и от мен!
                        Аз започнах 2009 с по 100-200лв ежемесечно, така че паричките ти за ликвидността на БФБ и като взема в предвид ниския Софикс са си ОК.
                        Ако нямаш познанията и не ти се четат отчети - напук на останалите препоръки аз бих ти предложил да разделиш парите на две части и да ги сложиш в ОББ Премиум Акции и ДСК РАСТЕЖ, например. Но само ако може да ги забравиш за 2-3години!!!

Ако си решил като нас, че инвестицията на борсата е страхотна тръпка и искаш да ти стане хоби, избери си от 3 до 5 акции, но пак с времева рамка 2-3години, ПОНЕ! Препоръчвам ако избираш директно акции на БФБ, нека са в този списък:

Важно е - личен опит!

И не спирай да питаш - тук има хора от които можеш да научиш много.
                        +1
                        Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Спестявания какво да ги правя ?

Дръж си ги здраво някой да не ти ги вземе от ръцете......ама яко

Коментар

• Ми не е много ясно... Всички сънуват, че щяла да падне с 10%.... Аз не залагам на тоя сценарии. (При условие, че излязат)

То всички залагаха и на шнб-то на 1.20, че е бетон, ама не стана баш така.
                            А тогаз залагах наобратно и на Томас Джордан(да се свети името му ) после му целувах и ръцете и краката.
                            Last edited by d333; 17.06.2016, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                              Ми случайно пък ако не останат, какво ще стане, според теб?...
                              Тогава отивам на екскурзия в Англия Или си отварям сметка в лири и почвам да пазарувам от спортдайрект онлайн

Тогава е гадорийка, факт. Лирата ще падне...

Коментар

• Ми случайно пък ако не останат, какво ще стане, според теб?...

Коментар

Working...
                                X