Първоначално изпратено от Ricognito
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спестявания какво да ги правя ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini/130/a/...godina-219446/
Да ! Още повече ме хваща яд... Ауу, ще се изям. И то като цяло не говорим за много пари. Ставаше дума за някакви 100-200-300 лв., но ме е яд, че не направих въпросната операция. Щях повече да се накефя на самото чувство от успешна операция, отколкото другото.
А ти защо казваш, че още. Освен повишаването на паунда и друго ли имаш предвид ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеоще ще те яд (и за другите "схеми")
Да ! Още повече ме хваща яд... Ауу, ще се изям. И то като цяло не говорим за много пари. Ставаше дума за някакви 100-200-300 лв., но ме е яд, че не направих въпросната операция. Щях повече да се накефя на самото чувство от успешна операция, отколкото другото.
А ти защо казваш, че още. Освен повишаването на паунда и друго ли имаш предвид ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
...Ако бях направил тая схема щях да изляза напред. Сега щях да продам и ......
Как ме е яд...
Коментар
-
Семинар със свободен достъп във Варна
Привет!
Да Ви информирам, че във Варна на 3 юли 2016 г. ще се проведе семинар "Как парите могат да работят за нас: специфика и подходи за управление на спестявания". Разглеждат се реалистичните доходи от различен вид инструменти и каква е тяхната специфика, не се промотират и рекламират конкретни продукти на организаторите. Събитието е със свободен достъп и изцяло с образователна и информативна цел.
Подробна информация за програмата, експертите и онлайн регистрацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеА какво щеше да направиш ако беше купил и това към дълбокото беше продължило?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеНагледен пример как изпуснах момента и ме е яд.
Днес панда се купува за 2.5190 и се продава за 2..5440 в Тавекс.
Ако бях направил тая схема щях да изляза напред. Сега щях да продам и въобще нямаше да чакам референдума....
Как ме е яд...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Аз лично смятам, че няма да падне. Незаивисимо от това какво ще стане на рефенрендума.Last edited by Iburg; 23.06.2016, 14:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеНагледен пример как изпуснах момента и ме е яд.
Ако бях направил тая схема щях да изляза напред. Сега щях да продам и въобще нямаше да чакам референдума....
Как ме е яд...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеМи не е много ясно... Всички сънуват, че щяла да падне с 10%.... Аз не залагам на тоя сценарии. (При условие, че излязат)
То всички залагаха и на шнб-то на 1.20, че е бетон, ама не стана баш така.
А тогаз залагах наобратно и на Томас Джордан(да се свети името му ) после му целувах и ръцете и краката.
Как ме е яд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро и от мен!
Аз започнах 2009 с по 100-200лв ежемесечно, така че паричките ти за ликвидността на БФБ и като взема в предвид ниския Софикс са си ОК.
Ако нямаш познанията и не ти се четат отчети - напук на останалите препоръки аз бих ти предложил да разделиш парите на две части и да ги сложиш в ОББ Премиум Акции и ДСК РАСТЕЖ, например. Но само ако може да ги забравиш за 2-3години!!!
Ако си решил като нас, че инвестицията на борсата е страхотна тръпка и искаш да ти стане хоби, избери си от 3 до 5 акции, но пак с времева рамка 2-3години, ПОНЕ! Препоръчвам ако избираш директно акции на БФБ, нека са в този списък:
Важно е - личен опит!
И не спирай да питаш - тук има хора от които можеш да научиш много.Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
Ми не е много ясно... Всички сънуват, че щяла да падне с 10%.... Аз не залагам на тоя сценарии. (При условие, че излязат)
То всички залагаха и на шнб-то на 1.20, че е бетон, ама не стана баш така.
А тогаз залагах наобратно и на Томас Джордан(да се свети името му ) после му целувах и ръцете и краката.Last edited by d333; 17.06.2016, 19:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеМи случайно пък ако не останат, какво ще стане, според теб?...
Тогава е гадорийка, факт. Лирата ще падне...
Коментар
Коментар