Първоначално изпратено от Tampico
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
5% доходност
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНалягай си парцалите щото батковците ще те оберат и после ще плачеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма да го очешем, бе: ние го съветваме мъдро.
Момъкът пък може тебе да те посъветва - например коя е тая бамка.
По-добре да си купи гръцки "облизвации" на същия доход, че с българските мажовци, най-много да се оближе...под опашката
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНалягай си парцалите щото батковците ще те оберат и после ще плачеш
Момъкът пък може тебе да те посъветва - например коя е тая бамка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tampico Разгледай мнениеЗдравейте,
Аз съм от така наречените "пишман" инвеститори, т.е. тепърва навлизам в дебрите на това начинание и към момента все още действам с малки суми и се уча. Освен това съм ме мъчи един въпрос - имам банков влог с чиста доходност от 5% /след приспадане на данъка/ годишно за още близо 2 години. Този влог не мога да го пипам, но се зачудих дали вие бихте държали така пари на посочената доходност или бихте ги използвали за купуването на нещо?
Ще ми бъде интересно да разбера какво бихте направили в такъв случай. Бихте ли се задоволили с такава доходност? Не търся съвети.
Коментар
-
Аз съм от така наречените "пишман" инвеститори, т.е. тепърва навлизам в дебрите на това начинание и към момента все още действам с малки суми и се уча. Освен това съм ме мъчи един въпрос - имам банков влог с чиста доходност от 5% /след приспадане на данъка/ годишно за още близо 2 години. Този влог не мога да го пипам, но се зачудих дали вие бихте държали така пари на посочената доходност или бихте ги използвали за купуването на нещо?
Ще ми бъде интересно да разбера какво бихте направили в такъв случай. Бихте ли се задоволили с такава доходност? Не търся съвети.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ще ми бъде интересно да разбера какво бихте направили в такъв случай. Не търся съвети.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ще ми бъде интересно да разбера какво бихте направили в такъв случай. Бихте ли се задоволили с такава доходност. Не търся съвети.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Аз съм от така наречените "пишман" инвеститори, т.е. тепърва навлизам в дебрите на това начинание и към момента все още действам с малки суми и се уча. Освен това съм пред голяма дилема - имам банков влог с чиста доходност от 5% /след приспадане на данъка/ годишно за още близо 2 години. Този влог не мога да го пипам, но се зачудих дали вие бихте държали така пари на посочената доходност или бихте ги използвали за купуването на нещо?
Ще ми бъде интересно да разбера какво бихте направили в такъв случай.
Коментар
-
5% доходност
Здравейте,
Ще ми бъде интересно да разбера какво бихте направили в такъв случай. Бихте ли се задоволили с такава доходност? Не търся съвети.Last edited by Tampico; 25.09.2015, 14:39.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар