IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

5% доходност

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ако успявахте да докарате тези 5% средно годишно за ПФ, клиентите ви щяха да са доволни.
    Нищо, че за теб "не са добра опция".
    Ама.....не успявате.
    Дали?

Клиентите знаят ли, че са 5% напред още в моментът, в която им удържат парите за вноската в УПФ?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Импе ти от златото и камъните направи ли 5% доходност
      Хе-хе: бъзикаш ли се? Стойността напримерно на двете ми най-най-секси монети, е нарастнала с около 400%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tampico Разгледай мнение
        Има една допълнителна екстра - за 5-те % годишно няма да отделя и 1 минута време. Но иначе съм съгласен.

Не е въпросът до печтеност - всеки иска да печели и всеки има глава на раменете си. Аз нямам нужда от убеждаване дали да вляза по-сериозно на БФБ или някъде другаде..това рано или късно е неизбежно, освен ако жената не профука парите за дрънкулки.
        Ми явно жена ти ша излезе по умна от тебе

Коментар

• Импе ти от златото и камъните направи ли 5% доходност

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ами ето: поне имаш време да разсъждаваш и да проучиш... иначе за мен 5% годишна доходност не е добра опция, освен ако няма допълнителни екстри - а депозитът - няма.
            Има една допълнителна екстра - за 5-те % годишно няма да отделя и 1 минута време. Но иначе съм съгласен.

Не е въпросът до печтеност - всеки иска да печели и всеки има глава на раменете си. Аз нямам нужда от убеждаване дали да вляза по-сериозно на БФБ или някъде другаде..това рано или късно е неизбежно, освен ако жената не профука парите за дрънкулки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ами ето: поне имаш време да разсъждаваш и да проучиш... иначе за мен 5% годишна доходност не е добра опция, освен ако няма допълнителни екстри - а депозитът - няма.

И мани го Мито - никой тук не иска да те чеше - ние сме почтени хора.

Пешов - с твоето упорство ти не знаеш какво пропускаш - впрочем по-добре е, че не знаеш това.
              Ако успявахте да докарате тези 5% средно годишно за ПФ, клиентите ви щяха да са доволни.
              Нищо, че за теб "не са добра опция".
              Ама.....не успявате.

Коментар

Никак не съм изплашен. Там рискът е най-малко, въпреки че го има все пак. Изплашен съм от факта, че в даден момент ще трябва да се прехвърля изцяло в други активи, а все още не ги разбирам достатъчно добре

И мани го Мито - никой тук не иска да те чеше - ние сме почтени хора.

Пешов - с твоето упорство ти не знаеш какво пропускаш - впрочем по-добре е, че не знаеш това.

Коментар

• Никак не съм изплашен. Там рискът е най-малко, въпреки че го има все пак. Изплашен съм от факта, че в даден момент ще трябва да се прехвърля изцяло в други активи, а все още не ги разбирам достатъчно добре

Коментар

Както казах по-рано, съвети не търся. Аз така или иначе не мога да ги пипам моите.

Интересно ми е дали бихте оставили огромна част от портфейла си /да кажем около 90%/ затворена на такава лихва - 5% чисти.
                    Нещо изплашен ми се виждаш - нема да се коркаш има ФГВБ

Оттам ще си вземеш главницата и 5% лихва
                    Last edited by Mito Karamitov; 25.09.2015, 16:45.

Коментар

Както казах по-рано, съвети не търся. Аз така или иначе не мога да ги пипам моите.

Интересно ми е дали бихте оставили огромна част от портфейла си /да кажем около 90%/ затворена на такава лихва - 5% чисти.
                      Естествено ,че не!!!Защо питаш!!!

Коментар

• https://www.ishares.com/uk/individua...ssthrough=true

Distribution Yield as of 24/Sep/2015 4.58%

https://www.ishares.com/uk/individua...bond-ucits-etf

Distribution Yield as of 24/Sep/2015 6.12%

https://www.google.com/finance?q=NYS...J9iBsAHk37zYDQ

Div/yield 0.02/12.36

https://www.google.com/finance?q=NYS...J9iBsAHk37zYDQ

Div/yield 0.04/9.35

https://www.google.com/finance?q=NAS...J9iBsAHk37zYDQ

Div/yield 0.10/10.70

Коментар

В момента, доколкото ми е известно, никоя. Влогът е от преди почти година и половина. Тогава все още имаше предложения за над 5%., дългосрочните разбира се и без капитализация на лихвата.
                          В този случай да. Поне още година мисля..,

Коментар

• Сбъркал си адреса. Тук сме се събрали все мераклии и страдалци по високите и бързите вариации. Обърни се към местния пенсионерски клуб и глей те не изгонят като агент на КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                              Коя банка дава 5 % чисти?
                              В момента, доколкото ми е известно, никоя. Влогът е от преди почти година и половина. Тогава все още имаше предложения за над 5%., дългосрочните разбира се и без капитализация на лихвата.
                              Last edited by Tampico; 25.09.2015, 15:51.

Коментар

Отговорът /без съвети/ е "НЕ". По-малко от 20% годишно трудно биха ми замразили сериозна сума за толкова дълго.

Коментар

Working...
                                X