Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
5% доходност
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова Горанов вярно много тъпо парче :":Собствениците и служителите на скъпи служебни автомобили ,можели да се изкушат през почивните дни да ползват служебните активи"
Почнаха да ръсят пак глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенедей писа глупости, защото ти точно продаде на 2,2лв трейдинга
Продадох само около 1/4 от - и то само временно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим, драги: така е. Един познат преди време го вербувах за - предложих му няколко читави акции - Трейдингът, Жабоците, Имотаджийското - по времето когато Трейдингът бе на 1.80-2 лв. Той се чуди-чуди - вика ми: "Бе това е рискована работа - а КТБ ми дава 8% лихва" - и тури неговите 112 Б там.
Миналото лято му викам: К`во стана, бе? Той: Нищо, те са гарантирани - ще ги върнат - ама се вижда, че се беше постреснал яко.... ама като му показах колко са станали (като цена) акциите на Трейдингът - е, тогава вярно се стресна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе е странно - ти сам си си отговорил защо. Просто хората са невежи - това е. Софиксът дори все повече окежавява - а и цялото борса - то има 5-6 читави емисии, дето се търгуват на. Трябва държавна намеса - да се качат на БФБ могъщи компании - ама няма да стане в тоя мандат, не и докато министър на финансите е кретен, дето смята пазарът за череши за по-важен от фондовата борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнение5% не компенсира и инфлацията.
Банките в момента предлагат смешни лихви. Изключително е странно, че има 40 милиарда лева депозирани.
Явно хората с икономически неграмотни и не познават борсите и IPO-тата като потенциал. В края на краищата SOFIX е на 25% от максимума си в момента, а други индекси отдавна достигнаха предишните си 2007 максимумиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнениеи в двата случая тия 3к годишно няма много да ти помогнат
Може да не са ного пари - но по-добре 3 Б, отколкото 300 кинта годишно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
5% не компенсира и инфлацията.
Банките в момента предлагат смешни лихви. Изключително е странно, че има 40 милиарда лева депозирани.
Явно хората с икономически неграмотни и не познават борсите и IPO-тата като потенциал. В края на краищата SOFIX е на 25% от максимума си в момента, а други индекси отдавна достигнаха предишните си 2007 максимуми
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз реших да започна да се интересувам от борси след конкретна случка: Преди време един познат продаде имот и вкара 100К на депозит в "много сигурна банка" за 3% год. лихва - тогава лихвите бяха много по-високи. Казах си, че е хубаво човек да взима макар и малка сума /като пенсия/ на месец и ми стана цел и аз да стана така. Тъй като аз обаче не продавам нищо наследствено се изправих пред дилемата кое е по-лесно - да спестя 100К и да взимам 3% или да спестя 20К и да правя по 15% на година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз реших да започна да се интересувам от борси след конкретна случка: Преди време един познат продаде имот и вкара 100К на депозит в "много сигурна банка" за 3% год. лихва - тогава лихвите бяха много по-високи. Казах си, че е хубаво човек да взима макар и малка сума /като пенсия/ на месец и ми стана цел и аз да стана така. Тъй като аз обаче не продавам нищо наследствено се изправих пред дилемата кое е по-лесно - да спестя 100К и да взимам 3% или да спестя 20К и да правя по 15% на година?
Миналото лято му викам: К`во стана, бе? Той: Нищо, те са гарантирани - ще ги върнат - ама се вижда, че се беше постреснал яко.... ама като му показах колко са станали (като цена) акциите на Трейдингът - е, тогава вярно се стресна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз реших да започна да се интересувам от борси след конкретна случка: Преди време един познат продаде имот и вкара 100К на депозит в "много сигурна банка" за 3% год. лихва - тогава лихвите бяха много по-високи. Казах си, че е хубаво човек да взима макар и малка сума /като пенсия/ на месец и ми стана цел и аз да стана така. Тъй като аз обаче не продавам нищо наследствено се изправих пред дилемата кое е по-лесно - да спестя 100К и да взимам 3% или да спестя 20К и да правя по 15% на година?Last edited by 15%; 25.09.2015, 21:25.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tampico Разгледай мнениеИма една допълнителна екстра - за 5-те % годишно няма да отделя и 1 минута време. Но иначе съм съгласен.
Не е въпросът до печтеност - всеки иска да печели и всеки има глава на раменете си. Аз нямам нужда от убеждаване дали да вляза по-сериозно на БФБ или някъде другаде..това рано или късно е неизбежно, освен ако жената не профука парите за дрънкулки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар