Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
5% доходност
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова Горанов вярно много тъпо парче :":Собствениците и служителите на скъпи служебни автомобили ,можели да се изкушат през почивните дни да ползват служебните активи"
Почнаха да ръсят пак глупостида не пишеш от служебния комп че ще трябва да връщаш данък
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенедей писа глупости, защото ти точно продаде на 2,2лв трейдинга
Продадох само около 1/4 от - и то само временно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим, драги: така е. Един познат преди време го вербувах за - предложих му няколко читави акции - Трейдингът, Жабоците, Имотаджийското - по времето когато Трейдингът бе на 1.80-2 лв. Той се чуди-чуди - вика ми: "Бе това е рискована работа - а КТБ ми дава 8% лихва" - и тури неговите 112 Б там.
Миналото лято му викам: К`во стана, бе? Той: Нищо, те са гарантирани - ще ги върнат - ама се вижда, че се беше постреснал яко.... ама като му показах колко са станали (като цена) акциите на Трейдингът - е, тогава вярно се стресна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе е странно - ти сам си си отговорил защо. Просто хората са невежи - това е. Софиксът дори все повече окежавява - а и цялото борса - то има 5-6 читави емисии, дето се търгуват на. Трябва държавна намеса - да се качат на БФБ могъщи компании - ама няма да стане в тоя мандат, не и докато министър на финансите е кретен, дето смята пазарът за череши за по-важен от фондовата борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнение5% не компенсира и инфлацията.
Банките в момента предлагат смешни лихви. Изключително е странно, че има 40 милиарда лева депозирани.
Явно хората с икономически неграмотни и не познават борсите и IPO-тата като потенциал. В края на краищата SOFIX е на 25% от максимума си в момента, а други индекси отдавна достигнаха предишните си 2007 максимумиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнениеи в двата случая тия 3к годишно няма много да ти помогнат
Може да не са ного пари - но по-добре 3 Б, отколкото 300 кинта годишно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
5% не компенсира и инфлацията.
Банките в момента предлагат смешни лихви. Изключително е странно, че има 40 милиарда лева депозирани.
Явно хората с икономически неграмотни и не познават борсите и IPO-тата като потенциал. В края на краищата SOFIX е на 25% от максимума си в момента, а други индекси отдавна достигнаха предишните си 2007 максимуми
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз реших да започна да се интересувам от борси след конкретна случка: Преди време един познат продаде имот и вкара 100К на депозит в "много сигурна банка" за 3% год. лихва - тогава лихвите бяха много по-високи. Казах си, че е хубаво човек да взима макар и малка сума /като пенсия/ на месец и ми стана цел и аз да стана така. Тъй като аз обаче не продавам нищо наследствено се изправих пред дилемата кое е по-лесно - да спестя 100К и да взимам 3% или да спестя 20К и да правя по 15% на година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз реших да започна да се интересувам от борси след конкретна случка: Преди време един познат продаде имот и вкара 100К на депозит в "много сигурна банка" за 3% год. лихва - тогава лихвите бяха много по-високи. Казах си, че е хубаво човек да взима макар и малка сума /като пенсия/ на месец и ми стана цел и аз да стана така. Тъй като аз обаче не продавам нищо наследствено се изправих пред дилемата кое е по-лесно - да спестя 100К и да взимам 3% или да спестя 20К и да правя по 15% на година?
Миналото лято му викам: К`во стана, бе? Той: Нищо, те са гарантирани - ще ги върнат - ама се вижда, че се беше постреснал яко.... ама като му показах колко са станали (като цена) акциите на Трейдингът - е, тогава вярно се стресна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз реших да започна да се интересувам от борси след конкретна случка: Преди време един познат продаде имот и вкара 100К на депозит в "много сигурна банка" за 3% год. лихва - тогава лихвите бяха много по-високи. Казах си, че е хубаво човек да взима макар и малка сума /като пенсия/ на месец и ми стана цел и аз да стана така. Тъй като аз обаче не продавам нищо наследствено се изправих пред дилемата кое е по-лесно - да спестя 100К и да взимам 3% или да спестя 20К и да правя по 15% на година?Last edited by 15%; 25.09.2015, 21:25.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tampico Разгледай мнениеИма една допълнителна екстра - за 5-те % годишно няма да отделя и 1 минута време. Но иначе съм съгласен.
Не е въпросът до печтеност - всеки иска да печели и всеки има глава на раменете си. Аз нямам нужда от убеждаване дали да вляза по-сериозно на БФБ или някъде другаде..това рано или късно е неизбежно, освен ако жената не профука парите за дрънкулки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар