Ти не разбрали че тук сме върли борсови спекуланти Стига си ни пълнил главите с глупости! Аз секса ща откажа, но не и борсата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на фонд за инвестиция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото продължаваш да твърдиш че няма риск, там където всъщност има риск Това че има малка вероятност да се случи супер кофти сценарии не означава че този супер кофти сценарии никога няма да се случи. В Кипър го разбраха по трудния начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз тоя въпрос съм го приключил отдавна не ми е ясно ти оти се напиняш/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз тоя въпрос съм го приключил отдавна не ми е ясно ти оти се напиняш/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТака е, определено не ми достига интелект да разбера как с 4 лева се гарантират 100 лева.
Приключихме ли въпроса за "сигурните" депозити и несигурната борса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук си много прав. Ако не знам нещо - чичко Гугъл помага. След като написах протест на земеделските производители много неща ми се изясниха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНямаш интелект за да разбереш
Приключихме ли въпроса за "сигурните" депозити и несигурната борса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакво не разбирам, това е публична информация ето ги отчетите му http://dif.bg/about-us/statistics/ - собствен капитал от под 1,6 милиарда. Та можеш ли да ми обясниш как с 1,6 милиарда се гарантират 39 милиарда депозити на граждани и домакинства, дори не влизам в тези на фирмите, които са още 23 милиарда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕми то затуй ни е слаба държавата. Щот ни е прост народа.
Но поне си има говорител
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеда уточним нещо, без значение размера на фонда, той гарантира и еврови и доларови депозити до равностойността им на 196 000 лв, нали ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеда уточним нещо, без значение размера на фонда, той гарантира и еврови и доларови депозити до равностойността им на 196 000 лв, нали ?
Курса по който се изплаща гаранцията е "по курса на Българската народна банка в началния ден на изплащане на гаранцията по влоговете" А не по курса в който е бил депозита когато банката е фалирала. Това си директно от закона за гарантиране на влоговете чл. 23 ал 7
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение....Освен това домакинствата държат приблизително 40 милиарда на депозити.На борсата не си хвърлят парите
Но поне си има говорител
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениефондът за гарантиране ги гарантира депозита в левове - все едно дали е в долари, евро или там каквато друга валута си измислиш. И пак да повторя в този фонд има под 2 милиарда, който трябва да гарантира всички депозити.
Така че не знам кой говори глупости. Единствения вариант еврото да ти гарантира евро и долара долари е ако ги държиш извън банки, или извън България, но тогава пък никой не може да ти гарантира че някой няма да ти ги свие.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАйде да не ми говориш за земеделие щото едва ли ти е ясно за какво става дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе коментирай неща който не разбираш.То не е като да пишеш в минало време какви акции си купил евтино и си продал скъпо.А сега се стих че съм участвал и аз.Участвах в масовата приватизация и в двата тура като освен с моите и с тези на майка ми и баща ми.Купих си акции от Петрол Албена и България.През 2008 продадох и изкарах към 2000 кинта.Можеше и по добре ама реших че не ми трябват повече.
Коментар
Коментар