Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на фонд за инвестиция
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДообре - ходи се лекувай някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕй са я втаса батката.
Точат си вече ножовете за паричките му. На най високо ниво.
Мустака не мой го спаси.
http://www.reuters.com/article/2014/...A1B1ZI20140212
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКат си вкарам парите сега ще ме интересува колко ще паднат догодина или по догодина.Щото падането е сигурно въпроса е кога.Печели фонда от такси и комисионни всички останали духат супата.Та ще ми кажеш ли какво работиш щото подозирам че си от тия дето печелят от такси и комисионни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе ти обяснявам бавно защото очевидно не можеш да мислиш бързо.
Като си вкараш парите във фонд СЕГА, кое те интересува. колко са паднали през 2008-2009 или колко ще нарастнат през 2014-2015. Ако кажеш че те интересува първото, то спирам повече да се занимавам с теб - всеки разговор с бавноразвиващ се е доста неприятен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИзвинявай ама ти идиот ли си?Или едно си знаеш едно си баеш кат Мирча Кришан и краставицата.Пак питам посочи ми фонд който от началото на публичното си предлагане е имал 7-8% годишна доходност за последните осем години с капитализация.Не ми пиши глупости.През 2007 имаше много по големи годишни доходности.Аз се осигурявам в ДЗПО от 2001г щото такъв е закона и парите ми са по малко от вноските.Колко пъти да ти обяснявам че с мошеници не се занимавам.Я ме светни какво работиш?И никога да не ти минава през ума че мое ме излъжеш
Като си вкараш парите във фонд СЕГА, кое те интересува. колко са паднали през 2008-2009 или колко ще нарастнат през 2014-2015. Ако кажеш че те интересува първото, то спирам повече да се занимавам с теб - всеки разговор с бавноразвиващ се е доста неприятен
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеПешо, това с тировете изобщо не е майтап. Май не си следил внимателно какво е стана тогава. Ето ти линк към една статия от онова време:
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=446184
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че няма такъв фонд при положение че пазарите са паднали с толкова много. Това не означава че за следващите 5-10 години няма да има доста фондове които да правят по над 10% на година.
Например за последните 12 месеца има
Алфа SOFIX Индекс 32,84%
Алфа Избрани Акции 16,99
ДФ ДСК Баланс 12,82%
ДФ ДСК Растеж 20,85%
ИД Елана Високодоходен Фонд 18,28%
ДФ Елана Балансиран Евро Фонд 15,2%
ДФ Елана Балансиран Долар Фонд 12,45%
ДФ Златен лев 34,48%
ДФ Златен лев Индекс 30 30,78%
ДФ Капман Капитал 14,2%
ДФ Капман Макс 21,39%
ДФ Адванс Инвест 15,27%
ДФ Конкорд Фонд-1 Акции и Облигации 10,19%
ДФ Конкорд Фонд-2 Акции 37,15%
КТБ Балансиран Фонд 13,34%
КТБ Фонд Акции 17,11%
ДФ ОББ Балансиран Фонд 17,14%
ДФ ОББ Премиум Акции 27,05%
ДФ "ПИБ- Авангард" 15,25%
ДФ „Селект Баланс“ 19%
ДФ „Селект Регионал“ 10,02%
ДФ „Селект Дивидент“ 11,29%
ДФ Съгласие Профит 14,41%
ДФ Съгласие Престиж 14,17%
ДФ Тексим България 11,37%
ДФ Ти Би Ай Динамик 11,26%
ДФ Ти Би Ай Съкровище 12,42%
ЦКБ Лидер 11,44%
ДФ Юг Маркет Максимум 11,75%
ДФ "Юг Маркет Оптимум" 10,01
От тук са данните http://baud.bg/quotes/
Както виждаш за последните 12 месеца като расте пазара растят и фондовете, които имат експозиция към нашия пазар.Last edited by Бате Пешо; 13.02.2014, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото продължаваш да твърдиш че няма риск, там където всъщност има риск Това че има малка вероятност да се случи супер кофти сценарии не означава че този супер кофти сценарии никога няма да се случи. В Кипър го разбраха по трудния начин.
Точат си вече ножовете за паричките му. На най високо ниво.
Мустака не мой го спаси.
http://www.reuters.com/article/2014/...A1B1ZI20140212
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ ама ти си бил голям познавач голяма работа.А това с тировете и Кипър е някаква смешка.Пробвай се в Сатиричния театър там мое да успееш.БНБ не печати пари освен за подмяна на изхабените банкноти.Ма виж ФЕД и ЕЦБ маат на три смени и увеличават бройката на печатниците особено ФЕД.Та като фалират незнам с твоите акции какво ще стане.Китайците като ги изкупят и ще се хванеш за палците
Коментар
-
Пешо, това с тировете изобщо не е майтап. Май не си следил внимателно какво е стана тогава. Ето ти линк към една статия от онова време:
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=446184
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАаааа това съм го разбрал отдавна.Тук сте губещи спекуланти дето се фалите ама важното е че сте в бизнеса нищо че ви обират.Ще се престраши ли най после някой върл спекулант да ми посочи поне един фонд дето има доходност поне 7-8% годишно с капитализация от началното предлагане.Чакам и нещо много сте тихииииииииииии и срамежливииииииии
Например за последните 12 месеца има
Алфа SOFIX Индекс 32,84%
Алфа Избрани Акции 16,99
ДФ ДСК Баланс 12,82%
ДФ ДСК Растеж 20,85%
ИД Елана Високодоходен Фонд 18,28%
ДФ Елана Балансиран Евро Фонд 15,2%
ДФ Елана Балансиран Долар Фонд 12,45%
ДФ Златен лев 34,48%
ДФ Златен лев Индекс 30 30,78%
ДФ Капман Капитал 14,2%
ДФ Капман Макс 21,39%
ДФ Адванс Инвест 15,27%
ДФ Конкорд Фонд-1 Акции и Облигации 10,19%
ДФ Конкорд Фонд-2 Акции 37,15%
КТБ Балансиран Фонд 13,34%
КТБ Фонд Акции 17,11%
ДФ ОББ Балансиран Фонд 17,14%
ДФ ОББ Премиум Акции 27,05%
ДФ "ПИБ- Авангард" 15,25%
ДФ „Селект Баланс“ 19%
ДФ „Селект Регионал“ 10,02%
ДФ „Селект Дивидент“ 11,29%
ДФ Съгласие Профит 14,41%
ДФ Съгласие Престиж 14,17%
ДФ Тексим България 11,37%
ДФ Ти Би Ай Динамик 11,26%
ДФ Ти Би Ай Съкровище 12,42%
ЦКБ Лидер 11,44%
ДФ Юг Маркет Максимум 11,75%
ДФ "Юг Маркет Оптимум" 10,01
От тук са данните http://baud.bg/quotes/
Както виждаш за последните 12 месеца като расте пазара растят и фондовете, които имат експозиция към нашия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмаха достатъчно депозити над 100 000 евро. По първоначалния план, който наистина беше ужасяващ и можеше да създаде огромно заразяване в цяла европа, всички щяха да плащат, след това се оказа че и само големите са достатъчни.
Но ние не сме и в еврозоната. В Кипър доставяха тирове с прясно напечатани евро от ЕЦБ. В България какво ще доставят - нека позная печатницата на БНБ ще доставя левове с камиони, само където курса им няма да е този на който сме свикнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи не разбрали че тук сме върли борсови спекуланти Стига си ни пълнил главите с глупости! Аз секса ща откажа, но не и борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТа за Кипър говориш?И кой с влог до 100000 евро пострада?Или ей така да си пишем колкото да не заспим
Но ние не сме и в еврозоната. В Кипър доставяха тирове с прясно напечатани евро от ЕЦБ. В България какво ще доставят - нека позная печатницата на БНБ ще доставя левове с камиони, само където курса им няма да е този на който сме свикнали.
Коментар
Коментар