IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на фонд за инвестиция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Абе нешо българските банки не ме грабват, поне в западната банка в която съм аз няма такси обслужване, такси добър ден, такси за превод, такси на баба им хвърчилото. Как преводите в EU са безплатни в EUR и тегленето от банкомати също все нашите банки искат нещо 8% от сумата която тегля ае тея нормални ли са ее, я да си ебат п.. лелина еее
    И Цеко и ТИМ и майна им райна там на героите от Илияда им тряя да изядат още много хляб и боб докато ги стигнат западните чесно да ти кажа ...
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Е те тия са високоморални

има гнили круши, но и има и по-гнили.....
      съвсем здрави, чисти и почтени и същевременно големи и ликвидни компании в бг няма(т.е. личности), по това за мен съвсем не означава, че един почтен човек не трябва да се опитва да селектира ... то и на изборите е същото, избор на по малкото зло
      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• ето за фондовете

Коментар

• Какви суми теглиш, за да ти вземат 8%? 1 лев ли? Щото таксата ми е 25 стотинки. Ако си прост и теглиш на банкомат от кредитната си карта - то твой е проблема...

Коментар

• Браво Българино!!!!! Комисионните, които взимат от теб отиват право в другата държава. Важното е Вуте да е зле!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Е те тия са високоморални.Прави ми впечатление че в България има много заблуден народ народ който вярва че западните бизнесмени са морални и особено западните банкери.А къде е морала на Кока Кола примерно?
              Абе нешо българските банки не ме грабват, поне в западната банка в която съм аз няма такси обслужване, такси добър ден, такси за превод, такси на баба им хвърчилото. Как преводите в EU са безплатни в EUR и тегленето от банкомати също все нашите банки искат нещо 8% от сумата която тегля ае тея нормални ли са ее, я да си ебат п.. лелина еее
              И Цеко и ТИМ и майна им райна там на героите от Илияда им тряя да изядат още много хляб и боб докато ги стигнат западните чесно да ти кажа ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                А Цеко (ПИБ)?
                А ТИМ (ЦКБ)?
                А Левон (Булбанк)?
                А Петя (Инвестбанк)?
                А Бориславова/Борисова (БАКБ)?
                Да продължавам ли?
                Все пак добре е поне част от парите да се държат в страната, в която живееш повечето време.
                Е те тия са високоморални.Прави ми впечатление че в България има много заблуден народ народ който вярва че западните бизнесмени са морални и особено западните банкери.А къде е морала на Кока Кола примерно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                  Мустака аз лично го избягвам по морални и политически съображения ...
                  А Цеко (ПИБ)?
                  А ТИМ (ЦКБ)?
                  А Левон (Булбанк)?
                  А Петя (Инвестбанк)?
                  А Бориславова/Борисова (БАКБ)?
                  Да продължавам ли?
                  Все пак добре е поне част от парите да се държат в страната, в която живееш повечето време.

Коментар

към автора -

не се занимавай с нискорискови фондове и облигации от бг-компании - потенциала им е по дефиниция ограничен а ниския риск е привиден в родната среда/законодателство;

възможна стратегия за 5000 лв:
                    1/2 във високо рисков фонд , по възможност с малки такси, по възможност не само български но и в региона(Източна Европа?), със смесен екип / не само българи
                    1/2 в някоя от 5-те най ликвидни бфб компании, примерно голям холдинг като Химимпорт - голяма корелация с пазара и бързо можеш да излезеш, хубаво е да си сложиш предварително % на приемливите загуби(например 7%) и това да си го следиш( не е необходимо да ставаш специалист); а и момента на влизане е хубаво да не е наведнъж ами да си допълваш.Отвориш парцала Дневник и от там се лее помия на воляЦеко така цеко онака.Ма тоя толкова си може

Мустака аз лично го избягвам по морални и политически съображения а и прекалена концентрация на капитали много бързо
                    Мустака ги разбира нещата и затова му завиждат особено оня разградския фалирал бек дето Костов го назначи за бизнесмен.Цеко ги натура всички у малкия джеб и затова вият като чакали срещу него
                    Last edited by Бате Пешо; 14.02.2014, 09:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                      Само, моля те, не ме включвай към групата с акциите. Аз акции нямам.
                      За няколко минути не можеш да ги прехвърлиш парите, освен ако не са у биткойни.
                      Не си мисли, че интернет банкирането ще те спаси.
                      Мога но няма да споря.Да не говорим че винаги мое си купя комбайн.А това с биткойните е някакъв ташак ама огромен ташак.Това че нямаш акции говори че си разумен.Аз си мисля че тука разни тарикати зарибяват наивни хорица....

Коментар

Мустака аз лично го избягвам по морални и политически съображения а и прекалена концентрация на капитали много бързо
                        Парите не миришат.
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• към автора -

не се занимавай с нискорискови фондове и облигации от бг-компании - потенциала им е по дефиниция ограничен а ниския риск е привиден в родната среда/законодателство;

възможна стратегия за 5000 лв:
                          1/2 във високо рисков фонд , по възможност с малки такси, по възможност не само български но и в региона(Източна Европа?), със смесен екип / не само българи
                          1/2 в някоя от 5-те най ликвидни бфб компании, примерно голям холдинг като Химимпорт - голяма корелация с пазара и бързо можеш да излезеш, хубаво е да си сложиш предварително % на приемливите загуби(например 7%) и това да си го следиш( не е необходимо да ставаш специалист); а и момента на влизане е хубаво да не е наведнъж ами да си допълваш

"the trend is your friend until the end..."

Коментар

• такъв фонд брои ли се бат Пешо
                            http://www.pioneerinvestments.bg/Fun...alue&class=EUR

ето и един основан 2000
                            http://www.pioneerinvestments.bg/Fun...uity&class=EUR
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Само, моля те, не ме включвай към групата с акциите. Аз акции нямам.
                              За няколко минути не можеш да ги прехвърлиш парите, освен ако не са у биткойни.
                              Не си мисли, че интернет банкирането ще те спаси.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                                Парите ги натовариха на контейнери от ония железните и ги натовариха от Германия на самолет. После от самолета на летището в Кипър парите с тирове ги извозиха до банките. Както и да е, това са само подробности. Въпроса е, че докараха едни милиарди евракита. Тука никой няма да кара евра. Ще карат левове от близката печатница, ти като бивш/настоящ софиянец, знаеш къде се намира тя.
                                Много много сме далеч от такова събитие.А и парите мое напуснат банката и страната само за няколко минути.Докато акциите ще има много да ги търкате дорде станат тоалетна хартия......

Коментар

Working...
                                X