IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко парички ви прибра пазара?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki

напълно съм съгласен за "сестра ти"

кажи сега за "Колко парички ви прибра пазара?" или все още си на мнение, че под "пазар" се разбира единствено БФБ?

................. защото за мен БФБ не е пазар
    Ами как да ти кажа. На Форекса коренно различно от БФБ.
    Сутринта от всички отворени позиции които имах , акаунта ми светеше на -15 000$ (минус), сега е на -11500$ като съм касирал печалбите и съм се хеджирал....почти по всички позиции (почти). Само,че имам извъртян оборот от над 3мио.$ днес от които също съм чопнал по нещичко.Сиситемата ми на търговия е такава, че касирам печалбите и хеджирам (слагам пауза) на губещите позиции до следващият ден, че трябва и да се спи а форекса е 144 часа седмично нон-стоп.

И за да ме разбереш ще ти дам пресен пример с EUR/AUD където имах дълга от 1.5198 и къса от 1.5077 от петък. Днес към 15.00ч. излезе късата от която прибрах 7 пипса, а преди 90мин. затворих и дългата на 1.5212. Това общо 21 пипса профит на 100к

Е те това е !

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник
      А колко ли е прибрал на автора на тази тема ???
      Whether you will ever find out?

Коментар

• Отговарям букавално, както е зададен въпроса. На мен ми прибра 20. Е и? (не съм казал колко ми е дал)
        А колко ли е прибрал на автора на тази тема ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от polki
          Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от SOFIX
          Абе, що се правите на тъпанари ...

Толкова ли е трудно да кажеш истината?

Ако аз примерно съм купил акции преди година за 5 000 лв. а преди една седмица съм ги продал да речем за 1 000 лв. колко съм загубил?

Всеки знае за колко пари е купил и за колко е продал ако е продал
          Е не си прав.

Тук всички търгуващи на БФБ са "инвеститори" - аз им викам ДОНОРИ.
          Сега ще ти обяснят,че въпросът ти е тъп и неправилно формулиран,защото Те Донорите са купили Шитове на прИмоция и, че не е важно каква е цената в момента, а колко ще струват тези Шитове след 5г. примерно. И те виждат само възходящата посока от 3 цифрени % ръст, но не виждат другата възможност за 3 цифрен % спад. Е точно той ги изненада преди 2 години, и те сега трупат още Шитове.

А биха могли да отговорят каква е стойноста на портфейла им към днешна дата. Но бяма да ти каже никой от тях - Срам ги е и много ги е Яд.

П.С. Аз на БФБ не съм участвал и нямам никакво намерение да участвам докато не се променят Кардинално нЕкои неща.
          тя темата е

ти си единствения който слага знак за равенство между "пазар" и БФБ, има много пазари по света...

в този ред на мисли , кажи сега за валутния пазар например ............. говореше се за някакви доларови центове дето си си търсил от ИП след проиграни $50 000.00
          Ми то и за сестра ми се говори,че е курва, само дето нямам ни сестра ни брат. Ама иначе се говори.....много се говори ша знайШ !
          напълно съм съгласен за "сестра ти"

кажи сега за "Колко парички ви прибра пазара?" или все още си на мнение, че под "пазар" се разбира единствено БФБ?

................. защото за мен БФБ не е пазар
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Ако аз примерно съм купил акции преди година за 5 000 лв. а преди една седмица съм ги продал да речем за 1 000 лв. колко съм загубил?

Е не си прав.

Сега ще ти обяснят,че въпросът ти е тъп и неправилно формулиран,защото Те Донорите са купили Шитове на прИмоция и, че не е важно каква е цената в момента, а колко ще струват тези Шитове след 5г. примерно. И те виждат само възходящата посока от 3 цифрени % ръст, но не виждат другата възможност за 3 цифрен % спад. Е точно той ги изненада преди 2 години, и те сега трупат още Шитове.

А биха могли да отговорят каква е стойноста на портфейла им към днешна дата. Но бяма да ти каже никой от тях - Срам ги е и много ги е Яд.

П.С. Аз на БФБ не съм участвал и нямам никакво намерение да участвам докато не се променят Кардинално нЕкои неща.
            тя темата е

ти си единствения който слага знак за равенство между "пазар" и БФБ, има много пазари по света...

в този ред на мисли , кажи сега за валутния пазар например ............. говореше се за някакви доларови центове дето си си търсил от ИП след проиграни $50 000.00
            Ми то и за сестра ми се говори,че е курва, само дето нямам ни сестра ни брат. Ама иначе се говори.....много се говори ша знайШ !

Коментар

Е не си прав.

тя темата е

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

. Аз на БФБ не съм участвал и нямам никакво намерение да участвам докато не се променят Кардинално нЕкои неща.
                ПеКа, "некоите неща" да не са 5 свободни лева в портмонето ???

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX

Е не си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Първоначално изпратено от boogie
                    Колкото и да се стори самохвалство на някои, хванах 2-та големи бума на борсата - септември 2004 - април 2005 и през 2007. През 2005 година изгубих няколко стотака от ИБГ, защото бях купил на 2.40 и се изнервих и продадох на 2.10. Другата акция която продадох на загуба беше Енемона на 16.20, взета от ИПО-то на 16.80. Говоря за 40 акции така че там загубата е грубо 25 лева.
                    През 2005-2006 имах мангизи на доверително в Елана, които излязоха на малка печалба заради ИПО-то на Химимпорт.
                    Така че от борсата съм на 5-цифрена печалба, и единствените ми загуби са няколко стотака :-)
                    абе, то и 10 000 е 5-цифрена сума, и 99 999, кажи по у лево ли си или по у десно ? ;-)
                    Ами за съжаление доста у лево съм. Ама толкова пари имах, толкова вкарах :-) Ако бях у десно, сигурно щях един-два пъти да отскоча до Малдивите по това време с някоя знойна хубавица (или да прилапам някоя туземка), вместо да чистя тука снега от колата сутрин като ненормален :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                      Желаещи да си кажат мъката?
                      Е като знаеш, какъв ти е кяра ?!
                      Нямам кяр. Ама е важно човек да казва истината не само когато взима от пазара ами и когато пазара прибира от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                        Колкото и да се стори самохвалство на някои, хванах 2-та големи бума на борсата - септември 2004 - април 2005 и през 2007. През 2005 година изгубих няколко стотака от ИБГ, защото бях купил на 2.40 и се изнервих и продадох на 2.10. Другата акция която продадох на загуба беше Енемона на 16.20, взета от ИПО-то на 16.80. Говоря за 40 акции така че там загубата е грубо 25 лева.
                        През 2005-2006 имах мангизи на доверително в Елана, които излязоха на малка печалба заради ИПО-то на Химимпорт.
                        Така че от борсата съм на 5-цифрена печалба, и единствените ми загуби са няколко стотака :-)
                        абе, то и 10 000 е 5-цифрена сума, и 99 999, кажи по у лево ли си или по у десно ? ;-)
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Колкото и да се стори самохвалство на някои, хванах 2-та големи бума на борсата - септември 2004 - април 2005 и през 2007. През 2005 година изгубих няколко стотака от ИБГ, защото бях купил на 2.40 и се изнервих и продадох на 2.10. Другата акция която продадох на загуба беше Енемона на 16.20, взета от ИПО-то на 16.80. Говоря за 40 акции така че там загубата е грубо 25 лева.

Коментар

• Първо ми ги даде, после си ги прибра ~80 000.

Коментар

• 5,500 лв., без пропуснати ползи, (ако бяха на депозит).
                              И това ще мине ...

Коментар

• Я да се запиша в темата на SOFIX.

Поприбра ми някоя стотинка пазарът, ама хубавото е, че аз му бях дал по-малко.

Коментар

Working...
                                X