Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко парички ви прибра пазара?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеПазар дал пазар взел.Не виждам нищо срамно,всеки бърка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСРАМ ЛИ ВИ Е?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТия дето се набабаниха в злато може да кажат нещо по въпроса. Мастъра сигурно има какво да сподели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Ами ти снощи подхвърли за Е/йена до 120.00 от 124.20, та за това казах,че капа ще хвърлям,щото бях къс в ози/йена което си почти същото като да съм къс в е/йена.
Яд ме е че сутринта селнах ози на 0.9062 и ги затворих на 0.9026. После пак го селнах на 0.9018 и го затворих на 0.8984, а пазара даде още 1 фигура надолу. Но пък ози/йена ми се отплати - бях с 3 Х 50к къс от 0.8108 , 0.8169 и сутринта селнах от 0.8232....всичко затворих на 0.8055
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Петър КараивановТова го казваш Ти ! Бях къс в Ози/Йена :-)
И пак ще скъся , само чакам да ми светне 81.10 , ма и да не светне пак ще скъсявам. Утре обаче,че за днес вече приключих (надявам се - най-много да позатворя още нещичко)
Ад ме е че сутринта селнах ози на 0.9062 и ги затворих на 0.9026. После пак го селнах на 0.9018 и го затворих на 0.8984, а пазара даде още 1 фигура надолу. Но пък ози/йена ми се отплати - бях с 3 Х 50к къс от 0.8108 , 0.8169 и сутринта селнах от 0.8232....всичко затворих на 0.8055
Коментар
-
Преди да ми прибере около 3,000 лв., бфб ми направи страхотен подарък чудесен имот. Искам да благодаря специално на моите приятели Монбат, ЕУБГ, Еуринс, ЦКБ, ДРУПЛ, СФАРМ, ФИБ, ПЕТХН, ПЕТ, ОРГ Х, ХДПАТХ и много др. Като обобщение бфб ми е дала много повече отколкото ми е взела. В момента на бфб радост няма, мисля че скоро няма и да има. Въпреки това държа малък пакет на бфб от няколко стабилни компании с ниско П/Б. В момента радост има на форекс пазара, големи амплитуди в малки интервали от време, радост за трейдъра. Хубаво се печели и хубаво се губи на форекса. Не е за всеки. Успехи на всички в инвестициите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiКараиванов, мерси за отговора
Автора на темата не е уточнил за какво време говорим
- от както сме на пазарите ли
- от началото на кризата ли
- за последната една година ли
- от началото на годината ли
- за последния месец/седмица/ден ли става въпрос
- или има предвид нещо друго
от 25.09.2007г. до сега
написано на 25.09.2007
Първоначално изпратено от polkiПреди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.
И както обичате да се застраховате и подчертавате :
“Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
Коментар
-
Караиванов, мерси за отговора
Автора на темата не е уточнил за какво време говорим
- от както сме на пазарите ли
- от началото на кризата ли
- за последната една година ли
- от началото на годината ли
- за последния месец/седмица/ден ли става въпрос
- или има предвид нещо другоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановТова го казваш Ти ! Бях къс в Ози/Йена :-)
И пак ще скъся , само чакам да ми светне 81.10 , ма и да не светне пак ще скъсявам. Утре обаче,че за днес вече приключих (надявам се - най-много да позатворя още нещичко)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polki
напълно съм съгласен за "сестра ти"
кажи сега за "Колко парички ви прибра пазара?" или все още си на мнение, че под "пазар" се разбира единствено БФБ?
................. защото за мен БФБ не е пазар
Сутринта от всички отворени позиции които имах , акаунта ми светеше на -15 000$ (минус), сега е на -11500$ като съм касирал печалбите и съм се хеджирал....почти по всички позиции (почти). Само,че имам извъртян оборот от над 3мио.$ днес от които също съм чопнал по нещичко.Сиситемата ми на търговия е такава, че касирам печалбите и хеджирам (слагам пауза) на губещите позиции до следващият ден, че трябва и да се спи а форекса е 144 часа седмично нон-стоп.
И за да ме разбереш ще ти дам пресен пример с EUR/AUD където имах дълга от 1.5198 и къса от 1.5077 от петък. Днес към 15.00ч. излезе късата от която прибрах 7 пипса, а преди 90мин. затворих и дългата на 1.5212. Това общо 21 пипса профит на 100к
Е те това е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polki
напълно съм съгласен за "сестра ти"
кажи сега за "Колко парички ви прибра пазара?" или все още си на мнение, че под "пазар" се разбира единствено БФБ?
................. защото за мен БФБ не е пазар
Сутринта от всички отворени позиции които имах , акаунта ми светеше на -15 000$ (минус), сега е на -11500$ като съм касирал печалбите и съм се хеджирал....почти по всички позиции (почти). Само,че имам извъртян оборот от над 3мио.$ днес от които също съм чопнал по нещичко.Сиситемата ми на търговия е такава, че касирам печалбите и хеджирам (слагам пауза) на губещите позиции до следващият ден, че трябва и да се спи а форекса е 144 часа седмично нон-стоп.
И за да ме разбереш ще ти дам пресен пример с EUR/AUD където имах дълга от 1.5198 и къса от 1.5077 от петък. Днес към 15.00ч. излезе късата от която прибрах 7 пипса, а преди 90мин. затворих и дългата на 1.5212. Това общо 21 пипса профит на 100к
Е те това е !
Коментар
Коментар