Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко парички ви прибра пазара?
Collapse
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеи от къде ги сметна тези пропуснати ползи...
интересно изказване,но ще е хубаво и да е добре обосновано
Хим-а падна от 2.39 до 2.08, а средната ми цена е около 1.35. На това му се казва да имаш пропуснати ползи, без реално да си на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеи от къде ги сметна тези пропуснати ползи...
Разликата между максималната достигната цена на акцията, минус сегашната цена, умножено по броя акции.
Дето се вика, що не продадох?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз за последната седмица съм с пропуснати ползи в размер на точно 12 заплати. И още съм много далече от момента, в който ще реализирам загуба.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз за последната седмица съм с пропуснати ползи в размер на точно 12 заплати. И още съм много далече от момента, в който ще реализирам загуба.
Коментар
-
ivandavidov
Аз за последната седмица съм с пропуснати ползи в размер на точно 12 заплати. И още съм много далече от момента, в който ще реализирам загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНякой да иска да си каже мъката?
Нямам си никаква фарма, нямам си компания, търгуваща с Русия. Само кораби, пристанища, едно общежитие в Черноморец,където много по-стари от мен кучета обядват (ще чакам да дойдат бежанци), газови и петролни и прочие шитове...
Не знам докога ще издържа. Като се замисля, на депозит през 1996 бе по-висок процента...
Не е препоръка!Last edited by onakilev; 21.03.2014, 00:12.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЗа мен това е много тъпо, така или иначе и спечелените и загубените пари са си мой. Аз в петък затворих на 10% загуба, но какво да се прави............
Коментар
Коментар