IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко парички ви прибра пазара?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
    Лекция на тема "Пропуснати ползи 101":

Хим-а падна от 2.39 до 2.08, а средната ми цена е около 1.35. На това му се казва да имаш пропуснати ползи, без реално да си на загуба.
    добрем-приема се....пожелавам ти за напред да няма "пропуски" от такова естество...успех за напред и лека вечер от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      и от къде ги сметна тези пропуснати ползи...
      интересно изказване,но ще е хубаво и да е добре обосновано
      Лекция на тема "Пропуснати ползи 101":

Хим-а падна от 2.39 до 2.08, а средната ми цена е около 1.35. На това му се казва да имаш пропуснати ползи, без реално да си на загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        Ами не ти трябва висше.
        Разликата между максималната достигната цена на акцията, минус сегашната цена, умножено по броя акции.

Дето се вика, що не продадох?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз за последната седмица съм с пропуснати ползи в размер на точно 12 заплати. И още съм много далече от момента, в който ще реализирам загуба.
          E, ти нали продаде 1 част ???
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Аз за последната седмица съм с пропуснати ползи в размер на точно 12 заплати. И още съм много далече от момента, в който ще реализирам загуба.

Коментар

• Аз за последната седмица съм с пропуснати ползи в размер на точно 12 заплати. И още съм много далече от момента, в който ще реализирам загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Някой да иска да си каже мъката?
                Всичко ми прибира, дори тези дни тук ми предложиха да се откажа ...

Нямам си никаква фарма, нямам си компания, търгуваща с Русия. Само кораби, пристанища, едно общежитие в Черноморец,където много по-стари от мен кучета обядват (ще чакам да дойдат бежанци), газови и петролни и прочие шитове...

Не знам докога ще издържа. Като се замисля, на депозит през 1996 бе по-висок процента...
                Не е препоръка!
                Last edited by onakilev; 21.03.2014, 00:12.
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Бог дал - бог взел.....

пп Бог = Пазар

Коментар

• 461.62 лв. днес. За седмицата около 2000.
                    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• иначе за най-слаба инвестиция към момента ми е доверие купени на 1.35 средна...пък да видим

Коментар

• във рисковия ми портфейл(за забавление) съм на +20 лефа
                        в редовния съм на около +40% за последната година до към днешна дата(въпреки че в момента тече престуктуриране)...не е много но от сърце

Коментар

• Някой да иска да си каже мъката?

Коментар

• Софиксов - все още съм сигурен, че жлътото ще е краен победител.
                            Иначе аз последните години се прецаках само със Саламаджийницата - но не с много кинти.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А от ИПО-то колко се "хързулнахте"?
                              http://investor.bg/company_docs/IPO.xls

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                За мен това е много тъпо, така или иначе и спечелените и загубените пари са си мой. Аз в петък затворих на 10% загуба, но какво да се прави............
                                Представи си тъпанара ИЧ колко е загубил!

Коментар

Working...
                                X