И аз около 2 К (75-80%), но не продавам. Ще се махна от БФБ само ако спечеля Зелена карта Ще започна да купувам евентуално при още 50% спад на индексите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко парички ви прибра пазара?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIXАбе, що се правите на тъпанари ...
Толкова ли е трудно да кажеш истината?
Ако аз примерно съм купил акции преди година за 5 000 лв. а преди една седмица съм ги продал да речем за 1 000 лв. колко съм загубил?
Всеки знае за колко пари е купил и за колко е продал ако е продал
Я аз да попитам, ако портфейла ти е да речем на същата стойност както и преди две години и половина, а счетоводната стойност на акциите в него е 6 пъти по-голяма, означава ли че нищо не си спечелил....
Сантимента се мени много пъти по-бързо от фундамента. А сантимент до време, има си граници. Колко пъти над балансовата стойност да качи цената, примерно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от trolaПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от trolaаз съм на печалба 1 000 000 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от trolaПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от trolaаз съм на печалба 1 000 000 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерНиколко. Не съм изгубил нито лев. Ако си продам утре 5те падки, които купих в петък по всяка вероятност ще имам известни загуби. Крайно време е и аз да претърпя загуби.Нищо не препоръчвам!
Коментар
Коментар