IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Понижиха рейтинга на Румъния до "боклук"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от acen1975
    Първоначално изпратено от малкия прасчо
    асене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
    ше пиша така,както си поискам.
    ако сакам ще пиша и на латиница,и на руски мога.
    ако искам,че си направя бг нова терминология...и без тва голяма част от нея куца...
    а ти бегай в некой форум по филология и правопис.
    ами то едва ли става нещо друго от теб освен драскач по форумите и то с правописни и синтактични грешки много успехи във всичките ти начинания!
    Абе, къде е батко бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от малкия прасчо
      асене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
      ше пиша така,както си поискам.
      ако сакам ще пиша и на латиница,и на руски мога.
      ако искам,че си направя бг нова терминология...и без тва голяма част от нея куца...
      а ти бегай в некой форум по филология и правопис.

Коментар

• асене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
        Абе, къде е батко бе?

Коментар

• Re: асен12345

Първоначално изпратено от be_google
          Първоначално изпратено от Bobi75
          Първоначално изпратено от acen1975

загрижен съм за бг,където повечето останали са като тебе- мухльовци със самочувствие.
          Асенче бе, душко, ами ако повечето от 7 милиона са мухльовци, тооооо твойте мама и тате или на другите такива отворковци, също за мухлоьвси

Чисто статистическо разсъждение. Сега да не вземеш да вилнееш лично

...а каквито родителите.....
          асен12345,

скрий се под друг ник, че с този няма как да манипулираш повече!!!

нагледал съм се на юди като тебе по света - ти си срам за БЪЛГАРИЯ!

имам една лична молба към такива като теб и цялата щатска групичка - НЕ КАЗВАЙТЕ НА НИКОЙ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ... ЧЕ САМО НИ ТРУПАТЕ НЕГАТИВИ, А ВСЪЩНОСТ СТЕ НАЙ-ОБИКНОВЕННИ ПРОСТИ ХОРА - РОДООТСТЪПНИЦИ И МИЖИТУРКИ!!!

Май и с английския си зле - иначе щеше да кибичиш в някой местен форум , ама SEC нямаше да те гали с перо да знаеш...

Ти си пън бе момче, ти си малко злобно човече (я си метър и педесе и пет я не!) , водено от болните си и неосъществени амбиции, ти си станал като онези хора там ,които искат правителството да им осигури евтино гориво , за да наплющят в поредното крайпътно заведение за бързо хранене с пържени генномодифицирани кокошки... има ли смисъл да занимавам болното ти самочувствие и съзнание!

Ти вече не си българин!!! Ти си загубил и самоуважение. Желая ти да бъдеш здрав и честит и никога да не се върнеш тук в най-хубавата страна на света. Ние тук градим бъдеще и нямаме нужда от плюнчовци
          Честно казано се радвам, че хората като теб са далече от България!!!!!!!!!!!!!

успехи на колегите
          хе,не съм бил българин......ако стереотипа за българин е твоя милост,верно не съм и ще ме е срам да бъда.
          тва значи,да си подарявам парите на разни тарикати,като фондове за НИ и банки,които ме мислят за балък и използват акционерните пари за купуване на самолети,мерцедеси и РЕКЛАМНИ дирижирани статии в медиите.
          да ми използват парите,за да се фукляват и да ме лъжат?
          за да купуват земя за да я колекционират,вместо обработват?
          тва само в бг моа да го видиш,щото и СЕО-тата и мажоритарите са кухи лейки като теб,само че малко по хитри ............
          да живея в страна,Оправлявана от комунисти,учили в русия за влиянието на униформата върху бойния дух на боеца????????????
          точно заради гамени като теб,гугъле,бг е на тоя хал!щото им позволявате на такива да ви лъжат и краднат!!!!!!!!!
          и колко повече ви лъжат и краднат,ТОЛКОЗ ПОВЕЧЕ ГИ УВАЖАВАТЕ..........
          не ми парадирай с изкуствен патриотизъм,моля те......
          твойто е простащина,примесена с отчаяние,че са ти гепнали и малкото стотинки,които имаш.
          и това прикрито зад самочувствие,което те прави меко казано смешен и жалък,само ако можеше да се погледнеш от страни

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75

загрижен съм за бг,където повечето останали са като тебе- мухльовци със самочувствие.
            Асенче бе, душко, ами ако повечето от 7 милиона са мухльовци, тооооо твойте мама и тате или на другите такива отворковци, също за мухлоьвси

не всички,говореш за тези със характер тип гугъла.
            а такива не липсват,нали?
            тва е точно бг манталитет:
            БЪЛГАРОНОМИСТА СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ,ЗАЩОТО ТОЙ ГРЕШКИ НЕ ДОПУСКА!!!!!!!!
            СЪОТВЕТНО,ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН!
            ВСЕ НЯКОЙ ГО ЛЪЖЕ,ВСЕ НЯКОЙ ГО МАМИ,ВСЕ НЯКОЙ ГО КРАДНЕ,И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ ПРОТИВ НЕГО!
            Я ЕВРЕЙТЕ,Я АМеРИКАНЦИТЕ,Я ЕВРОПЕЙЦИТЕ......
            целия свят в момента се е обърнал срещу гугъла.
            и не е само той така-по тия форуми съзаклятници с неговия манталитет с лопата да ги ринеш!
            спомням си като влезнах март месец по тези форуми-казвам им кво ще стане и им давам необорими доказателства,целия форум скочи срещу мен-то не бяха пици,психодиспансери,лудници,правописни грешки........
            тва беше стратегията на българономистите.....ако някой каже нещо противно на тяхното виждане-веднага се почва.......
            Краси цял форум им е отворил за митове и легенди,гамените вместо да попиват кво им казва,са го изгонили от форума с обиди и наглост......

е да,ама аз,освен,че си имам идея повече от средностатистическия българономист,допълнително и съм по нагъл и циничен от него!
            колко по ми се моткат из краката хлебарките,толкова повече ще ги настъпвам!!!!!!!
            а гугъла е една от най-големите хлебарки

Коментар

• асен12345

Първоначално изпратено от Bobi75

асен12345,

скрий се под друг ник, че с този няма как да манипулираш повече!!!

нагледал съм се на юди като тебе по света - ти си срам за БЪЛГАРИЯ!

имам една лична молба към такива като теб и цялата щатска групичка - НЕ КАЗВАЙТЕ НА НИКОЙ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ... ЧЕ САМО НИ ТРУПАТЕ НЕГАТИВИ, А ВСЪЩНОСТ СТЕ НАЙ-ОБИКНОВЕННИ ПРОСТИ ХОРА - РОДООТСТЪПНИЦИ И МИЖИТУРКИ!!!

Май и с английския си зле - иначе щеше да кибичиш в някой местен форум , ама SEC нямаше да те гали с перо да знаеш...

Ти си пън бе момче, ти си малко злобно човече (я си метър и педесе и пет я не!) , водено от болните си и неосъществени амбиции, ти си станал като онези хора там ,които искат правителството да им осигури евтино гориво , за да наплющят в поредното крайпътно заведение за бързо хранене с пържени генномодифицирани кокошки... има ли смисъл да занимавам болното ти самочувствие и съзнание!

Ти вече не си българин!!! Ти си загубил и самоуважение. Желая ти да бъдеш здрав и честит и никога да не се върнеш тук в най-хубавата страна на света. Ние тук градим бъдеще и нямаме нужда от плюнчовци
              Честно казано се радвам, че хората като теб са далече от България!!!!!!!!!!!!!

успехи на колегите

Коментар

• S&P sa nai-zle ot agenciite v momenta; publi4na taina e, 4e ot edno izvestno vreme cari pulna disorganizacia v S&P, pone v evopreiskite im podrazdelenia.
                Vse pak spored men downgrade-a na Romania e pravilen. S&P, s4itaiki sami sebe si za nai-conservativnata RA sa dlujni da deistvat taka i da downgrade-vat kadeto vijdat risk, neznam koe tolko vi u4udva. Triabva da si opraviat ve4e razklatenia image! Li4no mnenie.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975

Коментар

• няма много поръчки....

Коментар

• Пише се БОКЛУК..Както казах и преди, аман от неграмотници..

Коментар

• Асене, да не са те съкратили от пиците, че пак си се развилнял тук? :-)
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                          Първоначално изпратено от ST
                          Понижавам рейтинга на рейтинговата агинция на "Прости тексаски селяни, киснещи по баровете - НИКАКВА ПЕРСПЕКТИВА 000-"

гугъле,тебе загубите от БФБто съвсем са ти изпили мозъка.......
                          тва рейтинг агенция да не мислиш,че е няква държавна компания на лошите американци и квото кажат,тва става?
                          точно зьа тва са кредит бюра-защото с годините са си изградили имидж и хората ги слушат.
                          .......и ти си един от тях!
                          ти май пак се изказа
                          остава да кажеш какви точно анализи са правили S&P, като 1-2 дена преди да обяви фалит Лемън Брадърс имаше рейтинг АА.
                          Единственото хубаво нещо е, че все пак успяха да видят, че сме по-добре от румънците
                          асенчо,
                          благодаря ти за загрижеността за моите загуби, но това е пазарната реалност - това е пазара вече 1 г.!!! Голяма част от това надолу го държим на истериците като теб, които со продали душите си на мамона и дават акъл от 5000 км!
                          не знам дали усещаш колко си прост, и ще е грехота да си тем и да пишеш тези тглупости с нашите пари или за сметка на това, че си с български паспорт

не съм загрижен за твоите загуби,ама никък!
                          кво си се разциврил?
                          значи сега пък аз съм ти виновен,че борсата падала?
                          колко си прост.такова долно ниво си,че въобще не се очудявай,че си губиш парите.
                          не си мойто момче за трейдър.
                          ти си тъп баят селянин.ходи копай лозето и паси овцете.за тва си създаден,не го ли усещаш вече?
                          всяка жаба да си знае гьола.
                          иначе само ще си губиш кинтите и къде аз ще съм ти виновен,къде фич или мудис,къде жената,къде лунно затъмнение.
                          куха лейка си,такава ще си и останеш.
                          хора като теб от самочувствие,прикриващо комплексите им,никога не могат да растат.мижитурки си оставате вечно.и целия свят ви е крив и се е обърнал срещу вас

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                            Понижавам рейтинга на рейтинговата агинция на "Прости тексаски селяни, киснещи по баровете - НИКАКВА ПЕРСПЕКТИВА 000-"

гугъле,тебе загубите от БФБто съвсем са ти изпили мозъка.......
                            тва рейтинг агенция да не мислиш,че е няква държавна компания на лошите американци и квото кажат,тва става?
                            точно зьа тва са кредит бюра-защото с годините са си изградили имидж и хората ги слушат.
                            сега имиджа им падна и хората няма да ги слушат-просто.
                            ти също можеш да станеш кредит рейтинг агенция.
                            въпроса е дали ще си изградиш имидж,че хората да те обявят за такъв.
                            толко сте кухи че се чудя дали да ви съжалявам ,или да ви пълня лейките с вода.
                            кажи ,куха лейко,как ще се чувстваш по добре?
                            да си изпразнена лейка,или да си лейка с вода?

знаеш ли,кухарино,че кредит рейтинг агенциите дават рейтинг на база данни,подадени им от дадената държава?
                            станишев и димитров,като лъжат ,че има качване в БВП,кредит рейтинг агенцията кво мислиш,че прави?одит на кадровиците ли?
                            ами не и е тва работата-прави анализ на базата данни подадени й от държавата,а не да се съмнява в предоставената информация и статистика!
                            после се чуди,защо изведнъж ще я резнат и бгетовицата.......
                            не те ще са виновни-виновни са кадровиците и кухи лейки като теб,които са ги избрали!!!!!!!!
                            ти и колегите ти кухи лейки,които сте расли в саксия,обаче имате самочувствие,че знаете и можете всичко,но все съдбата ви играе лоши номера и все има някой друг заговор срещу теб и другите ти побратими,все някой ви спъва,все някой ви лъже,все някой ви крадне.........
                            ами така е,но не е там,дето ти търсиш-виновниците са други.......и ти си един от тях!
                            ти май пак се изказа
                            остава да кажеш какви точно анализи са правили S&P, като 1-2 дена преди да обяви фалит Лемън Брадърс имаше рейтинг АА.
                            Единственото хубаво нещо е, че все пак успяха да видят, че сме по-добре от румънците
                            глей са,лимън в момента вече получиха съпина 12 човека от шефовете на компанията.
                            след като фалираха и влезнаха одитори,излезна,че никой не бил "атакувал" банката,ами просто са си крили загубите до последно и са лъгали,че са добре.
                            даже един от подсъдимите е обвинен,че е шортвал акции на компанията си.....
                            та.....ако такова нещо се получи в бг,ще съдят ли някой от банкерите,че е крил до последно и лъгал?
                            ами акции......на ПИБ акцията изведнъж се срути от 5 и нещо,на под 3 лв....
                            сещаш ли се?
                            и кво искаш от кредит рейтинг агенцията?
                            вината е в лимън.те дават база данни и по тях им правят рейтинга.
                            данните са били лъжливи и съответно в момента от два щата ще ги съдят.
                            кредит агенцията да не е баба ванга,че да знае кво точно става в дадена компания или държава?взима обявените данни,после прави макроикономическа рамка на дадения отрасъл,миксва ги и ето ти рейтинг.

Коментар

• йебем ти и имиджо ...

техния имидж е като твоя мозък --- липсва ...

кажи за рейтинга на Лиман преди да фалира или за този на ЕйАйДжи ... май ти си кухата хамериканска лейка ...

сега имиджа им падна и хората няма да ги слушат-просто.
                              ти също можеш да станеш кредит рейтинг агенция.
                              въпроса е дали ще си изградиш имидж,че хората да те обявят за такъв.
                              толко сте кухи че се чудя дали да ви съжалявам ,или да ви пълня лейките с вода. кажи ,куха лейко,как ще се чувстваш по добре? да си изпразнена лейка,или да си лейка с вода?
                              !

Коментар

• Това от Мудис

country - rating - gap
                                Bulgaria: Baa3
                                CDS implied: Ba1 -1
                                Bond implied: Baa1 +2

Romania: Baa3
                                CDS implied: Ba2 -2
                                Bond implied: Baa3: 0

Първоначално изпратено от Cave Man
                                , то пазарът вече е отсъдил - България, Румъния и Унгария са CCC+ или в най-добрия случай B- - това са нивата, на които се търгуват 5-6 годишни облигации и CDS - 500-750 б.т.....а пазарът щом отсъди, става много сложно....
                                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Working...
                                X