IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Понижиха рейтинга на Румъния до "боклук"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Асен е прав отностно ситуацията в Бг.Пресата също загатва за наближаващи проблеми(криза)

цитат:Бизнес климатът се влошава

Бизнес климатът в страната показва ясни признаци на влошаване през октомври. От май до септември показателят за състоянието на стопанската конюнктура се е понижавал с по 1 пункт на месец, докато през октомври спадът е с цели 4.6 пункта, съобщи вчера Националният статистически институт.
    "Това е най-големият спад от две години насам",

http://www.segabg.com/online/article...d=3&id=0000603

Коментар

• Асене, донеси ми една пица без кетчуп и хормони :-))))) Ще има $ бакшиш ;-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Аценчо,ако някой американец разбере какви глупости плямпаш,още утре ще ти удари шута!!!А виж, дали днес Дау яде бой,или ти пердах!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
          Първоначално изпратено от be_google
          Първоначално изпратено от малкия прасчо
          Първоначално изпратено от acen1975
          асене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
          ше пиша така,както си поискам.
          ако сакам ще пиша и на латиница,и на руски мога.
          ако искам,че си направя бг нова терминология...и без тва голяма част от нея куца...
          а ти бегай в некой форум по филология и правопис.
          ами то едва ли става нещо друго от теб освен драскач по форумите и то с правописни и синтактични грешки много успехи във всичките ти начинания!
          бре асенчо12345, ти хал - хабер си нямаш от икономика!
          Логорията ти е потресаваща. Я кажи калко сантиметра си висок - познах нали?! Ти си малко злобно и комплексирано човече незнайно какво продало на мамона , за да се докопа до щатите - като гледам в твоя случай файдата е никаква.
          Живееш в страната, която направо измами целия цивилизован свят и му докара криза! Хиляди корпоративни лъжи!
          Ние тук не гладуваме и дори държавата не ни отпуска ПОМОЩИ като при новата ти родина, но ако си чуруликате с костов, то само той е най-добрия в БГ ! Защото сме способни и умни - да и още по-добре можем да се справим и бъдещето ще докаже, че съм бил прав! У нас тепърва предстои истинско бурно развитие.
          Тези, които познавам се върнаха с промити мозъци от щатите и не струват като специалисти. Вероятно има и свестни...

От първия си пост на Пон Мар 03, 2008 8:11 pm Заглавие: Добро утро БЪЛГАРИЯ си поставяш за цел да громиш по болшевишки и просташки начин икономическата политика на България!
          И още тогава допускаш фундаментална грешка ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
          Това е основната разлика между ЕС и щатите - тук си сътрудничим и няма сливане на корпорации и политика! Разбери го!
          гугъле,висок съм 183.
          така че,ако трябва да използваме теорията ти за връзката меджу ръст и злоба,би следвало,че съм по НЕзлобен от средностатистическия българин.

що се отнася до първия ми постинг от началото на март-тогава софикс беше 1400.
          в момента е 523.
          и ако не беше куха лейка и беше вникнал в това,което казвах тогава,в момента да имаш над войно повече пари.
          обаче,защото си куха лейка и нямаш грам мозък в тимберицата си,а само самочувствие,си слушал гамени като КК или твойто брокерче,или кадровиците,които ви пълнеха главите с лъжи!
          злобей сега.и гладувай.друго не ти е останало.
          асене, пич ти си на 75 години бе човек!!!
          какъв ти глад 2008 в България!???
          Ям луканки, пъстърми, пържоли от които знам, че няма да ми поникне брада на задника!
          Тука не се тъпчем по крагмазите с генномодифицирани боклуци... както ти си свикнал!
          Храня се повече от качествено и то за 3 пъти по-малко пари от тебе!
          Нямам претенции към пиците ти или с каквото се тъпчеш за 1-2 долара.
          Каквито и опашати маркетингови постановки да имате там, лъжите на крадливата империя са към своя край -само може да мечтаете Европа да ви набута още 2 трилиона или пък Азия!
          Но откраднатото ЕС ще си го иска с лихвите!
          Ти си не само антибългарин, но и античовек, и антиикономист - не знам къде съм блял да пропусна плиткоумните ти постове от самото ти "прописване"!!!
          Ходи и се изказвай в щатските форуми за това какви боклуци имат на борсата или не ти стиска ... какво изобщо искаш да кажеш в този форум???

Коментар

• лелее, тоя съвсем превъртя!!!!!! въобще се чудя що влизам тук! ама аре майтап да става с тоя смешник...

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
              БЪЛГАРОНОМИСТА СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ,ЗАЩОТО ТОЙ ГРЕШКИ НЕ ДОПУСКА!!!!!!!!
              СЪОТВЕТНО,ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН!
              ВСЕ НЯКОЙ ГО ЛЪЖЕ,ВСЕ НЯКОЙ ГО МАМИ,ВСЕ НЯКОЙ ГО КРАДНЕ,И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ ПРОТИВ НЕГО!
              Я ЕВРЕЙТЕ,Я АМеРИКАНЦИТЕ,Я ЕВРОПЕЙЦИТЕ......
              Асенчо бе, ти пусна онази тема, в която обвиняваше евреите във финансови манипулации и кризи!
              Ах ти демагог сладък.

Ама не се ядосвай де. Той този як спад на БФБ свърши, ама и други може да има. Тогава ще си пад в стихия

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                асене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
                ако искам,че си направя бг нова терминология...и без тва голяма част от нея куца...
                ами то едва ли става нещо друго от теб освен драскач по форумите и то с правописни и синтактични грешки много успехи във всичките ти начинания!
                Логорията ти е потресаваща. Я кажи калко сантиметра си висок - познах нали?! Ти си малко злобно и комплексирано човече незнайно какво продало на мамона , за да се докопа до щатите - като гледам в твоя случай файдата е никаква.
                Живееш в страната, която направо измами целия цивилизован свят и му докара криза! Хиляди корпоративни лъжи!
                Ние тук не гладуваме и дори държавата не ни отпуска ПОМОЩИ като при новата ти родина, но ако си чуруликате с костов, то само той е най-добрия в БГ ! Защото сме способни и умни - да и още по-добре можем да се справим и бъдещето ще докаже, че съм бил прав! У нас тепърва предстои истинско бурно развитие.
                Тези, които познавам се върнаха с промити мозъци от щатите и не струват като специалисти. Вероятно има и свестни...

От първия си пост на Пон Мар 03, 2008 8:11 pm Заглавие: Добро утро БЪЛГАРИЯ си поставяш за цел да громиш по болшевишки и просташки начин икономическата политика на България!
                И още тогава допускаш фундаментална грешка ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
                Това е основната разлика между ЕС и щатите - тук си сътрудничим и няма сливане на корпорации и политика! Разбери го!
                гугъле,висок съм 183.
                така че,ако трябва да използваме теорията ти за връзката меджу ръст и злоба,би следвало,че съм по НЕзлобен от средностатистическия българин.

що се отнася до първия ми постинг от началото на март-тогава софикс беше 1400.
                в момента е 523.
                и ако не беше куха лейка и беше вникнал в това,което казвах тогава,в момента да имаш над войно повече пари.
                обаче,защото си куха лейка и нямаш грам мозък в тимберицата си,а само самочувствие,си слушал гамени като КК или твойто брокерче,или кадровиците,които ви пълнеха главите с лъжи!
                злобей сега.и гладувай.друго не ти е останало.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                  Това е основната разлика между ЕС и щатите - тук си сътрудничим и няма сливане на корпорации и политика!
                  И никога не е имало и не ще има ... налЕ?

8)
                  Тук няма нужда от сливане-корпорации няма,а политиците са олигарси или представители/ръководители / на мафията.
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Това е основната разлика между ЕС и щатите - тук си сътрудничим и няма сливане на корпорации и политика!
                    И никога не е имало и не ще има ... налЕ?

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от малкия прасчо

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterLD
                        Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                        Ако Румъния е боклук смятайте ние какво сме............................
                        За вас не знам, аз съм добре. Имам 3.5% излишък, а Румънците над 7% бюджетен дефицит.
                        тва е безмислица,поради простата причина,че румънците не са в борд и могат да си защитават валутата.
                        ние не можеме-правителството гарантира лева,чрез поддържане на баланса със еврота.
                        така че,бюджетния излишък в бг е пълна смешка.всичко зависи отъ платежния баланс-ако почне да намаля,орешарски трябва да покрива баланса.
                        отделно валутната парична маса като почне да намаля,тва щев изяжда тези левчета-трябва да ги унищожават.
                        много по добре е румъния с бюджетния дефицит,отколкото бг с бюджетния излишък .
                        ако нямаше борд в бг,нямаше да има бюджетен излишък,а абсурден бюджетен дефицит,много по голям от румънския.
                        инвестициите и заеми към бг спряха-тва помагаше на борда.сега назад и бързо..
                        въобще не може да се сравняваме с румънците.те са на светлинни години вече от нас.само им дишаме прахта.
                        както и имотния балон при тях се пукна преди бг.те вече страдат от това,а в бг тепърва се почва.
                        въобще не може да бъде база за сравнение.
                        ние сме с молдова,украйна и прибалтиката.
                        румънците вече са на съвсем друго ниво на развитие.

плюса на бг е малкия държавен дълг,което го прави по нискорисков и за тва още не е джънк.
                        но се пренебрегва огромния публичен дълг,предимно банков,който ще удари държавния при първи наченки на криза и бг ще трябва да тегли държавен дълг,за да ne колабира банковата система и цялата икономика.
                        обаче, никой няма да даде на станишката заеми,нищо,че още не сме даунгрейдвани.

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterLD
                          За вас не знам, аз съм добре. Имам 3.5% излишък, а Румънците над 7% бюджетен дефицит.
                          Остави ги тия проценти...
                          За една година се запознах с 30 румънци от всякакви професии...
                          Живеят два пъти по добре от нас и нямат стигане...

Коментар

• борсук ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов

Коментар

• Ако Румъния е боклук смятайте ние какво сме............................

Коментар

Working...
                                X