Първоначално изпратено от ST
благодаря ти за загрижеността за моите загуби, това е пазарната реалност - това е пазара вече 1 г. - каквото за пазара и за мен това!!!
Голяма част от това надолу го дължим на истериците (колко ли сребърници сте получили юди, с юдите) като теб, които са продали душите си на мамона и дават акъл от 5000 км!
не знам дали усещаш колко си прост, и ще е грехота да си там и да пишеш тези глупости с нашите пари или за сметка на това, че си с български паспорт ...
За мен ти си поредния цървулан , който се държи като невидял далече от Родината! Предполагам знаеш откъде идва богатството на империите - тази е последната и е по-зла и арогантна от всички останали! Грабежът и насилието, които разпространява по планетата един ден ще се обърне срещу нея!!!
Освен това ти не разбираш нищо от МИО, защото "пропусна" няколко въпроса, които ти зададох преди седмица!
Прост си бе асене, прост си!
Подозирам, че си платена мажоретка - не изключвам дори да бачкаш за някоя от тези агенции или да си АНАЛизатор пак за някой, който има интереси в БГ!
Лекувай си и логореята!

Коментар