If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ps
то е друг въпрос,когато спечелят същите тези хора/ако все пак ни послушат/ дали ще са ни сърдити, или точно обратно,ама хайде,няма да пишем подробности.
Привет kork ! Аз да прокоментирам като новобранка - ше кажа едно голямо благодаря, за това че споделяш не толкова конкретни акции, а защо си ги избрал
Така си прави сметка всеки сам дали, или, с колко и къде По важното тук е да се научиме да взимаме обосновани решения, да мислиме със сивото вещество, да анализираме.... Дали са печеливши или не решенията - туй друга бира - риск печели, риск губи, а понякога и патки пасе
Поздрави и успехи !
Привет BattleRoyal,
Нали знаеш приказката за рибата и за това дали трябва да ти я хване някой или е по-добре,да те научи сам да си я хващаш.
Виждам,че ти едва ли за в бъдеще ще имаш проблеми с хващането на рибата
поздрави и успехи и на теб.
Сега отивам да гледам Стани Богат,разбрах,че тази вечер ще се зададе въпрос за 200 000 лева.Интересно ми е да го чуя.
Между другото,доколкото си спомням,някой от старите участници във форума беше спечелил в Стани Богат мисля около 20 000 лева.Не си спомням кой точно беше,но си е добро постижение/особенно ако се вложат на БФБ,както мисля че беше в този конкретен случай/
А може и:
Investor New FOrum PArticpants Top Ten (INFOPATT)
По-добре звучи, ама няма да е вярно. Все пак доста стари форумци декларираха, че са гласували. Включително причислявам и себе си Но нека изчакаме - Мариян обеща да даде и информация за "възрастта" на гласувалите Може пък и да се окажеш прав
Прав си netware, идеята ми беше това new да се отнася за класацията, но верно че така по-скоро се подразбират участниците
ps
то е друг въпрос,когато спечелят същите тези хора/ако все пак ни послушат/ дали ще са ни сърдити, или точно обратно,ама хайде,няма да пишем подробности.
Привет kork ! Аз да прокоментирам като новобранка - ше кажа едно голямо благодаря, за това че споделяш не толкова конкретни акции, а защо си ги избрал
Така си прави сметка всеки сам дали, или, с колко и къде По важното тук е да се научиме да взимаме обосновани решения, да мислиме със сивото вещество, да анализираме.... Дали са печеливши или не решенията - туй друга бира - риск печели, риск губи, а понякога и патки пасе
Поздрави и успехи !
We have no money, therefor we shall have to think...
Здравейте , с интерес ще очаквам анонимната класация.
Понеже не отговарям на критериите за участие в анкетата поради малкото опит ще си кажа акциите.
Смятам , че най- голяма доходност ще направят малко популярни акции , но за познаването им ще трябва специални умения , които не зависят от рационалния ум ;-)
1.EUBG
2.ENE
3.GAGBT
4.MONBAT
5.CHUG
6.SVIL
7.HDPN
8.KAO
9.BILBOARD
10.OTZK
най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Остават броени часове до приключването на гласуването в най-престижната класация за инвеститорите на БФБ! Новосъздадената Investor FОrum PАrticipants Top Ten (IFOPATT) e на път да запрати в историята вече тригодишната класация на известен икономически седмичник. Вместо да питаме брокери, портфейлни мениджъри и инвестиционни консултанти на управляващи и пенсионноосигурителни дружества кои акции очакват да са най-добрата инвестиция през 2008 г., ние попитахме хората, които рискуват свои, а не чужди пари – членовете на форума на Investor.bg. Това е цветиста сбирщина от най-различни типове и типки, спекуланти и инвеститори, с главни отличителни черти: силно изразен индивидуализъм; недоверие към всичко; завидна алчност и нюх към печалбите. Значителна част от членовете на тази общност постигнаха по-висока доходност от най-доходните колективни инвестиционни схеми на българския пазар, с което си навлякоха омразата на някои дистрибутори на кафе и небръснати шефове на ИП, УД, и т.н. Също така, една по-малка част от тези странни хора глътна вода и постигна отрицателна доходност, с което наля вода в мелницата на кафеджиите и небръснатите. Ето защо, обявяването на класацията се очаква с голямо нетърпение от инвестиционната общност у нас, като всички са единодушни, че класацията на брокерите, портфейлните мениджъри и инвестиционните консултанти ряпа да яде в сравнение с IFOPATT!
Последни часове за гласуване! Побързайте! Вашият глас се очаква от цялата инвестиционна общност!
P.S. Въпреки хумора по-горе, считам че ако е достатъчно представителна, нашата класация ще е по-близко до истината от тази на Капитал. Да доживеем до 31.12.2008 и ще видим
Коментар