Първоначално изпратено от оптимистка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Класация на потребителите за дружества на 2008 г.
Collapse
X
-
оптимистка
давайте резултати че изгарям от любопитство ( много съм любопитна но такава ми е природата)(направо ме тресе)
Коментар
-
що не питаш и Мариян да ти каже кога съм я пусналда поразследваш малко
апропо ще ми кажеш ли каква ми е доходността,
че съм си забравил некъде елката и немога да я сметна
/но па щом те дразни нема да ти пишеме, спокойно
макар че у темата за доходностите не съм щракал
, неможеме да се мериме с тебе на доходност Инвесторе
затва по-убаво да не пишеме да не ни удари комплекса за малоценност/
Коментар
-
MSE - Mars Stock Exchange, 2589563 Grand Mars Canyon blvd., Mars, Solar System.
Най-бързо развиващия се фондов пазар в Галактиката. Истина е. ...а големото куче ни за миг не се е усамнил че ника ти е кадемлийски против уроки
даже ми разправа - гледаш ли бе гледаш ли - тва не е железен, ами златен subzero,
понеже е вложил у макции у флотационната фабрика, а ние кво да кажеме с попа, нали почитаме светиите та ни беха поканили да видиме как празнуват у холдинга -MwSE за празника Йоанов, /тва на Milky Way Stock Exchange
/ там за Йоана по три деня го празнуват subzero, там времето е друго, а нощ изобщо нема, през свети празници сички слънца светат и нема тъмно нема празно - почти сичко слънчасва
тия сичкото злато са го обърнали на живак, там живака - по скъп от златото
тва понеже от живака са направили хапчета дето съживяват, а и всекакви метали от него прават
но викам стига толкоз сме ги гледали тея чудесии големо куче - да си ходиме на MSE, че там сме си свикнали
не сме я дорасли да я караме на живак
Коментар
-
Предлагам на вниманието Ви следните 10 акции по реда на тяхното изтегляне от сферата на БФБ :-)
Химимпорт - 10 т.
Еврохолд България АД (EUBG) - 9 т.
Каолин АД (KAO) - 8 т.
Eнемона - 7 т.
Синергон Холдинг АД (PETHL) - 6 т.
Стара планина Холд АД (CENHL) - 5 т.
GAZ - 4 т.
Албена - 3 т.
ЗД Евроинс АД (EURINS) - 2 т.
Топливо АД (TOPL) - 1 т.
Бягайте далече от този портфейл. Препоръка е.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от съни(тя)HDPAT IHLBL MOSTS GAZ LOMSKO EURINS ODES MOMKR ENE POLIM
BILBORD ELHIM HIDPN BSTR TOPL CHIM ERH MONBAT ZHBG KRS
...както съм почнала, мога да изредя борсовия пазар)))
4udesni pozcii si izbroila sunny!pojelavam ti da imash po mnogo ot tezi, koito nai-mnogo otgovarqt na tvoite interesi i prioriteti!
Коментар
-
Аз ще предложа дружества от 3 отрасъла , които смятам ще са най-добре развеващите се през настоящата година , а имено дружества свързани с работа по инфраструктурни проекти , енергоремонтни дейности и дружества инвестиращи в земеделска земя.Та в този ред на мисли-
1-HDPAT
2-MOSTS
3-TRACE
4-KDN
5-ERH
6-ENE
7-ALOFMI
8-ELARG
9-ATERA
10-VIPOM
Коментар
Коментар