IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Класация на потребителите за дружества на 2008 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от оптимистка
    давайте резултати че изгарям от любопитство ( много съм любопитна но такава ми е природата)(направо ме тресе)
    Кви резултати Мариян още не е отворил л.с. а трябва и да ги сметне !!!

Коментар

• давайте резултати че изгарям от любопитство ( много съм любопитна но такава ми е природата)(направо ме тресе)

Коментар

• Казах ти, кое ми е интересно )

Коментар

• не съм си писал доходност за 2007, но ако те интересува ей сега ще ги сметна точно за интервал от 1 г. ако желаеш разбира се

Коментар

• Мисля, че ти беше над 300% доходността за 2007 г., та затова ми е интересно играч с възможности като теб, на кои позиции залага )

Коментар

• що не питаш и Мариян да ти каже кога съм я пуснал да поразследваш малко апропо ще ми кажеш ли каква ми е доходността, че съм си забравил некъде елката и немога да я сметна /но па щом те дразни нема да ти пишеме, спокойно макар че у темата за доходностите не съм щракал , неможеме да се мериме с тебе на доходност Инвесторе затва по-убаво да не пишеме да не ни удари комплекса за малоценност/

Коментар

• Щото си от тези дето се се крият, ама като поскъпне някое дружество, си първи в писането, отделно се хвалиш каква доходност имаш, пък дай и нас по-неопитните да прихванем нещо от теб )))

Коментар

• не я пуснах явно, за да не те разочаровам, понеже немам газ

Коментар

• Ветре, пусна ли класация?

Коментар

• MSE - Mars Stock Exchange, 2589563 Grand Mars Canyon blvd., Mars, Solar System.

Най-бързо развиващия се фондов пазар в Галактиката. Истина е. ...
                      Еха SubZero, кое си е верно, верно си е а големото куче ни за миг не се е усамнил че ника ти е кадемлийски против уроки даже ми разправа - гледаш ли бе гледаш ли - тва не е железен, ами златен subzero, понеже е вложил у макции у флотационната фабрика, а ние кво да кажеме с попа, нали почитаме светиите та ни беха поканили да видиме как празнуват у холдинга -MwSE за празника Йоанов, /тва на Milky Way Stock Exchange/ там за Йоана по три деня го празнуват subzero, там времето е друго, а нощ изобщо нема, през свети празници сички слънца светат и нема тъмно нема празно - почти сичко слънчасва тия сичкото злато са го обърнали на живак, там живака - по скъп от златото тва понеже от живака са направили хапчета дето съживяват, а и всекакви метали от него прават но викам стига толкоз сме ги гледали тея чудесии големо куче - да си ходиме на MSE, че там сме си свикнали не сме я дорасли да я караме на живак

Коментар

• Предлагам на вниманието Ви следните 10 акции по реда на тяхното изтегляне от сферата на БФБ :-)

Химимпорт - 10 т.
                        Еврохолд България АД (EUBG) - 9 т.
                        Каолин АД (KAO) - 8 т.
                        Eнемона - 7 т.
                        Синергон Холдинг АД (PETHL) - 6 т.
                        Стара планина Холд АД (CENHL) - 5 т.
                        GAZ - 4 т.
                        Албена - 3 т.
                        ЗД Евроинс АД (EURINS) - 2 т.
                        Топливо АД (TOPL) - 1 т.

Бягайте далече от този портфейл. Препоръка е.
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                          HDPAT IHLBL MOSTS GAZ LOMSKO EURINS ODES MOMKR ENE POLIM

BILBORD ELHIM HIDPN BSTR TOPL CHIM ERH MONBAT ZHBG KRS

...както съм почнала, мога да изредя борсовия пазар)))
                          hhhmmmmm.... kakvo zavidno pripokrivane sus suduranieto na moq portfeil!

4udesni pozcii si izbroila sunny! pojelavam ti da imash po mnogo ot tezi, koito nai-mnogo otgovarqt na tvoite interesi i prioriteti!

Коментар

• 1.TRACE
                            2.ELTOS
                            3.ENE
                            4.EUBG
                            5.CHIM
                            6.ZHBG
                            7.MONBAT

Айде стига толкоз,това са моите фаворити за 2008г

Коментар

• 1. CENHL
                              2. HDPAT
                              3. EUBG
                              4. MONBAT
                              5. HVAR
                              6. KTEX
                              7. TICHA
                              8. ELTOS
                              9. CHIM
                              10. IHBL
                              Не е препоръка!

Коментар

• Аз ще предложа дружества от 3 отрасъла , които смятам ще са най-добре развеващите се през настоящата година , а имено дружества свързани с работа по инфраструктурни проекти , енергоремонтни дейности и дружества инвестиращи в земеделска земя.Та в този ред на мисли-

1-HDPAT
                                2-MOSTS
                                3-TRACE
                                4-KDN
                                5-ERH
                                6-ENE
                                7-ALOFMI
                                8-ELARG
                                9-ATERA
                                10-VIPOM

Коментар

Working...