IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Класация на потребителите за дружества на 2008 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    е сори - сбъркал съм с 10% в мойта прогоза за близост на анкетата с тази на мениджърите
    все пак subzero, предпочитам тази на мениджърите
    Аз също, макар че HIDPN /в 10-ката на "хилядниците"/ ми е слабост.

Коментар

• е сори - сбъркал съм с 10% в мойта прогоза за близост на анкетата с тази на мениджърите
      все пак subzero, предпочитам тази на мениджърите

Коментар

• [/quote]е как какви коментари.
        коментара е ясен: HIDPN е в десетката
        Честито

Bobi, mnogo qsno, che ste e v 10-kata

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
          Първоначално изпратено от съни(тя)
          Оптимистке, твоята прогноза нали почти съвпада с тази от анализаторската на "Капитал", защо се изнервяш за ...една почти поставена на ..."забавление", както спомена и Вятъра, прогноза)))
          80% ще се припоркрие,не повече.Но Капитала си е Капиталкаквото и да значи това.Некви преносни значения имаше тва за капитала,ама що пък,мой и да не преносно

както и бях казала Давид срещу Голиат защото залога наистина е огромен

КАЗАХ

Коментар

• е как какви коментари.
            коментара е ясен: HIDPN е в десетката
            Честито

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
              subzero, не съм видял резултата мойта прогноза е за 68% съвпадение с мениджърите
              На главната страница е резултата, но като съвпадение е точно 80%. Без да вземам предвид местата на отделните дружества в двете класации. Става много сложно така.

Коментар

• subzero, не съм видял резултата мойта прогноза е за 68% съвпадение с мениджърите

Коментар

• Ха, интересно стана май!?

http://www.investor.bg/?id=58949

И сега какво? Нали уж класацията на Капитал беше "поръчкова", за да могат фондовете да си разкарат акциите? Разликата в първата десятка се оказа в две дружества - Корпоративна и Билборд, заместени от Каолин и Оргахим. Да не говорим, че дори местата на компаниите в двете класации са почти еднакви.

Явно е станало така, че или същите "фондове" са гласували /платили / в Инвестор, или всичко си е както трябва да бъде, като изключим параноята, обхванала някои форумци...

Нещо няма коментари, а са минали 20 минути от публикуването на резултата от анкетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Оптимистке, твоята прогноза нали почти съвпада с тази от анализаторската на "Капитал", защо се изнервяш за ...една почти поставена на ..."забавление", както спомена и Вятъра, прогноза)))
                    80% ще се припоркрие,не повече.Но Капитала си е Капиталкаквото и да значи това.Некви преносни значения имаше тва за капитала,ама що пък,мой и да не преносно

както и бях казала Давид срещу Голиат защото залога наистина е огромен

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                      .................... култовата селекция
                      Това беше яко!
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Оптимистке, твоята прогноза нали почти съвпада с тази от анализаторската на "Капитал", защо се изнервяш за ...една почти поставена на ..."забавление", както спомена и Вятъра, прогноза)))

Коментар

• Не преди целия staff на Investor.BG да накупи достатъчно от култовата селекция

Коментар

• Оптимистка, netware5 нали каза - залога е огромен, та петък след работа, че да няма сътресения на Азиатските пазари, поне ще имаме повод за пиене от ранния следобед на уикенда .

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
                              давайте резултати че изгарям от любопитство ( много съм любопитна но такава ми е природата)(направо ме тресе)

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
                                Странно племе има в този форум
                                Не е само във форума. В държавата е )))

Коментар

Working...
                                X