If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[/quote]е как какви коментари.
коментара е ясен: HIDPN е в десетката
Честито
Bobi, mnogo qsno, che ste e v 10-kata
Коментар
оптимистка
Първоначално изпратено от оптимистка
Първоначално изпратено от съни(тя)
Оптимистке, твоята прогноза нали почти съвпада с тази от анализаторската на "Капитал", защо се изнервяш за ...една почти поставена на ..."забавление", както спомена и Вятъра, прогноза)))
80% ще се припоркрие,не повече.Но Капитала си е Капиталкаквото и да значи това.Некви преносни значения имаше тва за капитала,ама що пък,мой и да не преносно
както и бях казала Давид срещу Голиат защото залога наистина е огромен
КАЗАХ
Коментар
Bobi75
е как какви коментари.
коментара е ясен: HIDPN е в десетката
Честито
subzero, не съм видял резултата мойта прогноза е за 68% съвпадение с мениджърите
На главната страница е резултата, но като съвпадение е точно 80%. Без да вземам предвид местата на отделните дружества в двете класации. Става много сложно така.
И сега какво? Нали уж класацията на Капитал беше "поръчкова", за да могат фондовете да си разкарат акциите? Разликата в първата десятка се оказа в две дружества - Корпоративна и Билборд, заместени от Каолин и Оргахим. Да не говорим, че дори местата на компаниите в двете класации са почти еднакви.
Явно е станало така, че или същите "фондове" са гласували /платили / в Инвестор, или всичко си е както трябва да бъде, като изключим параноята, обхванала някои форумци...
Нещо няма коментари, а са минали 20 минути от публикуването на резултата от анкетата.
Коментар
оптимистка
Първоначално изпратено от съни(тя)
Оптимистке, твоята прогноза нали почти съвпада с тази от анализаторската на "Капитал", защо се изнервяш за ...една почти поставена на ..."забавление", както спомена и Вятъра, прогноза)))
80% ще се припоркрие,не повече.Но Капитала си е Капиталкаквото и да значи това.Некви преносни значения имаше тва за капитала,ама що пък,мой и да не преносно
както и бях казала Давид срещу Голиат защото залога наистина е огромен
Оптимистка, netware5 нали каза - залога е огромен, та петък след работа, че да няма сътресения на Азиатските пазари, поне ще имаме повод за пиене от ранния следобед на уикенда .
Коментар
оптимистка
Първоначално изпратено от оптимистка
давайте резултати че изгарям от любопитство ( много съм любопитна но такава ми е природата)(направо ме тресе)
Коментар