If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В БФБ-София АД е постъпила следната информация относно публикуването на класацията на форума на Investor.bg /IFOPATT/
Като взехме предвид огромния интерес на инвестиционната общност към класацията както и сериозното влияние, което може да окаже на цените на акциите, Ви уведомяване, че класацията ще бъде огласена на 11.01.2007 (петък) след края на борсовата сесия. По този начин инвеститорите ще могат да спокойно да осмислят резултатите и ще се избегнат резки колебания в цените на акциите.
В БФБ-София АД е постъпила следната информация относно публикуването на класацията на форума на Investor.bg /IFOPATT/
Като взехме предвид огромния интерес на инвестиционната общност към класацията както и сериозното влияние, което може да окаже на цените на акциите, Ви уведомяване, че класацията ще бъде огласена на 11.01.2007 (петък) след края на борсовата сесия. По този начин инвеститорите ще могат да спокойно да осмислят резултатите и ще се избегнат резки колебания в цените на акциите.
:-) Ну заяц, погоди!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Странно племе има в този форум зад всичко виждат конспирация интересно ми е дори и някои да манипулира анкета може ли това да промени хода на пазара...а някои други с над 10000 мнения изписани тук вярват че с едно писание на някой си от елана пазара на БФБ изпадна в три месечна корекция та повлече със себеси и всички световни пазари.
Майки, инвестицията трябва да се защитава по всички фронтове и теми
Нямам коментари и съмнения относно стремежа към обективност, обаче нали се сещаш, че ако данните и обработката на резултатите не са публични и примерно Investor.BG е сред 10-те, никой няма да повярва, че Мариян няма сестра
Еми аз примерно съм поставил IBG на 3-о място в мойта класация Съмнявам се обаче да стигне до десетката Не са чак толкова много оптимистите по тази позиция като мен си мисля
Нямам коментари и съмнения относно стремежа към обективност, обаче нали се сещаш, че ако данните и обработката на резултатите не са публични и примерно Investor.BG е сред 10-те, никой няма да повярва, че Мариян няма сестра
никак не се притеснявам че може да има манипулация даже смятам че и Investor не се притеснява ами поскоро е любопитен да види некои предложения Инвесторе, само да свърша една работа, която току що ми изскочи и после ако искаш може да ти напиша квото помна на лс, да си спокоен, по принцип и не съм ги вземал на сериозно дружествата а по скоро на майтап, така че не влагам у тая работа некакво особено значение, забелезал съм че добре се справям с кеша, когато е по-мобилен и с прецизна игра на заслужаващите IPOта и цена/презапис, така че специално мойта доходност не е получена от холд енд бай стратегията /като при Импа примерно/ и не вервам че който и да е порфейл с 10 дружества може да е пъти по-доходен от друг некой що-годе разумен вариант споко, петрола може тая година да стигне според мен 130 - 150 долара, така че с GAZ нема страшно /немам газ, но нема гаранция, че нема да имам споко/
Коментар