IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Класация на потребителите за дружества на 2008 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alhimik
    Оптимистка друго имах в предвид. Виж текста и местата. Ако Еврохолд е на второ място, а веднага след него Пътищата, то излиза че Химимпорт и Монбат са съответно на четвърто и пето място, а не на трето и четвърто както е написано
    Извинявам се,май и аз сбърках в бързината.Прав си за четвърто и пето място

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      хахахаха, Инвесторр, нещо такова....ама виж и Газ има 10т. ))
      познай от кого са

Коментар

• Май и аз не виждам точки от мойта класация!!!Не е проблем!!

Коментар

• хахахаха, Инвесторр, нещо такова....ама виж и Газ има 10т. ))

Коментар

• Оптимистка друго имах в предвид. Виж текста и местата. Ако Еврохолд е на второ място, а веднага след него Пътищата, то излиза че Химимпорт и Монбат са съответно на четвърто и пето място, а не на трето и четвърто както е написано

Коментар

• Ее, Съни, яд ме е, че така са ощетили твоите Мостчета ) Как не ги е срам от Инвестора ))))??

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
                Първоначално изпратено от оптимистка
                Първоначално изпратено от съни(тя)
                Оптимистке, твоята прогноза нали почти съвпада с тази от анализаторската на "Капитал", защо се изнервяш за ...една почти поставена на ..."забавление", както спомена и Вятъра, прогноза)))
                80% ще се припоркрие,не повече.Но Капитала си е Капиталкаквото и да значи това.Некви преносни значения имаше тва за капитала,ама що пък,мой и да не преносно

както и бях казала Давид срещу Голиат защото залога наистина е огромен

КАЗАХ
                БРАВО)) Респект))

Хубава класация.Малко странно, в общата са намерили място и дружества, които не са на борсата, не е ясно, даже по-скоро е ясноче няма да се листнат(Главболгарстрой и Булгаргаз)

А в тази втората, на участниците с над 1000 мнения, моите точки за Мостстрой не са взети под внимание - иначе виждам при Боби, че е на 5 място - нещо като 6т., а при мен на 3-то - 8т.(а в класацията мостчето има 10т.)
                Нищо де, здраве да е)))

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Своите оценки дадоха 44 участници във форума, от които 34 предпочетоха да останат анонимни, изпращайки класацията с топ 10 дружества на електронна поща. Останалите публикуваха отговорите си в тема във форума.
                  Тук нещо не ми е ясно. Аз си пратих отговорите на ЛС и не съм анонимен, т.е. официално изразявам съгласие да бъде публикувана прогнозата ми. Не исках да я пиша във форума за да не влияя по време на гласуването. Затова и препоръчах другите да направят същото.

Марияне, моля те да се изясниш малко по-точно относно анонимността. Ако тези 34 души са наистина анонимни (щот по е-маил е така, само ЛС или публикация във форума гарантира кой е участника) то анкетата не е много читава.
                  Може ли нещо да не е ясно на един ядрен физик

Който е пратил лично съобщение или мейлче вероятно не е искал да си показва прогнозата във форума(всякакви лични съображения или опасения.Все пак говорим за хора с по над 1000 мнения.Моите уважения )
                  Който иска нека сега покаже личната си класация

пп
                  интересна ми е твоята класация и по-точно мястото на Монбат в нея

Коментар

• Тази класация на потребителите /не знам защо са наречени така/, затвърди впечатлението ми, че пазарът се движи от психологическата категория "овце" и тяхното стадно поведение, както и извода, че изброените едни и същи акции, са за strong sell по някое време през 2008 г., като покупката им, по което и да е време на 2008 г. е рискована постъпка )

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Хидрото в 10-ката ?!?! И като знам че двама от най-големите му фенове не сме гласували
                      аз също не я сложих в десетката, щото не смея да се надявам, че една толкова неликвидна акция ще повтори растежа от 2007

не че имам нещо против де, тъй като се наблюдава сред моите 5 броя акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik
                        "На второ място в общата класация е Еврохолд България с 231 точки, следван от Холдинг Пътища със 199 точки. На трето и четвърто място са Химимпорт и Монбат."
                        Марияне, би ли оправил това недоразумение ? Явно е от бързането

след 1 година ще стане ясно кое е поскъпнало повече Еврохолд или Пътищата

пп
                        добре е да имаш и от двете,но от едното повече от другото

ппп
                        Монбат е на добро място,но да се очаква да поскъпне отново с толкова колкото миналата година е......

Коментар

• Zasto ne glasuva Graham ....

Коментар

• Хидрото в 10-ката ?!?! И като знам че двама от най-големите му фенове не сме гласували
                            Life won't wait for you.

Коментар

• "На второ място в общата класация е Еврохолд България с 231 точки, следван от Холдинг Пътища със 199 точки. На трето и четвърто място са Химимпорт и Монбат."
                              Марияне, би ли оправил това недоразумение ? Явно е от бързането

Коментар

• Своите оценки дадоха 44 участници във форума, от които 34 предпочетоха да останат анонимни, изпращайки класацията с топ 10 дружества на електронна поща. Останалите публикуваха отговорите си в тема във форума.
                                Тук нещо не ми е ясно. Аз си пратих отговорите на ЛС и не съм анонимен, т.е. официално изразявам съгласие да бъде публикувана прогнозата ми. Не исках да я пиша във форума за да не влияя по време на гласуването. Затова и препоръчах другите да направят същото.

Марияне, моля те да се изясниш малко по-точно относно анонимността. Ако тези 34 души са наистина анонимни (щот по е-маил е така, само ЛС или публикация във форума гарантира кой е участника) то анкетата не е много читава.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X