IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Класация на потребителите за дружества на 2008 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това са моите фаворити:

1. ENE - 10 точки т.н.
    2. EUBG
    3. CHIM
    4. MONBAT
    5. HDPAT
    6. KAO
    7. TRACE
    8. IHLBL
    9. PIB
    10. ORGH

Защо говорите от чуждо име само не мога да разбера...ако някой има желание да си изкаже мнението и да си даде позициите и сам може да го направи...напоследък форума стана бит пазар и махленски клюкарник.
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      Първоначално изпратено от Investorrr
      Франки е финансово грамотно момче, не вярвам на първо място да тури ХДПАТ )
      ха ха ахахааа, бива си те)))
      знаеш ли колко народ и фондове ...отписа току-що)))

Оптимистке)май, се радваш повече на провокацията, няма лошо))Поздрави)
      Би ли споделила защо според теб Оргахим тази година е заслужило 4-то място в твоята класация?
      Беше опит за шега.Извинявай ако съм те засегнала.

Относно Оргахим.Очаквам запазване на темпа на растеж на печалбата,дори ръст.Добрата конюнктура също е фактор от голямо значение.
      Листването на Лакпром ще отприщи(буквално)добри новини около Оргахим.
      Няма да казвам и колко пъти очаквам презаписване на Лакпром,но определено цената на Оргахим след това няма да е същата.(Тук само да вметна,според теб,каква е вероятността ХДПАТ и МОСТС да бяха направили това което направиха миналата година,ако ТРЕЙС не бе изявил желание да се листне на борсата!!!)
      А и 2008 година ми се струва добра за един дългоочакван сплит.

Лично мнение,вероятно съм в голяма грешка в пътя си на разсъждение,но все пак реших че е любезно да ти отговоря на въпроса.

пп
      с интерес очаквам да видя твоята класация,пък била и само топ 5

Коментар

• Инвестор, Холдинг Варна е най-модерното и с най-френдли настроения мениджмънт.И последното им увеличение го доказа - добра цена, но за кого...
        Зарежи ги пътищата, направо ще фалират с тия инвестиции в активи ...за дейността...пък...пред нея никакви перспективи))

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
          Съни, вярно ли, че Мостстрой е фаворитът ти за поскъпване през 2008 г. с 10 точки в твоята клaсация, а??

oburkal si se Investorrr

pri neq LOMSKO e favorita!
          ina4e durji nqkolko MOST za cvqt!

Коментар

Би ли споделила защо според теб Оргахим тази година е заслужило 4-то място в твоята класация?
            Ами, Съни, според мен, ако ХДПАТ беше нормално и модерно дружество, трябваше да направи като ХВАР, и в период на експанзия да не трупа задължения, на които да плаща лихви, а да набере собствен капитал през борсата, от което в акционерната структура на дружеството да влязат читави акционери и свежи пари, които да заемат голяма част от дела на пасивните акционери от масовата приватизация ) А, сега, ХДПАТ изглежда супер задлъжняло, което не е нормално според мен )

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Investorrr разбрах , само ние с теб нямаме EUBG , затова предлагам утре да се коригираме и да влезем за да не сме капо..............
              Нищо срещу акцията.
              На 3 лв., влизам здраво ))

Коментар

Коментар

• Investorrr разбрах , само ние с теб нямаме EUBG , затова предлагам утре да се коригираме и да влезем за да не сме капо..............
                  Нищо срещу акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
                    Според мен, по-интересно е, класацията да е явна ) Примерно, Коле, интересно ми кои са твоите фаворити , както и на Съни, на Франки4фингерс, на Оператора особено, на Боби75, както и на други )

пп
                    питай за други инвесторрре
                    Интересни са ми позициите на Пепи, от 4 до 10 позиция ) За 1-3 място знам, кои са му )

Коментар

Според мен, по-интересно е, класацията да е явна ) Примерно, Коле, интересно ми кои са твоите фаворити , както и на Съни, на Франки4фингерс, на Оператора особено, на Боби75, както и на други )
                      Nikola-КАО
                      съни(тя)- МОСТСТРОЙ
                      Франки-ХДПАТ
                      Оператора-МОНБАТ
                      БОБИ 75 - ХДПАТ

пп

Ей така си пиша,не ми обръщайте внимание

ппп
                      zarco,впечатлена съм!
                      Глупости КАО. Преди КАО ще поставя 4 акции тоест на 5то место. Това, че пиша там не значи нищо. Просто там хората имат поне малко хабер от финанси и става готина дискусия и дискусията не се изчерпва с ЯХУУУ, ПОТЕГЛЯМЕ, СТРОИМ МОСТОВЕ И ТН..........

Коментар

• Съни, вярно ли, че Мостстрой е фаворитът ти за поскъпване през 2008 г. с 10 точки в твоята клaсация, а??

Коментар

Nikola-КАО
                          съни(тя)- МОСТСТРОЙ
                          Франки-ХДПАТ
                          Оператора-МОНБАТ
                          БОБИ 75 - ХДПАТ

пп

Коментар

Nikola-КАО
                            съни(тя)- МОСТСТРОЙ
                            Франки-ХДПАТ
                            Оператора-МОНБАТ
                            БОБИ 75 - ХДПАТ

пп

ппп
                            zarco,впечатлена съм!

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
                              Абе какво пействате, като невиждали не разбрахте ли че класацията е анонимна? Какво си рекламирате акциите?
                              ти пък откога си привърженик на....Анонимността))))
                              Да, бе, дай да се правим на много важни и потайни, да не ни види, някой на кои фаворити залагаме, иначе, като се покачи някоя акция всеки се надпреварва, кой по-първи да пише в темата й, ама иначе предварително, никой не иска да дава публично прогнози ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Абе какво пействате, като невиждали не разбрахте ли че класацията е анонимна? Какво си рекламирате акциите?
                                ти пък откога си привърженик на....Анонимността))))

Зарко, супер дружества) на първата десятка какъв потенциал мислиш, че ще има през 2008-ма?

Коментар

Working...
                                X