Първоначално изпратено от zlata lamia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бихте ли доверили парите си на Allianz след спада днес?
Collapse
X
-
Агрегирана структура на активите на КИС към 30.09.2007 г.
Общо активи по баланс: 905 302 335 лв.
Парични средства: 24.27%
Облигации: 10.12%
Чуждестранни ЦК: 6.22%
Капиталови ЦК – БГ: 55.70%
Източник: КФН
http://www.fsc.bg/fsc_page.asp?v=22
Коментар
-
Прав си,Пес! За КД сьм на 100% сьгласен(пове4ето от тях са авсолютен вьздух)! Публиката е инвестирала в тях около 1 милиард лева(по-голямата 4аст от тях на високи нива- с натрупана ве4е доходност от 80%,100% и пове4е)!4ака ги голяма тесла-ще бьдат обрани до шушка! Не,Пес,не сьм параноик-по-скоро сьм предпазлив! По-добре да ме мразят,отколкото да си загубят парите! Алианц изтеглиха 30-40 милиона и вси4ки ревнаха! Ако утре други изтеглят от пазара 100 милиона ще има и крьв в сополите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от InvestorrrНека да продават дяловете си в Бенчмарк и Райфайзен - според мен са слаби фондове, но защо продават и дяловете си в Стандарт, примерно) И защо го правят едновременно
)
Написаното от мен не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katТези от Алианц винаги са били тъпаци, я дайте да разберем, банката ли има ликвидни проблеми, готвят се да си възвърнат ИХЛБ, щото нали ТИМ им изкупиха правата, в последните 3 мин. на акциона, или от техните пен. фондове, парите на вложителите ще заминават за др. пенсионни фондове, и все пак не забравяйте , че техния Бос Д. Ж. си е старо ченге, ДС и пр.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от InvestorrrНека да продават дяловете си в Бенчмарк и Райфайзен - според мен са слаби фондове, но защо продават и дяловете си в Стандарт, примерно) И защо го правят едновременно
)
Коментар
-
Aбе ламьо, много си параноична :lol:
Аз пък бих си доверил парите на Алианц, макар и с някои уговорки. Но НЕ бих го направил в КД и всичките подобни дружества, които веднага се разпискаха, че Алианц си е дръпнала парите от тях. Вижте БенчМарк колко културно го казаха - "Имаме голям клиент, който е пожелал да си изтегли средствата".
Коментар
-
Тези от Алианц винаги са били тъпаци, я дайте да разберем, банката ли има ликвидни проблеми, готвят се да си възвърнат ИХЛБ, щото нали ТИМ им изкупиха правата, в последните 3 мин. на акциона, или от техните пен. фондове, парите на вложителите ще заминават за др. пенсионни фондове, и все пак не забравяйте , че техния Бос Д. Ж. си е старо ченге, ДС и пр.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Дефицит по текущата сметка за 2007-20%.Тенденция за 2008-НАГОРЕ до 24-25%! Инфлация за 2007-около 13%.Тенденция за 2008-НАГОРЕ до 18-20%!Преки инвестиции за2007-около 5 милиарда евро/една трета в недвижими имоти/.Тенденция за2008-НАДОЛУ до около 3-3.5 милиарда евро/оптимисти4на прогноза/.Недвижими имоти-срив вьв САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ИСПАНИЯ,ИРЛАНДИЯ през 2007! БЬЛГАРИЯ и Балтииските страни- засегнати през 2008! Солидна задльжнялост на населението и фирмите- 60% рьст на кредитите до декември 2007! ИДЕАЛ СТАНДАРТ,НОВАТОР,производителите на КАЛИАКРА и др напуснаха страната! Би4и тренд на БФБ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ/ СОФИКС нараства близо 20 ПЬТИ/! През 2008 консолидация и вьзможен срив! Увели4аване на лошите кредити през 2008,лихвите НАГОРЕ-фалити на домакинства! И ВИЕ ОБВИНЯВАТЕ АЛИАНЦ 4Е ПАЗИ ПАРИТЕ НА ХОРАТА/ВАШИТЕ СЬЩО/?!
Коментар
Коментар