IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бихте ли доверили парите си на Allianz след спада днес?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    ИДЕАЛ СТАНДАРТ,НОВАТОР,производителите на КАЛИАКРА и др напуснаха страната!
    ти луд ли си?? Идеал стандарт си смениха само собственика, нямат и намерение да се изнасят от страната.

Коментар

• и кой идиот е поставил въпросите горе. Що няма отговор - да бих им се доверил?????

Коментар

• И аз мисля, че постърпиха правилно. Аз лично съм излязъл от всичко и е логично и те да направят същото с парите, които са им доверени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
          Bonkin vi preeba vsichkite
          Кои беше този , защото не се сещам ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
            O4AKVAM GNEVNITE VI REAKCII,NO 6TE VI KAJA KAKVO MISLIA!HVALA NA ALIANZ,4E KE6IRAT V TOZI MOMENT!DALI ALIANZ SA VIDIALI NE6TO,KOETO VIE NE STE VIDELI?[/list]
            Spokoino vsichki shte go vidim v nachaloto na sledvashtata godina.

Коментар

• Bonkin vi preeba vsichkite

Коментар

• Агрегирана структура на активите на КИС към 30.09.2007 г.

Общо активи по баланс: 905 302 335 лв.

Парични средства: 24.27%
                Облигации: 10.12%
                Чуждестранни ЦК: 6.22%
                Капиталови ЦК – БГ: 55.70%

Източник: КФН
                http://www.fsc.bg/fsc_page.asp?v=22

Коментар

• Прав си,Пес! За КД сьм на 100% сьгласен(пове4ето от тях са авсолютен вьздух)! Публиката е инвестирала в тях около 1 милиард лева(по-голямата 4аст от тях на високи нива- с натрупана ве4е доходност от 80%,100% и пове4е)!4ака ги голяма тесла-ще бьдат обрани до шушка! Не,Пес,не сьм параноик-по-скоро сьм предпазлив! По-добре да ме мразят,отколкото да си загубят парите! Алианц изтеглиха 30-40 милиона и вси4ки ревнаха! Ако утре други изтеглят от пазара 100 милиона ще има и крьв в сополите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                    Първоначално изпратено от Investorrr
                    Нека да продават дяловете си в Бенчмарк и Райфайзен - според мен са слаби фондове, но защо продават и дяловете си в Стандарт, примерно ) И защо го правят едновременно )
                    Това не трябваше ли да е в темата за Бисери и вицове
                    Investorrr, да не те е полазил някой вирус. Искрено се притеснявам за здравето ти. Стандарт?
                    Написаното от мен не е препоръка за покупко-продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat
                      Тези от Алианц винаги са били тъпаци, я дайте да разберем, банката ли има ликвидни проблеми, готвят се да си възвърнат ИХЛБ, щото нали ТИМ им изкупиха правата, в последните 3 мин. на акциона, или от техните пен. фондове, парите на вложителите ще заминават за др. пенсионни фондове, и все пак не забравяйте , че техния Бос Д. Ж. си е старо ченге, ДС и пр.
                      тапаци са защото си дръпнаха парите хората така ли? Ами ти като си умен, надявам се си пълнил когато софикс беше на 1960 точки и още стискаш. Нали знаеш, кой е трън в очите на хората винаги? Най-добрите пич, защото човешката злоба е заложена във всеки един индивид. Айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                        Нека да продават дяловете си в Бенчмарк и Райфайзен - според мен са слаби фондове, но защо продават и дяловете си в Стандарт, примерно ) И защо го правят едновременно )
                        Това не трябваше ли да е в темата за Бисери и вицове

Коментар

• Aбе ламьо, много си параноична :lol:
                          Аз пък бих си доверил парите на Алианц, макар и с някои уговорки. Но НЕ бих го направил в КД и всичките подобни дружества, които веднага се разпискаха, че Алианц си е дръпнала парите от тях. Вижте БенчМарк колко културно го казаха - "Имаме голям клиент, който е пожелал да си изтегли средствата".

Коментар

• Тези от Алианц винаги са били тъпаци, я дайте да разберем, банката ли има ликвидни проблеми, готвят се да си възвърнат ИХЛБ, щото нали ТИМ им изкупиха правата, в последните 3 мин. на акциона, или от техните пен. фондове, парите на вложителите ще заминават за др. пенсионни фондове, и все пак не забравяйте , че техния Бос Д. Ж. си е старо ченге, ДС и пр.
                            Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Дефицит по текущата сметка за 2007-20%.Тенденция за 2008-НАГОРЕ до 24-25%! Инфлация за 2007-около 13%.Тенденция за 2008-НАГОРЕ до 18-20%!Преки инвестиции за2007-около 5 милиарда евро/една трета в недвижими имоти/.Тенденция за2008-НАДОЛУ до около 3-3.5 милиарда евро/оптимисти4на прогноза/.Недвижими имоти-срив вьв САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ИСПАНИЯ,ИРЛАНДИЯ през 2007! БЬЛГАРИЯ и Балтииските страни- засегнати през 2008! Солидна задльжнялост на населението и фирмите- 60% рьст на кредитите до декември 2007! ИДЕАЛ СТАНДАРТ,НОВАТОР,производителите на КАЛИАКРА и др напуснаха страната! Би4и тренд на БФБ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ/ СОФИКС нараства близо 20 ПЬТИ/! През 2008 консолидация и вьзможен срив! Увели4аване на лошите кредити през 2008,лихвите НАГОРЕ-фалити на домакинства! И ВИЕ ОБВИНЯВАТЕ АЛИАНЦ 4Е ПАЗИ ПАРИТЕ НА ХОРАТА/ВАШИТЕ СЬЩО/?!

Коментар

• Нека да продават дяловете си в Бенчмарк и Райфайзен - според мен са слаби фондове, но защо продават и дяловете си в Стандарт, примерно ) И защо го правят едновременно )

Коментар

Working...
                                X