IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно манипулаторите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• spirit, аз тмата в която съм писал съм я прочел, ама ти прочети какво съм писал в поста - хайде със здраве - приемам че направи неумишлен опит за манипулация ;-)
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Аааа,и при ерекция има манипулатори!!!Кажи ги Пепи!!!

Коментар

• Не знам какво целят посочените без(личности), дали някакви реални финансови интереси, или просто страдат от лека форма на параноя, но действително ги има и те много добре знаят кои са. Съгласен съм, че всеки има право на мнение, без оглед на мотивите. Но катастрофични твърдения от сорта на : "...още нищо не сте видели...", "Тепърва предстоят наводненията..." и подобни лозунги плод на трескави мозъци не може да бъдат взимани насериозно.

1.За съжаление със сигурност подобни непрекъснати бръщолевения влиаят на по-неинформирани и плахи инвеститори, със сигурност.
        Просто защото така работи психиката, тя попива инфо от всякакъв характер, до момента в който количеството поета информация не приеме формата на смътно убеждение или умозаключение. В случая, когато апокалиптичните изказвания са подкрепени с реална корекция на пазара, предполагам че много инвеститори изживяват същински ужас четейки мненията на съответните без(личности).
        2. Второто нещо което ме притеснява е, че се налага действително да им обърнем вниманието от което ТЕ така се нуждаят, ако щете дори и със отварянето на подобна тема като тази.

и...

Все пак има и известен баланс в цялата картинка...Когато биковете бяха на ход имаше мнения, които далеч надхвърляха здравословния оптимизъм...ама много далеч :-).
        Та сега и обратното.
        Е на мен лично бичото време ми харесва повече, смятам да го дочакам :-!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
          Първоначално изпратено от spiritt
          Първоначално изпратено от kif
          Дедо, вече е доказано и то в съда, че въз основа на този форум се взимат инвестиционни решения и то дори на високо ниво - делото покрай JK - така че спора ти с Боби е неуместен.

иначе знам Хакинен кого визира - той е всеоб любимец - той поне вече не се крие - чака EUBG на 3 лв. и CHIM на 10

Положителното в случая е че дори и той започна да отчита някой положителни неща от развитието и леко си завиши таргета при двете компании
          Аз не виждам какво лошо има човекът да чака такива нива на въпросните компании. При условие че ги помним сравнително скоро. В друга тема чакат квадратния метър да стигне 200евро и какво? Манипулатори ли са?
          ако ми посочиш точното място в моя пост където пише думата манипулатор - ще те черпя, защото един вид и ти вършиш манипулация в момента ама не се осъзнаваш ;-)
          Прочети темата каква е и виж какво си написал.

Коментар

• Re: Относно манипулаторите

Първоначално изпратено от Bobi75
            Наблюдавам и не само аз доста интересни похвати за манипулиране на поведението на форумците тук.

Новопоявили се никове с 10-20 поста и някои други се проявяват като експерти по пазара и се опитват да всяват паника на принципа на недоказани слухове, недомлъвки, манипулирането на недостатъчната информация по дадени позиции, изфанрикувани показатели, цитиране на неточни изчисления.
            Верно има манипулатори в този форум.
            Подвизават се във всички теми.
            Познават се лесно - те винаги купуват и никога не продават. Непрестанното купуване е съпроводено с гръмки "ЪП, ЪП, Ъп" викове.
            ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt
              Първоначално изпратено от kif
              Дедо, вече е доказано и то в съда, че въз основа на този форум се взимат инвестиционни решения и то дори на високо ниво - делото покрай JK - така че спора ти с Боби е неуместен.

иначе знам Хакинен кого визира - той е всеоб любимец - той поне вече не се крие - чака EUBG на 3 лв. и CHIM на 10

Положителното в случая е че дори и той започна да отчита някой положителни неща от развитието и леко си завиши таргета при двете компании
              Аз не виждам какво лошо има човекът да чака такива нива на въпросните компании. При условие че ги помним сравнително скоро. В друга тема чакат квадратния метър да стигне 200евро и какво? Манипулатори ли са?
              ако ми посочиш точното място в моя пост където пише думата манипулатор - ще те черпя, защото един вид и ти вършиш манипулация в момента ама не се осъзнаваш ;-)

Коментар

• Манипулатори са особено когато корекцията малко е поизпънала нервите на участниците във форума. Всички са манипулатори

Коментар

• Първоначално изпратено от kif

Коментар

• Абе,къде е прасчо?
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Dedoto
                      Много успехи на всички, които взимат своите инвестиционни решения на база настоящия форум. Сега разбирам защо чуждите мнения, които не съвпадат с вашите собствени толкова ви дразнят. Все пак овцете се чувстват добре сред овце...
                      Dedo, ti mai prodade predi okolo mesec.
                      nedei da se opitva6 da buta6 o6te pazara, ami se narejdai da pazaruva6,
                      4e posle 6te gi kupuva6 na nivata na koito si prodal :-)

Коментар

Много успехи на всички, които взимат своите инвестиционни решения на база настоящия форум. Сега разбирам защо чуждите мнения, които не съвпадат с вашите собствени толкова ви дразнят. Все пак овцете се чувстват добре сред овце...
                        Дедко, що се правиш)
                        Никой не ти говори за несъвпадащи мнения, напротив, добре е да има разнопосочие...
                        Ставаше въпрос за пускане на непроверени слухове и разни съмнения, граничещи с откровени лъжи...
                        Хайде, да не ти посочвам теми...
                        Успех)

Коментар

• Много успехи на всички, които взимат своите инвестиционни решения на база настоящия форум. Сега разбирам защо чуждите мнения, които не съвпадат с вашите собствени толкова ви дразнят. Все пак овцете се чувстват добре сред овце...

Коментар

• Дедо, вече е доказано и то в съда, че въз основа на този форум се взимат инвестиционни решения и то дори на високо ниво - делото покрай JK - така че спора ти с Боби е неуместен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                              Дедко, говорим за нещата, които могат да се правят и без да има корекция

Като гледам ти се нервиш нещо....
                              Е какво ти пречат хората, които постват тука???
                              Всеки има право да пише, каквото му харесва. Един е песимист, друг - оптимист. Ти камбана ли имаш на раменете или тиква?

Коментар

За мен това са пълни глупости. Считам, че е абсолютно нелепо да се твърди, че инвестиционни решения на БФБ се взимат на база постове в настоящия или какъвто и да е друг форум. Време е да приемеш, че на БФБ има корекция и причината за корекцията не са постове във форума. Разбирам, че имаш акции и спада силно влияе на нервите ти, но не търси вината в хора, които просто изказват мнение.. НА БОРСАТА СЕ ПЕЧЕЛИ, НО И СЕ ГУБИ - това, предполагам, ти е ясно. Така че- успокой се, а ако не можеш сам - взимай хапчета!!! (това последното не е препоръка )
                                verno e 4e i bArsata ne vinagi pI4eli, no tova i Stoi4kov go znae.:-)
                                nikoga ne moje6 da zagubi6 ako ne si prodade6 akciite na po-niska cena ot tazi na kojato si gi kupil :-)

Коментар

Working...
                                X