IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно манипулаторите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дедко, говорим за нещата, които могат да се правят и без да има корекция

Като гледам ти се нервиш нещо....

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
      Там е работата, че на тези с по 10-20 мнения не им помним никовете. А на тези с по над 1000 - те са безобидни, знаем ги и не им обръщаме внимание.
      Значи темата е глупава

Коментар

• Там е работата, че на тези с по 10-20 мнения не им помним никовете. А на тези с по над 1000 - те са безобидни, знаем ги и не им обръщаме внимание.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• За мен това са пълни глупости. Считам, че е абсолютно нелепо да се твърди, че инвестиционни решения на БФБ се взимат на база постове в настоящия или какъвто и да е друг форум. Време е да приемеш, че на БФБ има корекция и причината за корекцията не са постове във форума. Разбирам, че имаш акции и спада силно влияе на нервите ти, но не търси вината в хора, които просто изказват мнение.. НА БОРСАТА СЕ ПЕЧЕЛИ, НО И СЕ ГУБИ - това, предполагам, ти е ясно. Така че- успокой се, а ако не можеш сам - взимай хапчета!!! (това последното не е препоръка )

Коментар

• Мисля, че всички се обединяваме около мнението, че такива лица има... Само остава да ги посочим

Аз ще съм първи и ще спомена един, който има четирицифрен брой мнения, вещаещи срив за почти всички ликвидни компании...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Боби, абсолютно съгласна съм, че се наблюдава направо тенденция в такава посока)
              Но започвам да се чудя, тези които се връзват какво носят над...раменете си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Дай примери за такива участници

vednaga bih ti izbroil pone 7-10!
                i nikakuv komentar nqma da e neobhodim!
                ot jenski i mujki rod

Коментар

• Абе ... колко е P/Eто на TRACE?

Коментар

• ок

Коментар

• Дай примери за такива участници
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Относно манипулаторите

Наблюдавам и не само аз доста интересни похвати за манипулиране на поведението на форумците тук.

Новопоявили се никове с 10-20 поста и някои други се проявяват като експерти по пазара и се опитват да всяват паника на принципа на недоказани слухове, недомлъвки, манипулирането на недостатъчната информация по дадени позиции, изфанрикувани показатели, цитиране на неточни изчисления.

Използвайки неувереността на някои инвеститори те се надяват да натискат определени позиции и да извличат краткосрочни и дългосрочни спекулатични печалби.

Те са не само индивидуални спекуланти, а е възможно да са и представители на институционални инвеститори, които спекулират за своя сметка, вкл. и на гърба на работодателите си.

Затова предлагам в тази тема да коментираме такива личности и да се опитваме да ги разобличаваме.
                        0
                        ДА
                        0%
                        0
                        НЕ
                        0%
                        0
                      Working...
                      X