IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно манипулаторите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Za vsichki manipulatori i manipulatorki, eto kak zapochva vsichko
    __________________________________________________ __
    Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• ....

Коментар

• Всички биваме манипулирани чрез нашите желания и потребности.
        IQ и EQ (емоционална интелигентност) са две различни неща.
        Академичната интелигентност не е предпоставка за успех, особено ако не се съчетава с EQ.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
          Първоначално изпратено от MILOM
          Май някои се взеха много на сериозно-че има хора които пишат глупусти-вярно е, ама чак манипулатори.За мен истинските манипулатори са тия,които в 13,55 започват да купуват само да вдигнат индекса и др. подобни.С нашите кобоси можем да си чешем езиците само.
          a kakvo 6te kaje6 za tezi dnes v 13:59h?
          Много на зор трябва да са били
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
            Май някои се взеха много на сериозно-че има хора които пишат глупусти-вярно е, ама чак манипулатори.За мен истинските манипулатори са тия,които в 13,55 започват да купуват само да вдигнат индекса и др. подобни.С нашите кобоси можем да си чешем езиците само.
            a kakvo 6te kaje6 za tezi dnes v 13:59h?

Коментар

• Всичко около нас е манипулация номерът е да я схващаш
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Май някои се взеха много на сериозно-че има хора които пишат глупусти-вярно е, ама чак манипулатори.За мен истинските манипулатори са тия,които в 13,55 започват да купуват само да вдигнат индекса и др. подобни.С нашите кобоси можем да си чешем езиците само.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Earthquake
                  Манипулатори?! Че те не са ли нормална част от пейзажа? Питам само риторично.

А какви са различните му борсови и финансови "гурута" дето ги зяпате по Bloomberg и четете в WSJ?
                  ...
                  Абсолютно съм съгласен.

Коментар

• Всяко изказано мение е манипулация. Въпроса е кой го прави съзнателно и кой не и кой се връзва.
                    варта1

Коментар

• много добра тема! Вчера бях издивял и нареждах някои от новите участници във форума - Краси Николов с неговите многосъдържателни коментари и некъв шемет къде разправяше,че търсел 7,000 бройки на TRACE .....кво е това ако не е манипулация.

Много съм надразнен на подобни типчета, защото някои хора с по-малко познания ги четат тия форуми и наистина се влияят. После ме питат и аз казвам: "абе, откъде ги чу тия глупости, кой ти ги разправя и те - ами и аз чета тук там, във форума влизам - а то бая изпростяла работата".

Този форум според мен е само едно средство за манипулация и в края на краищата всеки си има глава на раменете. Които иска да вярвя на мненията, които са изказани тук, които иска да вярва на себе си.

И ще ми обясни ли някои защо новината са сплит na SLDEN доведе до такъв ръст днес на акциите? Какво фундаментално се промени в тази компания и не се ли насажда погрешна представа в част от инвеститорите. Нямам думи за манипулациите на българската борса и отношението на Комисията към тях. Та те голяма част от тях са очевидни...

Коментар

• Манипулатори?! Че те не са ли нормална част от пейзажа? Питам само риторично.

А какви са различните му борсови и финансови "гурута" дето ги зяпате по Bloomberg и четете в WSJ?

И в коя точно част от ежедневието си не сте подложени на хиляди манипулации? То в един мижав магазин да влезеш ти стига. Ето ви съвсем повърхностно инфо за разтуха:

Търговският център или изкуството на изтънчената манипулация

----------------------------------------------------
                        [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dedoto
                          Първоначално изпратено от Bobi75
                          Дедко, говорим за нещата, които могат да се правят и без да има корекция

Като гледам ти се нервиш нещо....
                          Е какво ти пречат хората, които постват тука???
                          Всеки има право да пише, каквото му харесва. Един е песимист, друг - оптимист. Ти камбана ли имаш на раменете или тиква?
                          в момента тиква, а в сутринта след нова година ще е камбана. хе хе хе.

по принцип си прав. хората са различни и това е добре. лошото е, че някой се правят на оптимисти, а други на песимисти.

знаеш ли, че тука ако мине някой спец от еди-кои си управления на МВР и веднага ще каже кои са манипулаторите и какви са целите им, и под колко ника пишат? да не мислиш, че само аз мисля нещата, които съм изложил в увода на темата?!

Коментар

• Пълно е с манипулатори - всички, които октомври и ноември пишеха как всичко ще расте с години май влизат в тази категория

Коментар

• Здравейте всички. Напоследък се писа за различните представители на фауната на борсата - бикове, мечки, пилета, прасета и т.н. Аз лично смятам че има и шарани. И докато има шарани ще има и манипулатори. По принцип изобщо органически не харесвам манипулаторите и преди време имах няколко язвителни поста срещу тях, обаче това е положението. Както някой се изказа- всеки има глава на раменете си. А и още - всеки го е..т колкото дава.
                              Успех на всички.

Коментар

• abe имам некакви съмнения за некои хора ама що така, да не се окаже че уж работат по банките а пишат интересно нема да посочваме имена че не е убаво а и нема доказателства, разбира се ама той и Боби май се досеща за некои от тех ... такова е положението през корекция Боби...

Коментар

Working...
                                X