If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички биваме манипулирани чрез нашите желания и потребности. IQ и EQ (емоционална интелигентност) са две различни неща. Академичната интелигентност не е предпоставка за успех, особено ако не се съчетава с EQ.
Май някои се взеха много на сериозно-че има хора които пишат глупусти-вярно е, ама чак манипулатори.За мен истинските манипулатори са тия,които в 13,55 започват да купуват само да вдигнат индекса и др. подобни.С нашите кобоси можем да си чешем езиците само.
Май някои се взеха много на сериозно-че има хора които пишат глупусти-вярно е, ама чак манипулатори.За мен истинските манипулатори са тия,които в 13,55 започват да купуват само да вдигнат индекса и др. подобни.С нашите кобоси можем да си чешем езиците само.
много добра тема! Вчера бях издивял и нареждах някои от новите участници във форума - Краси Николов с неговите многосъдържателни коментари и некъв шемет къде разправяше,че търсел 7,000 бройки на TRACE .....кво е това ако не е манипулация.
Много съм надразнен на подобни типчета, защото някои хора с по-малко познания ги четат тия форуми и наистина се влияят. После ме питат и аз казвам: "абе, откъде ги чу тия глупости, кой ти ги разправя и те - ами и аз чета тук там, във форума влизам - а то бая изпростяла работата".
Този форум според мен е само едно средство за манипулация и в края на краищата всеки си има глава на раменете. Които иска да вярвя на мненията, които са изказани тук, които иска да вярва на себе си.
И ще ми обясни ли някои защо новината са сплит na SLDEN доведе до такъв ръст днес на акциите? Какво фундаментално се промени в тази компания и не се ли насажда погрешна представа в част от инвеститорите. Нямам думи за манипулациите на българската борса и отношението на Комисията към тях. Та те голяма част от тях са очевидни...
Манипулатори?! Че те не са ли нормална част от пейзажа? Питам само риторично.
А какви са различните му борсови и финансови "гурута" дето ги зяпате по Bloomberg и четете в WSJ?
И в коя точно част от ежедневието си не сте подложени на хиляди манипулации? То в един мижав магазин да влезеш ти стига. Ето ви съвсем повърхностно инфо за разтуха:
Дедко, говорим за нещата, които могат да се правят и без да има корекция
Като гледам ти се нервиш нещо....
Е какво ти пречат хората, които постват тука???
Всеки има право да пише, каквото му харесва. Един е песимист, друг - оптимист. Ти камбана ли имаш на раменете или тиква?
в момента тиква, а в сутринта след нова година ще е камбана. хе хе хе.
по принцип си прав. хората са различни и това е добре. лошото е, че някой се правят на оптимисти, а други на песимисти.
знаеш ли, че тука ако мине някой спец от еди-кои си управления на МВР и веднага ще каже кои са манипулаторите и какви са целите им, и под колко ника пишат? да не мислиш, че само аз мисля нещата, които съм изложил в увода на темата?!
Здравейте всички. Напоследък се писа за различните представители на фауната на борсата - бикове, мечки, пилета, прасета и т.н. Аз лично смятам че има и шарани. И докато има шарани ще има и манипулатори. По принцип изобщо органически не харесвам манипулаторите и преди време имах няколко язвителни поста срещу тях, обаче това е положението. Както някой се изказа- всеки има глава на раменете си. А и още - всеки го е..т колкото дава.
Успех на всички.
abe имам некакви съмнения за некои хора ама що така, да не се окаже че уж работат по банките а пишат интересно нема да посочваме имена че не е убаво а и нема доказателства, разбира се ама той и Боби май се досеща за некои от тех ... такова е положението през корекция Боби...
Коментар