Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
COBOS
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от whiteriverАми ако полето се остави празно при лимитираната поръчка, каква ще е разликата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от whiteriverАми ако полето се остави празно при лимитираната поръчка, каква ще е разликата?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПредполагам вече всички виждате това съобщение:
Съгласно симулационния календар на Xetra днес е насрочена batch-обработка, симулационната версия ще е достъпна на 06.06.2008 от 14.00 ч.
Странжда, с Мариян точно тоя въпрос обсъждахме, понеже в статията, а вероятно и в новото ръководство е така е описано, че и при двата типа се изтриват ако не се изпълнят. И въпроса беше ако сложиш оферта ти на 10, още 5 ценови нива до моята на 10.4 да речем то как можеш да си заложиш такава оферта
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexА В МОЯ СЛУЧАЙ, ТЪЙ КАТО АЗ ПУСКАМ ЛИМИТИРАНИ ПОРЪЧКИ ЗА ДЕНЯ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, ЗАЯВКАТА МИ ТРЯБВА ДА Е СЛЕДНАТА:
ЛИМИТИРАНА ПОРЪЧКА
EXR FOK
DATE ОСТАВА СИ ЗА ДЕНЯ, КОЙТО Е
БРОЙ .....
ЦЕНА......
НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ ТАКА БЕШЕ РЕДА. МИСЪЛТА МИ Е, ЧЕ ДАТАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ И EXR ТРЯБВА ДА Е НА FOK
щото тя се изпълнява незабавно или се изтрива от системата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Обръщам се към ръководството на борсата,
Защо се срамите от българския език,
Вие българи ли сте или немски продажници ---------
Как успяхте да допуснете тази глупост в новите кобокси, част от данните на български език да са написани на някакъв странен език - смесица от български думи написани на латински и към тях добавени на английски език!
Вие знаете ли г-жо Илкова и г-н Папазов какво гласи чл. 3 на българската конституция - официалният език в Българи е българския език, а на всичкото отгоре кирилицата е призната за официален език в Европейския съюз!
Има ли редактори по сайтове, които да са завършили българска фиология , и да се намесят за да защититя езика ни!
Защо КФН и ДАНС не се намесват незабаво да защитят националната ни сигурност, това е предателство спрямо Родината!
Коментар
Коментар