Първоначално изпратено от ibobbo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
COBOS
Collapse
X
-
ЕТО КАКВО НАМЕРИХ ЗА НОВИЯ COBOS ДОКАТО СЕ РОВИЧКАХ В САЙТА. ЗНАМ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ ВАС Е НАПРЕДНАЛ ИГРАЧ И ЕДВА ЛИ ЧЕТЕ СТАТИИТЕ В "ОБУЧЕНИЕ", НО МИСЛЯ, ЧЕ ТУК Е ОБЯСНЕНО МНОГО ПО- ЯСНО ОТКОЛКОТО В РЪКОВОДСТВОТО.
http://obuchenie.investor.bg/?cat=119&id=64836
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтранджатаДо каква степен функциите на Xetra ще бъдат отразени в COBOS?
Потребителите на COBOS ще разполагат с възможност да въвеждат всички видове поръчки, поддържани от Xetra, с изключение на стоп-поръчките, които не са налични и в момента, макар да се поддържат от RTS. В началния момент на експлоатация на системата, ще бъдат достъпни пазарните и лимитираните поръчки, както и тези от вида «пазарни-към-лимитирани». Впоследствие ще бъдат направени достъпни и айсберг-поръчките.
Коментар
-
До каква степен функциите на Xetra ще бъдат отразени в COBOS?
Потребителите на COBOS ще разполагат с възможност да въвеждат всички видове поръчки, поддържани от Xetra, с изключение на стоп-поръчките, които не са налични и в момента, макар да се поддържат от RTS. В началния момент на експлоатация на системата, ще бъдат достъпни пазарните и лимитираните поръчки, както и тези от вида «пазарни-към-лимитирани». Впоследствие ще бъдат направени достъпни и айсберг-поръчките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от afterdНормално е FOK да не е лимитирана, в сегашния смисъл на думата. Това, което най-добре мисля, че би ти вършело работа е "пазарна стоп" поръчка. Как се въвежда в cobos-а обаче, е друг въпрос..
Интересно ми е стоп поръчките къде "отлежават".. При брокера ,т.е. той трябва да следи (може и автоматично да става) дали цената е достигната и съответно когато е дошла цената, поръчката преминава от брокерските терминали в xetra или още с въвеждането се остава да виси в xetra...
Коментар
-
Нормално е FOK да не е лимитирана, в сегашния смисъл на думата. Това, което най-добре мисля, че би ти вършело работа е "пазарна стоп" поръчка. Как се въвежда в cobos-а обаче, е друг въпрос..
Интересно ми е стоп поръчките къде "отлежават".. При брокера ,т.е. той трябва да следи (може и автоматично да става) дали цената е достигната и съответно когато е дошла цената, поръчката преминава от брокерските терминали в xetra или още с въвеждането се остава да виси в xetra...
Коментар
-
Първоначално изпратено от margaritkaПървоначално изпратено от sentexАБЕ И АЗ ТАКА СИ ПОМИСЛИХ, НО НАЛИ ВИДЯ ПО-ДОЛУ ЦИТАТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hacko11Първоначално изпратено от daemonIma li nikayde na site -a na BSE informacia za browser, negovata versia i versiata na Flash plugin -a, za koito se certificiran novia COBOS, e.g. COBOS 10.00 ?
Prodyljavam da imam problemi s Login -a v COBOS i zapochvam da mislia, che niakoi ot komponentite, koito polzvam e ne syvmestim s novata mu versia ...
Аз имах сериозни проблеми в службата, и се оказа, че проблема е в домейн контролера. Портовете ми бяха отворени, имах последната версия на Adobe Flash Player и т.н., у нас всичко си работи, но на службата не... Е, оправиха я днес, но я мъчеха от понеделник
COBOS e softwaren product oficialmo predlagan ot BSE za elektronna tyrgovia. Zadyljitelno triabva da byde posocheno s kakvo raboti i s kakvo ne!
Коментар
-
Първоначално изпратено от margaritkasentex, ако е ФОК и няма с какво да я засече, веднага я праща в отменени. мисля, че без условие за изпълнение те удовлетворява най-добре. не се присвоява автоматично условие за изпълнение, ако не си го задал. ако ти стоят в чакащи, по-добре се обади на брокера си - явно не ги вижда по някаква причина.
поздрав.
Коментар
-
sentex, ако е ФОК и няма с какво да я засече, веднага я праща в отменени. мисля, че без условие за изпълнение те удовлетворява най-добре. не се присвоява автоматично условие за изпълнение, ако не си го задал. ако ти стоят в чакащи, по-добре се обади на брокера си - явно не ги вижда по някаква причина.
поздрав.
Коментар
-
ЕТО ГО ОТГОВОРА
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановДа
все едно си със старата система
за теб дали е XETRA или старата система няма никакво значение
дори дружеството да е от сегмент В на Неофициален пазар, които са само на аукцин пак няма проблем
въвеждаш си офертата вечер или сутрин и си готов
Първоначално изпратено от sentexА В МОЯ СЛУЧАЙ, ТЪЙ КАТО АЗ ПУСКАМ ЛИМИТИРАНИ ПОРЪЧКИ ЗА ДЕНЯ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, ЗАЯВКАТА МИ ТРЯБВА ДА Е СЛЕДНАТА:
ЛИМИТИРАНА ПОРЪЧКА
EXR FOK
DATE ОСТАВА СИ ЗА ДЕНЯ, КОЙТО Е
БРОЙ .....
ЦЕНА......
НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ ТАКА БЕШЕ РЕДА. МИСЪЛТА МИ Е, ЧЕ ДАТАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ И EXR ТРЯБВА ДА Е НА FOK
Коментар
Коментар