IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ibobbo
    Imah predvid, link-a kum normalnia Cobos... mojebi ne raboti v moment?

tks
    Така изглежда! И при мен не работи.

Коментар

• Imah predvid, link-a kum normalnia Cobos... mojebi ne raboti v moment?

tks
      Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• ако е за симулацията, ето този е: http://www.cobos.info

Коментар

• Zdraveite kolegi, moej li da mi post-nete link kum COBOS (novia). Ne znam dali se e promenil adressa, no shortcut-a mi ne backa ve4e !

Merci
          Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• ЕТО КАКВО НАМЕРИХ ЗА НОВИЯ COBOS ДОКАТО СЕ РОВИЧКАХ В САЙТА. ЗНАМ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ ВАС Е НАПРЕДНАЛ ИГРАЧ И ЕДВА ЛИ ЧЕТЕ СТАТИИТЕ В "ОБУЧЕНИЕ", НО МИСЛЯ, ЧЕ ТУК Е ОБЯСНЕНО МНОГО ПО- ЯСНО ОТКОЛКОТО В РЪКОВОДСТВОТО.
            http://obuchenie.investor.bg/?cat=119&id=64836

Коментар

• Първоначално изпратено от Странджата
              До каква степен функциите на Xetra ще бъдат отразени в COBOS?

Потребителите на COBOS ще разполагат с възможност да въвеждат всички видове поръчки, поддържани от Xetra, с изключение на стоп-поръчките, които не са налични и в момента, макар да се поддържат от RTS. В началния момент на експлоатация на системата, ще бъдат достъпни пазарните и лимитираните поръчки, както и тези от вида «пазарни-към-лимитирани». Впоследствие ще бъдат направени достъпни и айсберг-поръчките.
              ЕТО ПРАВИЛНО СЪМ ПРОЧЕЛА

Коментар

• До каква степен функциите на Xetra ще бъдат отразени в COBOS?

Потребителите на COBOS ще разполагат с възможност да въвеждат всички видове поръчки, поддържани от Xetra, с изключение на стоп-поръчките, които не са налични и в момента, макар да се поддържат от RTS. В началния момент на експлоатация на системата, ще бъдат достъпни пазарните и лимитираните поръчки, както и тези от вида «пазарни-към-лимитирани». Впоследствие ще бъдат направени достъпни и айсберг-поръчките.

Коментар

• Първоначално изпратено от afterd
                  Нормално е FOK да не е лимитирана, в сегашния смисъл на думата. Това, което най-добре мисля, че би ти вършело работа е "пазарна стоп" поръчка. Как се въвежда в cobos-а обаче, е друг въпрос..

Интересно ми е стоп поръчките къде "отлежават".. При брокера ,т.е. той трябва да следи (може и автоматично да става) дали цената е достигната и съответно когато е дошла цената, поръчката преминава от брокерските терминали в xetra или още с въвеждането се остава да виси в xetra...
                  ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ, ЧЕТОХ, ЧЕ В НАЧАЛОТО НЯМА ДА ИМА СТОП ПОРЪЧКИ, С КОЕТО ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ОЩЕ ПО-ВЕСЕЛО.

Коментар

• Нормално е FOK да не е лимитирана, в сегашния смисъл на думата. Това, което най-добре мисля, че би ти вършело работа е "пазарна стоп" поръчка. Как се въвежда в cobos-а обаче, е друг въпрос..

Интересно ми е стоп поръчките къде "отлежават".. При брокера ,т.е. той трябва да следи (може и автоматично да става) дали цената е достигната и съответно когато е дошла цената, поръчката преминава от брокерските терминали в xetra или още с въвеждането се остава да виси в xetra...

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
                      Първоначално изпратено от sentex
                      АБЕ И АЗ ТАКА СИ ПОМИСЛИХ, НО НАЛИ ВИДЯ ПО-ДОЛУ ЦИТАТА
                      а, и още нещо! когато ги въвеждам с текущата дата, ми ги отменя системата. въвеждам утрешна дата, за да успее да влезе.
                      СТРАННО, НА МЕН МИ ГИ ПРИЕМА. НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е КАТО ЗАПОЧНЕ ТЪРГОВИЯТА НА 16-ТИ ДА СЕ ОБАДЯ НА БРОКЕРА СИ И ДИРЕКТНО ДА ГО ПИТАМ ЗА КОНКРЕТНАТА ПОРЪЧКА КАК ЩЕ СТАНЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от sentex
                        а, и още нещо! когато ги въвеждам с текущата дата, ми ги отменя системата. въвеждам утрешна дата, за да успее да влезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hacko11
                          Първоначално изпратено от daemon
                          Ima li nikayde na site -a na BSE informacia za browser, negovata versia i versiata na Flash plugin -a, za koito se certificiran novia COBOS, e.g. COBOS 10.00 ?

Prodyljavam da imam problemi s Login -a v COBOS i zapochvam da mislia, che niakoi ot komponentite, koito polzvam e ne syvmestim s novata mu versia ...
                          Както някой по-долу беше казал, не е зле да споменеш каква OS ползваш, версии на software, при какви условия я ползваш и т.н.
                          Аз имах сериозни проблеми в службата, и се оказа, че проблема е в домейн контролера. Портовете ми бяха отворени, имах последната версия на Adobe Flash Player и т.н., у нас всичко си работи, но на службата не... Е, оправиха я днес, но я мъчеха от понеделник
                          Tochno poradi tezi prichini se interesuvam sreshtu kakvo e certificiran. Vseki software, koito interoperira s taka narechia third-party software triabva da e certificiran sreshtu opredeleni versii -- drugoto e amatiorshtina ...
                          COBOS e softwaren product oficialmo predlagan ot BSE za elektronna tyrgovia. Zadyljitelno triabva da byde posocheno s kakvo raboti i s kakvo ne!

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
                            sentex, ако е ФОК и няма с какво да я засече, веднага я праща в отменени. мисля, че без условие за изпълнение те удовлетворява най-добре. не се присвоява автоматично условие за изпълнение, ако не си го задал. ако ти стоят в чакащи, по-добре се обади на брокера си - явно не ги вижда по някаква причина.

поздрав.

Коментар

• sentex, ако е ФОК и няма с какво да я засече, веднага я праща в отменени. мисля, че без условие за изпълнение те удовлетворява най-добре. не се присвоява автоматично условие за изпълнение, ако не си го задал. ако ти стоят в чакащи, по-добре се обади на брокера си - явно не ги вижда по някаква причина.

поздрав.

Коментар

• ЕТО ГО ОТГОВОРА
                                Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                                Да
                                все едно си със старата система
                                за теб дали е XETRA или старата система няма никакво значение
                                дори дружеството да е от сегмент В на Неофициален пазар, които са само на аукцин пак няма проблем
                                въвеждаш си офертата вечер или сутрин и си готов

Първоначално изпратено от sentex
                                А В МОЯ СЛУЧАЙ, ТЪЙ КАТО АЗ ПУСКАМ ЛИМИТИРАНИ ПОРЪЧКИ ЗА ДЕНЯ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ, ЗАЯВКАТА МИ ТРЯБВА ДА Е СЛЕДНАТА:

ЛИМИТИРАНА ПОРЪЧКА
                                EXR FOK

DATE ОСТАВА СИ ЗА ДЕНЯ, КОЙТО Е

БРОЙ .....
                                ЦЕНА......

НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ ТАКА БЕШЕ РЕДА. МИСЪЛТА МИ Е, ЧЕ ДАТАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ И EXR ТРЯБВА ДА Е НА FOK

Коментар

Working...
                                X