IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Viper
    Някой може ли да си влезе в кобос-а или утре в 9ч. да очакваме включване?
    аз не мога

Коментар

• Моля помагайте!

Значи ако искам да купя или да продам дадени акции с лимитирана
      поръчка трябва да следвам следната последователност

Тип - BUY или SELL

ExR - го оставям празно

Date - избирам датата до която да е валидна поръчката

Брой - броя акции

Цена - цената на която искам да сключа сделка

Ако нещо не е така казвайте докато не съм направил някой гаф

Коментар

• Някой може ли да си влезе в кобос-а или утре в 9ч. да очакваме включване?
        Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от didi77
          говорих с познати, които са на Орбител -те имат връзка със симулативната версия. Тъпите БТК- уволниха си половината народ и сега май не могат да се оправят
          Аз сега съм на ЛАН и не мога да вляза...

Коментар

• говорих с познати, които са на Орбител -те имат връзка със симулативната версия. Тъпите БТК- уволниха си половината народ и сега май не могат да се оправят

Коментар

• Първоначално изпратено от didi77
              ИМАТЕ ЛИ ВРЪЗКА С ДЕМО ВЕРСИЯТА- АЗ СЪМ НА БТК И МАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЛИПСАТА НА ВРЪЗКА
              http://bse-sofia.bg/

През същия период няма да бъде достъпна и системата за електронно подаване на поръчки чрез интернет - COBOS.
              А дали е и за симулацията...

Коментар

• ИМАТЕ ЛИ ВРЪЗКА С ДЕМО ВЕРСИЯТА- АЗ СЪМ НА БТК И МАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЛИПСАТА НА ВРЪЗКА

Коментар

• Кобосът умря!
                  Да живее Кобосът!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                    Първоначално изпратено от tandem
                    Здравейте момчета Ако има някой четящ в момента и ползващ графичбия оператор на БФБ как се справя .Не приема старите наименования а като не знам новите има ли списък някъде с новите кодове ?
                    http://www.investor.bg/?cat=5&id=63510
                    Благодаря ти

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                      Здравейте момчета Ако има някой четящ в момента и ползващ графичбия оператор на БФБ как се справя .Не приема старите наименования а като не знам новите има ли списък някъде с новите кодове ?
                      http://www.investor.bg/?cat=5&id=63510

Коментар

• Здравейте момчета Ако има някой четящ в момента и ползващ графичбия оператор на БФБ как се справя .Не приема старите наименования а като не знам новите има ли списък някъде с новите кодове ?

Коментар

• Вчера се влизаше, днес - не. Но какво забелязах, като влязох вчера: В портфейла ми е пълен хаос - след 27.05. 2008. не е правена актуализация. Акции, които съм продал, фигурират в портфейла ми, а такива, които съм купил - ги няма. Защо така имам усещане, че ме забъркват в някаква каша?

Коментар

• От снощи е така,явно сега слагат новата платворма

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
                              Влизате ли в Кобоса?Аз нещо не мога от снощи в симулацията не мога да влезна.Питам,щото си преинсталирах Win-a и да не съм объркал нещо със сертификата(уж го импортирах)
                              Не става , не се влиза нещо

Коментар

• Влизате ли в Кобоса?Аз нещо не мога от снощи в симулацията не мога да влезна.Питам,щото си преинсталирах Win-a и да не съм объркал нещо със сертификата(уж го импортирах)...... е явно и при вас е така(до като пишех сте ми отговорили)

Коментар

Working...
                                X