IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БОРСАТА КАТО ХАЗАРТ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гари, това че ний ги разбираме тия неща, не значи, че само тъпите американци не ги разбират. Всеки ден виждаме около себе си хора, които наистина не знаят разликата между актив и между пасив...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• .

Gari, в допълнение това си е и стил на американското образование. Ако си работил за американска компания и си ходил там на обучение, ще видиш същото, както и скандираници за надъхване. Веднъж дори си записвахме лозунги на флип чарт листове, закачвахме ги на стената и периодично си ги ре-скандирахме

Само някои от технологичните обучения са различни по дух.

Коментар

• Книгите на Кийосаки са забавни, но те са писани за тъпите американци, които си нямат хал хабер от света. Щом е изхабил няколко книги, за да им обясни, че тръбва да си купят къща, а не да живеят под наем, няма какво повече да говорим. Това у нас го знае и последния тъпанар. Ако и тук наемът беше колкото вноската по ипотеката, както в САЩ, под наем нямаше да живее никой.
        Повече хора, които инвестират на нашата борса, няма защо да четат Кийосаки, тъй като вече знаят кое е актив и кое пасив. А стилът му е много разводнен и обяснява едно и също нещо по десет пъти сякаш си абсолютен кретен. Той всъщност в книгите е в ролята на кретена, а богатия му татко с гордостта на откривател му обяснява, че 2х2 не е нещо друго, а точно 4.

Коментар

• Аре не се пърчете и не се делете на големи специалисти и аматьори - то който чете редовно тука може да разбере кой какъв е пред лицето на Великата съдийка БФБ.
          Здравеняков - така и не каза нищо за Монетата-с-трите-дупки - видя ли я във Фотофорумът? Специално за теб качих я там. :-) А ти со зверска упоритост настояваше, че такова чудо няма...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Въъъъъъ тва отдолу е цял роман

И като гледам разговора се измести доста и няма почти нищо общо с темата

Коментар

• Първоначално изпратено от JAK RESTITUT
              Смърфиета, mersi za milite dumi i ti si mi mnogo simpatichna, no tova, che si prekarala novogodishnata nost sama pred PC-to ne e povod da si go izkarvash na nas )))
              JAK RESTITUT, ти да не си ме наблюдавал от небето? Откъде иначе ще знаеш, че съм прекарала новогодишната нощ сама пред компютъра? Но даже и да си бил на небето, сигурно си се припознал, защото бях в къщи и празнувах с приятели. Да вземеш да отидеш на очен лекар, да не стават друг път такива грешки!!!

Първоначално изпратено от JAK RESTITUT
              Prosto opitaj da promenish malko stila si i moje da si namarish i muj, moeto momiche Sigurno ne si chak tolkova grozna, prosto te otbjagvat zaradi neprijatnia ti harakter.
              Въобще не бери грижа за мен - нито съм грозна, нито съм дебела. И не се тревожи за характера ми. Разбирам се много добре с мъжете. Но ... отвреме на време накривявам шапката на някой умен хубавец като тебе!!!

Otnosno nivoto na diskusiite, da suglasen sum s milkostoew, 80% sa na amatjorsko nivo i v tova njama nisto losho,
              Да, знаех си, че milkostoew ще ти допадне. Точно затова те споменах. Може пък ... да станете нещо като приятели! Неведоми са пътищата божии...

che 3/4 ot uchastnizite njamat i kjorav account
              Аз пък съм убедена, че хората, които пишат във форума търгуват с акции или валути и мисля, че ти си един от малкото, които нямат акаунт.

Pogledni i temata za zenite na komepensatorkite i za sriva na borsata prez proletata, vij koj go predvidi i posle ste si govorim.
              Какво искаш да си говорим за компенсаторките? Че си направил вярна прогноза? Ами да, ама нали се сещаш, че като правиш прогноза, добре е да даваш времеви интервали. Шото иначе рискуваш да бъдеш упрекнат, че приказваш празни приказки!!!

И още едно нещо не мога да разбера: Теб какво те топли, че си познал за движението на компенсаторките, като не търгуваш и не си спечелил? Морално удовлетворение? Желание за слава? Вътрешно удовлетворение? Или просто искаш да си №1?

Коментар

• Първоначално изпратено от JAK RESTITUT
                Prosto mnogo malko sa profesionalistite vuv foruma ... Kakvo da se pravi, navsjakude e taka
                Професионалистите са наистина малко но ти не си от тях.
                И вземи пиши на кирилица не е толкова трудно. Или на теб ти е?

Коментар

• Otnosno nivoto na diskusitte i uchastnizite eto naj-presnia primer:
                  vij tema: ОЛП се повишава с 10% ......
                  kakvo da komentirame
                  Pogledni i temata za zenite na komepensatorkite i za sriva na borsata prez proletata, vij koj go predvidi i posle ste si govorim. Prosto mnogo malko sa profesionalistite vuv foruma ... Kakvo da se pravi, navsjakude e taka

Коментар

• Смърфиета, mersi za milite dumi i ti si mi mnogo simpatichna, no tova, che si prekarala novogodishnata nost sama pred PC-to ne e povod da si go izkarvash na nas ))) Prosto opitaj da promenish malko stila si i moje da si namarish i muj, moeto momiche Sigurno ne si chak tolkova grozna, prosto te otbjagvat zaradi neprijatnia ti harakter.
                    Ne sum si smenjal nika i sum si vse s tozi za kakvo da go smenjam, da ne sum kompleksar kato Smurfi, da se krija zad dva, za kakvo.
                    Otnosno nivoto na diskusiite, da suglasen sum s milkostoew, 80% sa na amatjorsko nivo i v tova njama nisto losho, che 3/4 ot uchastnizite njamat i kjorav account i samo si cheshat ezizite susto e istina, ama na koj mu puka, problema si e tehen. Ne znam zasto se zasjagate ot faktite
                    CHESTITA NOVA GODINA I OT MEN I MNOGO ZDRAVE I PECHALBI I PO-MALKO RUBOVE

Коментар

• milko poslushai Brain za lekarstvata opredeleno ti trqbvat. A zashto kogato chovek sgreshi ili se izduni trqbva da si smenq nicka? Nima vsichki sme bezgreshni? Az po silata na tazi logaika veche trqbva da sum smenil 4 nika. Poslednoto beshe kogato neznaino zashto oburkah VAI Holding s NOVE hld. mhm

Коментар

• Първоначално изпратено от milkostoew
                        Нивото на участвуващите в този форум е плачевно затова и разбирам защо печеля ....просто защото е пълно наоколо с аутсайдъри!!!
                        Да ви е честита и да сте живи и здрави!Обичам ви.
                        Така е, някои гении виреят само в слаба конкуренция. И аз те обичам, Милко, да си жив и здрав и да си приемаш редовно медикаментите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Смърфиета
                          SOFIX, прав си :-)

Смърфиета и Смехурана са мои никове. Надявам се, че нямаш нищо против! Обяснения ли дължа ако имам повече от един ник? Писмено или устно искаш обясненията?

Да ти кажа честно, не помня някога да съм се издънвала като съм писала с ник Смехурана. Определено никога не съм се правила на "дръж ми шапката". Е, признавам си, че обичам да си правя смешки, когато видя някой да се превъзнася и да си мисли за велик, но това все още не е подсъдно, нали?

Всъщност какво според теб е издънка?

И още нещо: ако имаш някаква версия на това, защо съм се прекръстила, моля те, сподели я или замълчи завинаги!!! :-)
                          1 Не съм казал че си се издънила с предишния си ник.
                          2 Не дължиш обяснение на никой.
                          3 Нямам версия защо си се прекръстила.

Между другото би ли ми пратила номера на ICQ-то си като лично съобщение? Понеже знам че си доста напред с компютрите и искам да те питам за някой неща

Коментар

• SOFIX, прав си :-)

Смърфиета и Смехурана са мои никове. Надявам се, че нямаш нищо против! Обяснения ли дължа ако имам повече от един ник? Писмено или устно искаш обясненията?

Да ти кажа честно, не помня някога да съм се издънвала като съм писала с ник Смехурана. Определено никога не съм се правила на "дръж ми шапката". Е, признавам си, че обичам да си правя смешки, когато видя някой да се превъзнася и да си мисли за велик, но това все още не е подсъдно, нали?

Всъщност какво според теб е издънка?

И още нещо: ако имаш някаква версия на това, защо съм "си сменила името", моля те, сподели я или замълчи завинаги!!! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Смърфиетке, как се казва сега Якият? И защо си е сменил заглавието - щото пак го направих на смях, този път на тема "Монетата со трите дупки" ли?
                              Импе не само Якия си е сменил ника много са такива. Просто като се издънят няколко пъти си сменят името и почват пак да дрънкат глупости. А долколко си спомням на Смърфиета стария и ник беше Смехурана. И нека тя да каже що се прекръсти

Коментар

• .

ПАЦКА, ако се разчита само на борсата за финансов просперитет, то до никъде няма да се стигне............също и да се разчита на една сделка, да седиш и тръпнеш за нея......ако мислиш само в режим сделка за сделка, то лошо ти се пише.... в смисъл че всяка сделка си е за себе си, но пък виж и началото на коментара ми....и само да не се завъртиш в кръг тука

....как може да накараш блондинка да се забавлява два часа? Дай й лист, на който от двете страни пише: "Обърни!"

Коментар

Working...
                                X