Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да споделите как изглежда ваш финансов портфейл?
Collapse
X
-
Vanitas vanitatum...
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеПолки, какъв си по професия, ако не е тайна? Просто ми е любопитно.
а каква е твоята професия?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolq Разгледай мнениеНе съм отдавна на БФБ и ми интересно какви дружества според вас заслужават внимание. Кои компании са в вашия портфейл и в какво съотношение. Ако инвестирате другаде би ли споделили какъв % от вашия портфейл са инвестиции в БФБ.
изчакай си корекцията на външните пазари когато и да се случи тя (тази, следващата, по-следващата година) И СИ купи тогава акции ........ ДО СЕГА не си ли разбрал, че на БФБ няма един читав мажоритар, а и няма контролер орган който да обуздае малко башибузука на настоящите мажоритари...
не е препоръка - нямам акции на БФБfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Прочети второто изречение от това което си оцветил в червено...
Коментар
-
Прочети второто изречение от това което си оцветил в червено...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
да обощим .......... значи според теб сега е момента да се инвестира на БФБ защото така казвал Бъфет за друго време и за други пазари, но ти смяташ да вкараш свежи пари на БФБ към 2021 годинаVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
когато цените на финансовите активи се понижават ти си се притеснил за инфлацията на доматите и зелето...
дай по-сериозно ...... ако можеш, де...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеСега уви, на БФБ цари пълно униние и отчаяние и на никой не му е до портфейли и компании. На световните пазари също няма много поводи за оптимизъм. Там са надвиснали "мрачните облаци" на търговска "война" е повечето експерти вещаят продължителен период на световни кризи и сътресения. Финансовите гурута, като Бъфет например, съветват да се инвестира точно в такова време, когато всички ги е страх. Това не е препоръка от моя страна, а само напомняне.
............
........
....
Като цяло в следващите 12-18 месеца не предвиждам свежи инвестиции нито на БФБ, нито на друга борса, а основно ще се концентрирам в натрупване на кеш, който да ми бъде под ръка при по-добри времена.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Към момента, кеш-а не е никак лош вариант, но дългосрочно мислиш ли че бурканбанк е решение? Нали си наясно с термини като инфлация, и какво прави тя с парите.
когато цените на финансовите активи се понижават ти си се притеснил за инфлацията на доматите и зелето...
дай по-сериозно ...... ако можеш, де...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеИ не забравяйте -- 5% в доброто старо злато. Поне аз така правя. Но не повече от 5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
В бурканбанк и в дюшекбанк май си е най-добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеИ не забравяйте -- 5% в доброто старо злато. Поне аз така правя. Но не повече от 5%.
Коментар
-
Много труден въпрос... със сигурност по-високи, но колко точно - не знам.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар