IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градус АД (GR6)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нормалните инвеститори купуват ПИБ на високи цени и после хейтат във всички теми..НАЛИ ХАРИ..

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
      Къде сте спекуланти
      Никой нормален инвеститор с парите си не би и погледнал парцали като Птичи Грип, Лещерко, Спарки, СГШ, ТСБ, Монбат, Молдован. Това са изкл'чително рискови бизнеси, с изкл'чително несигурно приходи и безнес за в бъдещето.
      Не случайно тези шитове ги надуват като цени и цацата кълве, защото има Пенсии които харчат чужди пари.
      Добрите акциите ги продават лошите ги надуват.
      То е ясно кой може да си представи, че ПИБ е с по-малка капитализация отткук?

Коментар

• Пълен бойкот на всичко герберско. Време е да свалим завинаги тия нещастници

Коментар

• Я елате пиленца при батко! Ще търгувам фурми сладко сладко!

Коментар

• "Корупцията дере и вашата кожа"
            Протест Корупцията дере и вашата кожа срещу отглеждането на норки у нас - Протест под надслов Корупцията дере и вашата кожа ще поиска незабавно прекратяване на дейността на единствената...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Къде сте спекуланти
              Питай професионалните инвеститори
              Апропо, някой сеща ли се, че тази компания "случайно" беше сред избраните от ЕБРД да им правят прогнози и да ги набиват в очите на инвееститорите. Това от "професионалистите" от Уууд и нещо си - сега се сетете кои са останалите "случайно" попаднали там компании и може и да ви светне някоя ламБа за активните мероприятия, провеждани по други позиции на ползу инвеститору....
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Къде сте спекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Нещо повече! Всичко между 1947 и 1991г.
                  Сериозно ли?То май всички нечитави компании се оказаха от "новите".

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                    1 - лустрация
                    всичко свързано с БФБ преди 1989 да бъде изтрито от БФБ
                    Нещо повече! Всичко между 1947 и 1991г.!

Коментар

Живи и здрави. За мен ти си един от най-читавите форумци наред със Zdrsvko и Тони.
                      Поздрави.
                      За мен и вероятно за всички останали инвеститори на бфб е да попитат щом допускат гнили ябълки като холПат, ЗТП, Аз от къде да знам че Софикс е зчитава, като години наред доказва че не е
                      1 - лустрация
                      всичко свързано с БФБ преди 1989 да бъде изтрито от БФБ
                      2 - звсичко ще си дойде на мястото
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не, не се обиждам. Съжалявам, че разкарах заложните. Абе всеки прави грешки, да сме живи и здрави. Щом сме още на БФБ, значи не е толкова лошо дереджето
                        Живи и здрави. За мен ти си един от най-читавите форумци наред със Zdrsvko и Тони.
                        Поздрави.
                        За мен и вероятно за всички останали инвеститори на бфб е да попитат щом допускат гнили ябълки като холПат, ЗТП, Аз от къде да знам че Софикс е зчитава, като години наред доказва че не е

Коментар

Едва ли са такива филантропи. Според мен от самото начало тук пенсионните са "помолени" да държат цена. Последните събития не оказват толкова голямо влияние, колкото аз очаквах.
                          Не че са финлантропи. По-скоро някакъв имиджов ефект се търси. Ще стане мазало ако я свалят от Софикс например.

Коментар

Съжалявам. Дано не се обидиш . Сам призна аСофком за читава и я замени за не читави.
                            Не, не се обиждам. Съжалявам, че разкарах заложните. Абе всеки прави грешки, да сме живи и здрави. Щом сме още на БФБ, значи не е толкова лошо дереджето
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Едва ли са такива филантропи. Според мен от самото начало тук пенсионните са "помолени" да държат цена. Последните събития не оказват толкова голямо влияние, колкото аз очаквах.
                              Съжалявам. Дано не се обидиш . Сам призна аСофком за читава и я замени за не читави.

Коментар

Дали все още си ин Донев ин тръст.
                                ПРеди време се изповядах в темата на Трейдинга по този въпрос. Разочарова ме този човек - язък
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X