Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 10.05.2021, 13:59.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Едва ли са такива филантропи. Според мен от самото начало тук пенсионните са "помолени" да държат цена. Последните събития не оказват толкова голямо влияние, колкото аз очаквах.
С голямо удоволствие ти купих София Комерс
- Направо 6-ца от тото някой дето тръства Донев ми даде София Комерс на 4 , все едно да замени хартия за злато, но както и да е
Last edited by MrSi; 10.05.2021, 13:56.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Тия дали са си взели маркетмейкър да им държи акцията над 1.40, за да могат хората да разкешат без големи загуби и да налеят в другите позиции?
Това се чудя аз от миналата седмица.
Лично мое мнение :
1 Винаги до сега когато съм се пробвал като спекулант съм губил - точно в момента на продажба цената рязко расте, нищо че преди това съм чакал месеци.
2 Разбира се точно в момента на купуване -цената пада. Не знам, но това става на БФБ в рамките на 1 - 2 дни като че ли умрялата ни борса или подскача или пада в точния момент когато повечето хора купим или продадем .
СТРАННО.
3.Ето защо се купуват читави - освободени акции от много милионни Фондове на които разни ботове в нета снасят постоянно информация кой какво купува и продава.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Тия дали са си взели маркетмейкър да им държи акцията над 1.40, за да могат хората да разкешат без големи загуби и да налеят в другите позиции?
Това се чудя аз от миналата седмица.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеИмам усещането, че кешът от Градус се налива по другите ми позиции и вече си избих пилешката загуба от петък.
Това се чудя аз от миналата седмица.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеАлоо - БФБ, КФН, НАП, Прокуратура - спите ли???Last edited by X_Y; 10.05.2021, 10:12.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе мога да видя голямата вина на Градус в случая..Имаме една мутренска диктатура , в която от големи собственици се взима рекет за да работят спокойно..На непослушните се отнема бизнеса със заплахи, арести и други мутренски прийоми- записа от затвора..Собствениците на ГРАДУС са си направили простата сметка- ние ще плащаме на Тулупа, поне да го използваме за работата си и да му се подмазваме за да не ни вземе бизнеса..Адаптивни хора..Да видим дали ще се появат и други , които са играли в схемата и са жертви, от които някои са по- адаптивни, а други не..Цялото това целуване на ръка по снимките толкова напомня на организациите от Сицилия и Сардиния..Спомняте ли си на кой беше любим филма Кръсника..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
Да мамиш с оборота ,за да се листнеш на борсата и да обереш парите на пенсиите ,ако не е вина ,то незнам кое еLast edited by X_Y; 10.05.2021, 10:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе мога да видя голямата вина на Градус в случая..Имаме една мутренска диктатура , в която от големи собственици се взима рекет за да работят спокойно..На непослушните се отнема бизнеса със заплахи, арести и други мутренски прийоми- записа от затвора..Собствениците на ГРАДУС са си направили простата сметка- ние ще плащаме на Тулупа, поне да го използваме за работата си и да му се подмазваме за да не ни вземе бизнеса..Адаптивни хора..Да видим дали ще се появат и други , които са играли в схемата и са жертви, от които някои са по- адаптивни, а други не..Цялото това целуване на ръка по снимките толкова напомня на организациите от Сицилия и Сардиния..Спомняте ли си на кой беше любим филма Кръсника..
- 9 Харесвания
Коментар
-
Не мога да видя голямата вина на Градус в случая..Имаме една мутренска диктатура , в която от големи собственици се взима рекет за да работят спокойно..На непослушните се отнема бизнеса със заплахи, арести и други мутренски прийоми- записа от затвора..Собствениците на ГРАДУС са си направили простата сметка- ние ще плащаме на Тулупа, поне да го използваме за работата си и да му се подмазваме за да не ни вземе бизнеса..Адаптивни хора..Да видим дали ще се появат и други , които са играли в схемата и са жертви, от които някои са по- адаптивни, а други не..Цялото това целуване на ръка по снимките толкова напомня на организациите от Сицилия и Сардиния..Спомняте ли си на кой беше любим филма Кръсника..
Коментар
-
Как Градус незаконно гледа норки, убива ги в газови камери и не плаща данъци с решаващото съдействие на НАП, БАБХ, МЗХГ, Прокуратурата и ТЕЦ на Ковачки?
https://19min.bg/news/8/150211.html?page=3
- 1 like
Коментар
Коментар