Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Едва ли инвеститори с по 1000-2000 лв. видели рекламата по телевизията, ще успеят да презапишат емисията. Каквото и да си говорим, всичко зависи от пенсионните фондове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Говоря за презаписване приятел...намирисва ми на ПИБ едно време...такава доходност очаквам да се получи....и такъв сценарии
Коментар
-
Говоря за презаписване приятел...намирисва ми на ПИБ едно време...такава доходност очаквам да се получи....и такъв сценарии
По въздържано ще изразя прогноза ;- Последния ще стане първи! -
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Че кой се съмнява в записването до степен УСПЕШНО...
-Въпросът е До кога и До къде ще да е на +3%, а за +5 и +6% ...- Не питам, защото помня!!!
Коментар
-
Пред двата офиса на Карол имало страхотни опашки...убеден съм че ще го запишат цялото!
Че кой се съмнява в записването до степен УСПЕШНО...
-Въпросът е До кога и До къде ще да е на +3%, а за +5 и +6% ...- Не питам, защото помня!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЛошото е, че в това листване заради рекламите най вече има вероятност да се включат много нови инвеститори и дано компанията не ги подведе с обещанията, че за пореден път ще има излагани и разочаровани. Пък после как да чакаме свежи пари и инвестиции на борсата.
Коментар
-
... Успехът е важен за всеки човек. За нас успехът на всяка цена не е успех. Той трябва да се извоюва с времето, за да бъде стабилен. Да лежи върху труд. Да бъде оценен. Успешният човек умее да изчаква своето време. Прибързаните неща и целите на всяка цена обикновено водят до провал рано или късно.
...
( Ангел Ангелов "Градус" )
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеАз не съм инвестирал на борсата. От 1990 имам успоредно производство и търговия. С интерес следя какво става на борсата. След Меком разбрах, че когато се коментира нещо в инвеститорските среди, по-малко се разсъждава върху въпроси свързани със спецификата на дейността, отколкото ще ме излъжат ли, или няма да ме излъжат. Е как да си дам парите. Миналата година жената без да ме пита, при един изтекъл депозит с почти нулева лихва, набутала парите в един нов австрийски инвестиционен фонд, който нямаше още завършен поне един отчетен период. Овиках я... И какво, мина що мина и там 3-4% дадоха хората. И се питам аз - за какво да набутвам пари в разни пилетарници и съмнителни истории? Питам не само за мен, а и за един куп приятели питам.
и не купуваш
друго правиш
нормално
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеАз не съм инвестирал на борсата. От 1990 имам успоредно производство и търговия. С интерес следя какво става на борсата. След Меком разбрах, че когато се коментира нещо в инвеститорските среди, по-малко се разсъждава върху въпроси свързани със спецификата на дейността, отколкото ще ме излъжат ли, или няма да ме излъжат. Е как да си дам парите. Миналата година жената без да ме пита, при един изтекъл депозит с почти нулева лихва, набутала парите в един нов австрийски инвестиционен фонд, който нямаше още завършен поне един отчетен период. Овиках я... И какво, мина що мина и там 3-4% дадоха хората. И се питам аз - за какво да набутвам пари в разни пилетарници и съмнителни истории? Питам не само за мен, а и за един куп приятели питам.
Тя е солта на живота.
Без нея е блудкаво....
Коментар
-
Аз не съм инвестирал на борсата. От 1990 имам успоредно производство и търговия. С интерес следя какво става на борсата. След Меком разбрах, че когато се коментира нещо в инвеститорските среди, по-малко се разсъждава върху въпроси свързани със спецификата на дейността, отколкото ще ме излъжат ли, или няма да ме излъжат. Е как да си дам парите. Миналата година жената без да ме пита, при един изтекъл депозит с почти нулева лихва, набутала парите в един нов австрийски инвестиционен фонд, който нямаше още завършен поне един отчетен период. Овиках я... И какво, мина що мина и там 3-4% дадоха хората. И се питам аз - за какво да набутвам пари в разни пилетарници и съмнителни истории? Питам не само за мен, а и за един куп приятели питам.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Прасетасуджуци и луканки. Дядо Коледа(y) разправяше, че се консумират добре изсъхнали
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Прасета
Коментар
Коментар