Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://www.segabg.com/article.php?id=909756 Над 1 млн. български яйца са изтеглени от пазара
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=6i60;n3349599]
Давайте да я затваряме тая борса! Като няма ноеи емитенти-що няма? Като има - нечестни и корумпирани били мениджърите! Скъпо било- ми така е като няма предлагане купуваш наличното или просто гледаш през витрината! Стягайте куфарите и у чужбету! Голямо мрънкане, голямо хленчене
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Типично по български. Все другите са успяли по нечестен начин. Другите са виновни за личните неуспехи. Седим в панелката, псуваме правителството, жулим мастика и бием жената.
Хейтише се Експат и сега Градус а това са малкото добри нови събития на БФБ които привличат нови инвеститори на заспалата борса.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6i60 Разгледай мнение
Аз пък усещам много фонд мениджърчета и брокерчета са прибрали мнооого лични мотиви в джобчето, за да запишат с парите на хората от ПФ и ДФ на тея високи цени ..типично за помийната яма БФБ ...Реалнта цена за такъв рисков бизнес е под 1лев другото комисионна под масата .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Да, прав си. Няма нищо общо с 2007 година. Да набереш в днешно време над 80 милиона е сто пъти по-трудно отколкото да набереш 250 милиона 2007. Ти явно имаш нещо лично срещу това ИПО. Да изпишеш 100 негативни мнения в тема на компания, в която не си инвестирал си смърди отвсякъде на личен мотив.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не са набрани от пазар, а пазара е просто средата за набиране. един добър начин, но парите са в огромна част от няколко големи играчи без които нямаше да стане. всички малки случайни и неслучайни инвеститори са сигурно 10% от набраните средства. останалото явно е било презентирано и договорено преди ИПО. Не искам да го омаловажавам, но няма нищо общо с ИПО-тата преди кризата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Случаите на птичи грип в България все повече зачестяват. В област Добрич, например, само за последните месеци, бяха открити 4 огнища на заболяването. През октомври месец миналата година в патеферма в село Стефаново бяха унищожени 11 000 птици. В началото на март тази година във фермата за кокошки носачки в Генерал Тошево бяха умъртвени 140 000 животни, преди по-малко от месец отново в същия патарник в село Стефаново се появи птичи грип, вследствие на който бяха убити 57 000 птици.
Загубите за собствениците са огромни и не могат да бъдат покрити нито чрез обезщетението на държавата, нито от застраховката. Тази седмица се появи птичи грип и в най-голямата птицеферма в България "Яйца и птици - Зора“, село Дончево, в която се отглеждат повече от 500 000 кокошки, а работниците са над 200 души, съобщи БНР ...
https://www.dnes.bg/stranata/2018/06...brichko.379453
Няма опасност за здравето от заразените с птичи грип яйца
http://news.bnt.bg/bg/a/nyama-opasno...hi-grip-yaytsaLast edited by Innocent; 20.06.2018, 15:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеНе знам какво мислите вие, ама за мен, това е огромен успех което Градус направиха. Четох едно интервю днес и човека там си го каза много правилно: едно е да набереш 100 мил 2007 година при софикс 2000, друго е да набереш +80 мил при софикс 600 и толкова убит пазар. Аз съм много доволен и дано други компании последват примера и погледнат към БФБ. А това с рекламата беше супер за целия пазар. Много иновативно и положително за всички нас.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеНе знам какво мислите вие, ама за мен, това е огромен успех което Градус направиха. Четох едно интервю днес и човека там си го каза много правилно: едно е да набереш 100 мил 2007 година при софикс 2000, друго е да набереш +80 мил при софикс 600 и толкова убит пазар. Аз съм много доволен и дано други компании последват примера и погледнат към БФБ. А това с рекламата беше супер за целия пазар. Много иновативно и положително за всички нас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам какво мислите вие, ама за мен, това е огромен успех което Градус направиха. Четох едно интервю днес и човека там си го каза много правилно: едно е да набереш 100 мил 2007 година при софикс 2000, друго е да набереш +80 мил при софикс 600 и толкова убит пазар. Аз съм много доволен и дано други компании последват примера и погледнат към БФБ. А това с рекламата беше супер за целия пазар. Много иновативно и положително за всички нас.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнениеКога ще излязат на вторичен пазар?
п.с участвах
Коментар
Коментар