Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
И така не е коректно казано, защото базата трябва да ти е цената при върха от който се сриват. Спрямо твоите числа това е от 90 до 98% спад. Така вече ще си точен и всеки ще те разбере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Имам предвид обезценка от 10 до 50 пъти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Абе няма как цените да паднат с повече от 100% бе пичове, елеменарна математика. Виж да се качат с 5000% може, ама да паднат повече от 100% няма как. Бахти! Ако си взимал заеми за да пазаруваш, тогава са други математиките и сметките.
Коментар
-
Да събориш цените 1000%-5000% и 10 години да не даваш никакъв дивидент а същевременно всяка година да отчиташ печалба.Имаше
и такива които вместо да вдигнат капитала и да върнат част от парите на повярвалите директно обявиха фалити и сега ядът и пият на корем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетоку що взех от магазина едно охладено пиле на Градус
жената го мята в печката сегаLast edited by precakanoto; 23.09.2018, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Сигурно говориш за световната криза 2008-2009? Би ли уточнил кои за измамниците и кой е направил обир?
и такива които вместо да вдигнат капитала и да върнат част от парите на повярвалите директно обявиха фалити и сега ядът и пият на корем.
Коментар
-
След големият обир който се получи 2008-2009 на всички им секна меракът.Парите не растат по дърветата ,че да ги подаряват на разни
измамници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За мен отговора на твоето мнение е, че си страничен наблюдател или си от много скоро на борсата ! Въобще не смятам, че съм някакъв връх в каквото и да е, но съм участник на борсата от 20г. и ако не друго имам наблюдение върху пазара ни от достатъчно дълго време. Мисля, че е несериозно да твърдиш, че дребните участници са виновни за това да няма качествени емитенти на борсата. Къде е държавата в лицето на Министерството на Финансите, КаФеНето къде е, самата борса, депозитаря, къде са големите фондове договорни и пенсионни, банки, застрахователи ? Къде са всички те да стимулират и развиват пазара и да има качествени компании на борсата ? Ние дребните сме последните по веригата. Когато има добри компании на борсата, когато се защитават правата на инвеститорите, тогава ще се появят и участници, дребни, едри, чужди, всякакви ! Развитие на борсата няма от години, затова и хората спират да инвестират тук и се пренасочват навън.
измамници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Ееее, ама много обичате квалификациите....ок, нека аз да съм се изложил и заблуден, пък ти си върха.... Само не знам защо всяко мнение различно от твоето е излагане.... Но спора е безсмислен, пък и не му е тук мястото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами как да има нови на борсата, като още като излязат дружествата и Вие "парените" и "патилите" ги слагате в графата "измамници и мошеници"?
- 2 Харесвания
Коментар
-
С това мнение много се изложи ! Нали не мислиш, че няма нови компании на борсата заради нас дребните риби ? Ако мислиш така си много много заблуден !
Коментар
-
Това пък къде го видя в постовете и коментарите ми ?
Коментар
-
Ами как да има нови на борсата, като още като излязат дружествата и Вие "парените" и "патилите" ги слагате в графата "измамници и мошеници"?
Коментар
Коментар